من 2 ماه پیش خریدم 52 تومان . راستی انفورماتیک نگفت که 8 گیگ رو وارد میکنه یا نه؟ ویه سوال دیگه این فلش چقدر گارانتی داره؟
من 2 ماه پیش خریدم 52 تومان . راستی انفورماتیک نگفت که 8 گیگ رو وارد میکنه یا نه؟ ویه سوال دیگه این فلش چقدر گارانتی داره؟
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم انجمن:
یک سوال داشتم ؟
من دیروز یه فلش مموری 64 گیگ گرفتم 145.99 $ البته Sale خورده بود و Low Price شده بود تازه هم اومده
میخواستم ببینم تو ایران هم قیمت معادل اینجاست؟
در ضمن من کانادا - تورنتو هستم !
با تشکر
64 گیگابایت a-data حدود 170.000 دیدمبا سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم انجمن:
یک سوال داشتم ؟
من دیروز یه فلش مموری 64 گیگ گرفتم 145.99 $ البته sale خورده بود و low price شده بود تازه هم اومده
میخواستم ببینم تو ایران هم قیمت معادل اینجاست؟
در ضمن من کانادا - تورنتو هستم !
با تشکر
بچه ها
دوستم یه فلش 8 گیگ ترنسنت داشت دیروز گم شد !
چقدر خوشحال بود ! میگفت آشغال ترین چیزی بود که توی عمرم خریده بودم !!! حالا با خیال راحت رفت فلش مارک خوب بخره !
خام این ترنسنت ها نشید
خدا رحمتش کنه ... سوخته
ببر گارانتی یا اگر نداره بنداز توی دله![]()
سلام
اساتید عزیز پی سی ورلد . میشه یه کمکی به من بکنید ؟
این پست رو میشه جواب بدید
خیلی مهمه
سلام
فلشمو داده بودم دست دوستم(تازه فلش داداشم رو ) حالا فلشه نه فرمت میشه نه چیزای روش پاک میشه ، نه کات میشه و ...
چیکار کنم ؟
میگه فایل فلش محافظت شدست ، غیرفعالش کن تا پاکش کنم
هر جا رو هم گشتم جایی نیست
اینم عسک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فلشم transcend 8gig jetflash v10 هست (فلش خوبیه یا نه ؟)
یه ماه نیست خریدم
فلش خوب و سرعت بالا چی خوب هستش ؟؟؟؟؟ االن فلش خوب در کل چیه؟؟؟ فلش silikon power و quntom شنیدم خوبه و پارتیشن داره
ببخشید مدل فلش شما چیه؟
شما فلش مموری خریدین یا یواس بی فلش؟
چون سایت a-data هنوز مدلی با 64GB نذاشته
Last edited by amir_82111; 18-01-2009 at 10:07.
سلام
می خواستم بدونم بهتریت برند فلش چی هست؟ من خودم ocz مد نظر دارم ! ولی نمیدونم چه مدلیش بخرم atv ? Rally 2 برای خرید هم 50 تومان هم می خواهم هزینه کنم شما اساتید چه برندی پیشنهاد میدهید ؟
پس 32 بود ... به هرحال حجمش بالای 16 بودچون سایت a-data هنوز مدلی با 64gb نذاشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)