تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 97 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان با چراغ قوه زیر برگها رو به دقت نگاه کردم. سایه اون موجودات بسیار ریز رو میشد دید. رنگ روشن تقریبا هم رنگ پشت برگ. یه حالت تار عنکبوت مانند هم پشت یکی از برگها بود که فقط توی نور فلش موبایل پیدا بود. به احتمال زیاد کنه هستند. شپشک آرد آلود که بعید میدونم. فردا شب ترتیبشو میدم. امیدوارم دیر نشده باشه...
    فقط کنه کش دیازنون بگیرم؟ یا چیز دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی اسم گیاهم هم ایمپیشنت هست. گل های زیبایی داره. حیف که گلش پژمرد...

3. این کاربر از soheil.soroush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خواهش می کنم

علائم که به نظر من به خاطر همین آفات ایجاد شده و با همون سمومی که تو اولین پست معرفی کردم با از بین بردن آفت علایم هم رفع میشه

ولی گفتین که جای دیگه بهتون گفتن آلودگی قارچی هست که علت معرفی قارچ کش هم احتمالی بود که بهتون داده بودن ..

سوین رو بهتر بود فقط قسمت آلوده اسپری می کردین و تقریبا این سم دیگه استفاده نمیشه با همون سم های تماسی که معرفی کردم هم

مشکل حل می شد (در کل بهتر هست از سم های سیستمیک و نفوذی کمتر استفاده بشه چون این سم ها حتی به مقدار ضعیف هم وارد

شیره گیاهی میشن و البته برای شته و کنه که از شیره گیاهی استفاده می کنن مفید هستن ولی در کل استفاده از سم سیستمیک بهتره

تو مراحل بعدی باشه) بهر حال الان که از سوین استفاده کردین بهتر هست صبر کنید طبق دستوری که بهتون گفتن سم رو مصرف کنید تا نتیجه

مشخص بشه ..

درباره توضیحتون هم این علایمی که دیده میشه به خاطر تغذیه آفت و گاهی انتقال بیماری ویروسی ایجاد میشه برای کنترل بیماری های ویروسی

قارچی و باکتریایی که عامل انتقالشون آفات هستن باید اول آفت کنترل شه که بعد از کنترل آفت این بیماری ها هم کنترل میشن ...

5. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز عصر اومدم و دیدم 80 درصد برگها به همون حالت دچار شدند... با اینکه صبح هم با آب ولرم برگها رو شستشو داده بودم. من هم تمام برگها رو چیدم و هیچ برگی باقی نذاشتم. به نظرتون دیگه فایده ای داره نگهداریش؟ دوباره برگ میده؟ نمیدونم چرا سوین هم موثر واقع نشده. امروز صبح بازهم کنه ها رو میشد دید که روی برگها راه میرن. انگار نه انگار که سم بهشون دادم... هر دو تا ایمپیشن رو بدون برگ کردم یکم هم از سرشاخه هاشون رو چیدم. اگه فکر می کنید میشه امیدوار بود برم دیازنون و مانکوزب بگیرم بهش بدم که اگه قارچی هم بوده برطرف بشه...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

علت اینکه اولین پستم به شما سم معرفی کردم همین بود شته قدرت تولید مثل بالایی داره و آلودگی رو در زمان کم افزایش می ده

نمی دونم سوین رو چه کسی به شما معرفی کرده ولی شما هم دیر اقدام کردین هم روشی که چندان کاربرد نداره رو انتخاب کردین

الان باید نگران بقیه گلدون ها باشین ...

الان که آلودگی انقدر گسترده شده می تونین از یه سم سیستمیک مثل متاسیتوکس استفاده کنید .استفاده از سموم قبلی هم به

تصمیم خودتون بستگی داره زمان استفاده این سموم خیلی قبل تر بود..

8. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سم رو همون گل فروشی معرفی کرد که ازش گل ها رو گرفتم. 90 درصد این گل فروش ها سواد شناخت یک سم ساده رو ندارند. متاسفانه از گل فروشی فقط فروختن و سر کیسه کردن مردم رو بلدند و هیچ اطلاعی راجع به گل، شرایط درست نگهداری و دفع آفاتش ندارند... این گل ها رو به نظرتون نگه دارم؟ امکان رشد دوباره دارند؟ راستی این سمی که معرفی کردید(متاسیستوکس) رو تو هیچ فروشگاه ایترنتی پیدا نکردم. تو تهران سمت غرب (ستارخان ) جایی سراغ دارید که بتونم تهیه کنم؟

10. این کاربر از soheil.soroush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر پیدا نمی کنید بهتره همون سم ها که معرفی کردم رو استفاده کنید ..

در صورت کنترل شته و یا بیماری ها و تقویت و رسیدگی به گیاه امکان رشد مجدد وجود داره فقط تا زمانی که مطمئن نشدین

آلودگی کامل از بین رفته دور از بقیه گلدون ها نگهداری کنید ...

12. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

سعی کنید قبل از سم پاشی برای شته به گیاهان آب داده و کف را خیس کنید چون شته ها برای فرار به کف زمین می روند و اینجوری بیشتر از بین می روند.

14. 2 کاربر از pocke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه scanner1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سم رو همون گل فروشی معرفی کرد که ازش گل ها رو گرفتم. 90 درصد این گل فروش ها سواد شناخت یک سم ساده رو ندارند. متاسفانه از گل فروشی فقط فروختن و سر کیسه کردن مردم رو بلدند و هیچ اطلاعی راجع به گل، شرایط درست نگهداری و دفع آفاتش ندارند... این گل ها رو به نظرتون نگه دارم؟ امکان رشد دوباره دارند؟ راستی این سمی که معرفی کردید(متاسیستوکس) رو تو هیچ فروشگاه ایترنتی پیدا نکردم. تو تهران سمت غرب (ستارخان ) جایی سراغ دارید که بتونم تهیه کنم؟

سلام
    متاسیستوکس دیگه وارد نمیشه و شرکت هایی که این سم رو وارد میکردن و بسته بندی میکردن هم سم های مال 2007 رو دارند
    2ماه قبل 3500 تومن بود الان 5 تومن
    و نمیدونم چرا این که مال قبله و دلار هم ارزون تر شده (از اون موقع کع 4 تومن بود) ولی بازم گرون میشه
    نکته اصلی اینه که اسن سم بسیار بد بو هست و اگه توی خونه مصرف بشه وحشت ناکه
    توی حیاط هم چند روز بوش میمونه ولی واقعا کارآمد هست
    کنه تاذعنکبوتی و شته رو کشت اما شپشک آردآلود رو از بین نبرد
    من پست قبلی رو نخوندم که گیاهتونو بدونم اما اگه گلذون کوچیک خونگی هست با آب ریکا ی رقیق بشورید 90 % از بین میرن

موفق باشید

داره خودمونی میشه scanner1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

طرز نگهداری بنجامبن هم بنویسین
    هر کاری کردم برگ ریختنش درست نشد
    سلام
    نور مناسب و اسپری آب روی ساقه ها بسیار خوبه

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •