لينكر جان
ممنون بابت تمام زحماتي كه مي كشي.
ميشه چند تا كتاب از اوشو و چند تا كتاب هم در مورد اكنكار برام بذاري؟
osho , eckankar
لينكر جان
ممنون بابت تمام زحماتي كه مي كشي.
ميشه چند تا كتاب از اوشو و چند تا كتاب هم در مورد اكنكار برام بذاري؟
osho , eckankar
تحريفات عاشورا-استاد شهيد آيت الله مطهری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/
برفهای کیلیمانجارو-ارنست همینگوی
فرهنگ واژههای کهن در زبان امروز آذربایجان-محمدرضا شعار
وندهای زبان انگليسی-به کوشش حامد قنادی
نگاهي به فـقـر و فقر زدايي از ديدگاه اسلام / سعيد فراهاني فرد
هری پاتر و زندانی آزکابان-زیر نویس فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هری پاتر و شاهزاده دورگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارباب حلقه ها-جی آر آر تالکین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یويي که سرهنگ را دلباخته کرد-شهرام رحيميان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه داستان عاشقانه- شمیم بهار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرحي بر واقعه ي ميدان احمديه-، مختار پاکي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها مي مانم- شهلا پروين روح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها شما فرمت Rgo هم میزارید ؟
راستی اگه کسی چن تا کتاب جک داشت بیاد بالا ...
راستی یه چیز دیگه دنبال کتاب های کوئلیو هم میگردم اگه دارین بیاین بالا !!!
اشو يک نويسنده به معنای رايج کلمه نيست.او تا به حال شخصاً هيچ کتابی ننوشته است.کتابهای منتشر شده به نام اشو که تعداد آنها به بيش از 600 عنوان می رسد,در واقع نسخه برداری ازسخنرانی های وی هستند.حدود 7000 سخنرانی از اشو بر روی نوار کاست و 1700 سخنرانی بر روی نوار ويدئو ضبط شده است.اشو پرفروشترين نويسنده در هند به شمار می رود.سالانه بيش از يک ميليون نسخه از کتابها و نوارهای اشو در هند به فروش می رسد.کتابهای اشو به 19 زبان زندهء دنيا ترجمه شده است.نوشته شده توسط Reza1969
چوانگ تزو گفته:
تور ماهيگيری برای صيد ماهی است،ماهی را بگير و تور را فراموش کن.تله برای گرفتن خرگوش است،پس خرگوش را بگير و تله را فراموش کن.
آنچه را که می خوانيد باور نکنيد،فقط بخوانيد.فقط بخوانيد بدون اينکه داوری کنيد که درست است يا غلط.فقط بخوانيد.اين سخنان همان تور و تله است،اگر ماهی و خرگوشی گرفتيد که خوشا به حالتان و اگر نگرفتيد بدانيد که صياد نيستيد و بهتر است به کار ديگری بپردازيد! اشو درباره سخنانش می گويد: "پيام من نظريه نيست.پيام من نوعی کيمياگری است،دانش تحول روحانی است.بنابر اين فقط آنان که مايلند بر آنچه که هستند بميرند و دوباره به چيزی جديد،آنقدر جديد که حتی تصورش را هم نمی توانند بکنند متولد گردند،فقط اين مردم با شهامت معدودند که آماده شنيدن پيام من هستند،زيرا شنيدن اين پيام نيز مخاطره آميز است.با شنيدن شما،نخستين گام را برای زايش دوباره برداشته ايد. پيام من فلسفه نيست که مانند تن پوشی آن رادر بر کنيد و به آن پز بدهيد.پيام من نظريه نيست که بتوانيد با آن از شر پرسشهای مزاحم خلاصی يابيد. نه پيام من ارتباط کلامی نيست،خيلی بيشتر از اينها مخاطره آميز است.پيام من چيزی کمتر از زايش و مرگ مجدد نيست." او در جايی ديگر درباره چگونگی استفاده از سخنانش می گويد: "فقط سعی کن درک کنی.وقتی می گويم سعی کن درک کنی،منظورم اين است که فقط در سکوت،هوشياری و بی عملی گوش بده.قضاوت نکن،بحث نکن و تصميم نگير که آنچه می گويم درست است يا نادرست.فقط در سکوت گوش بده.اگر خيلی نگران اين باشی که آيا من درست می گويم يا نه آنگاه گوش نخواهی داد. من نمی گويم که تو بايد آنچه را که می گويم باور کنی،نه فقط گوش بده و زيبايی گوش دادن خالص همين است.اگر تماماٌ گوش بدهی،هر آنچه که درست است وارد قلبت می شود و هر آنچه که نادرست است خواهد افتاد. نيازی نيست که نگران باشی،قلب خودش می داند،مانند انتقال خون است.اگر خون يکسان باشد،دريافت می کنی و اگر نباشد پذيرفته نمی شود.اگر نياز به پيوند پوست پيدا کنی،پوست هر کسی مناسب پيوند نيست.بدن تو هر پوستی را نمی پذيرد.بدن خودش می داند.پوست بدنت را از بخشی ديگر جدا می کنند و آنوقت بدنت آنرا خواهد پذيرفت. حقيقت نيز چنين است.حقيقت خوراک قلب است.وقتی حقيقت شنيده شد،قلب آنرا می پذيرد.مسأله اين نيست که تصميم بگيری درست است يا نادرست،اين کار ذهن است.ذهن پيوسته نگران درست يا غلط بودن است و به سبب همين نگرانی،ذهن هرگز نمی تواند گوش بدهد. ذهن کر است.تظاهر به گوش دادن می کند،ولی هرگز گوش نمی دهد.ذهنت را کنار بگذار و بگذار قلبت به من گوش بدهد.بگذار قلبت در من منشر شود.بگذار قلبت با من تنظيم شود. و اگر چيزی درست بود،به وطن خواهی رسيد.اگر درست نباشد نيازی نيست نگران باشی،خودش ناپديد خواهد شد." در چند سال اخير کتابهای متعددی از اشو در ايران ترجه شده و به چاپ رسيده است و مخاطبان فراوانی که در جستجوی حقيقت واقعی هستند يافته.به منظور آشنايی بينندگان سايت و دوستداران کتابهای اشو ليست کاملی در سه بخش شامل کتابهای انگليسی,ترجمه شده به فارسی و در حال ترجمه در زير عرضه شده است.همچنين به زودی يک فروشگاه الکترونيکی جهت عرضهء کتابها,نوارها و CD های صوتی و تصويری اشو در اين سايت راه اندازی خواهد شد.در حال حاضر هم می توانيد با واريز به حساب مبلالغ تعيين شده موارد مورد نظر خود را خريداری کنيد.لطفاً نظرات و سفارشات خود را با ما در ميان بگذاريد.
برای اطلا عات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید
الماسهاي آگاهي-اوشو-محسن خاتمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط Reza1969
سلام لينكر جان من كتاباي ترجمه شده ارباب حلقه ها از تالكينو مي خوام شنيدم pdf ش اومده ممنون ميشم بزاري
سه تا كتابه يا كتاب هابيت ها از تالكين ممنون و منتظر
سلام
خسته نباشي linker جان
ميشه تو يه قسمت جدا كتابخانه ها رو آدرسش و بذاري
ممنون ميشم
شرمنده linker جان الان ديدمشون
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)