آره چینی هستن
آره چینی هستن
بچه ها من 6 7 ماه p30 نیومدم
حالا می خوام یه کنسول بگیرم گیر کردم بین xbox360 یا ps3
به خاطر اینا lcd مدل 40x350 گرفتم
نمی دونم چه خبر شده تو این 6 ماه.مثلا مدل 65 نانومتری اومد یا مثلا بازی های ps3 کپی خور شدن.قیمتشون چه قدره.80 گیگ یا 60 گیگ تو بازار هست
اطلاعات کاملی دربارشون می خواستم مثلا چه وسایل جانبی دارن.Pal یا NTSC چی هست
خلاصه بهترین نوع این دو کنسول چیه با وسایل جانبیشون.می خوام یه چیزی بگیرم که بعد 3 ماه پشیمون نشم
خوب شما که پول 40x350 داستی وخریدی بهتره که هر دو کنسولو بگیری.
آره هم 360 هم Ps3 مدل 65 نانومتری الان دارن.
ps3 فقط مدل 40گیگش 65 هست فعلا!
هنوز ps3 کپی خور نشده
ps3 مدلاهای 80 و 60 خیلی کم هست تو بازار. تولید 60 که مطمئنم متوقف شده. 80 هم فکر کنم متوق شد تولیدش!
هر کنسولی که خواستی بگیری PAL بگیر. بهتره. قفل منطقه ایش هست. همون ریجن
دیگه الان هر کدومو بگیری پشیمونی تو کار نیست.
ولی همون پیشنهادی که بهت دادمو عملی کن
مگه قیمت این lcd چقدر هست؟(میدونم به اینجا ربطی نداره اما چون مطرح شد پرسیدم.)اگه لطف کنید اطلاعات کامل تری بنویسید یا پ.خ کنید ممنون میشم.
حدودا 3.100
ممکنه بالا پائین داشته باشه
عکسشو میتونی تو امضام ببینی
مدل 40 یا 60 گیگش با هم فرقی ندارن
قیمتش؟
من یه جا قیمت گرفتم گفت 770 با 4 تا بازی که تو پک هست
وسایل جانبی چی باید بخرم
سلام دوستان من یک Ps3 گرفتم که نیاز به یک آداپتور 220 به 110 دارم و همچنین یک کابل Hdmi 1.3 که میخواستم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که از کجا و با چه قیمت و چه مارکی میتونم تهیه کنم و یهترینش چی هست خیلی خیلی ممنونم![]()
اختلاف قیمتشون بیشتر از 100 تومنه. الان 60گیگ هم کم گیر میادمدل 40 یا 60 گیگش با هم فرقی ندارن
قیمتش؟
4تا بازی داشت؟ مطمئنی؟ آخه فقط استارترپک با دو بازی هست. 4تا بازی نداشتیم تا حالامن یه جا قیمت گرفتم گفت 770 با 4 تا بازی که تو پک هست
وسایل جانبی چی باید بخرم
------------------------
آقا رضا شما چرا پال نگرفتی که احتیاج به آداپتور نداشته باشی؟
راستش سفارش دادم برام از کانادا آوردن![]()
یکی میگفت برین تو تنضیمات Display از اونجا فقظ گزینه 1080i رو بزارین باشه بعد بازی که تا 720 ساپورت میکنه رو با 1080 اجرا کنید
البته با Hdmi حالا راسته یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)