یواش یواش داره بردهای دیگر 8800 gt هم میاد ! XFX هم اومد 320 تومن
یواش یواش داره بردهای دیگر 8800 gt هم میاد ! XFX هم اومد 320 تومن
ممنونم آقا مهدی عزیز که با جوابت منو روشن کردی !!! حال دادی
ولی یه چیزی !!!!
مگه ترتیب قدرت پردازنده های شرکت انویدیا بصورت (( GS<GT<GTS<GTX<ULTRA)) نیست که در اون GS ضعیفترین و ULTRA قویترین هست پس چرا این کارت GTS از سری هشتم جیفورس ضعیفتر از کارت GT شده ؟؟؟؟ و آیا این برتری بجز 512 بودن این کارت در مقابل 320 مگابایت بودن کارت 8800GTS دلیل دیگه ای هم داره یا نه ؟؟؟
دوم اینکه اگه ممکنه لطف بکنی و یه سایت برای بنچمارک قطعات معرفی کنی تا بفهمم چی خوبه و کدوم قطع بدرد نخوره خیلی خیلی بهم لطف کردی !!!![]()
بارها توی همین انجمن گفته شده که مموری تعیین کننده قدرت یک کارت نیست.
یک جدولی بود که چند وقت پیش گذاشته شد کارتهای sparkle رو مقایسه میکرد
توی اون همه چیز واضح مقایسه شده بود
دوست عزیز مشخصاتشون یکیه
ولی من lg 1760tr رو ترجیح میدم که قشنگ ترم هست
ترتیب قدرت رو درست گفتی ولی این یکی استثنا هست. دلیلش هم اینه که GT و GTS از یک نسل نیستند و بنا به دلایلی که نمیشه تو فروم گفت ( بیچاره NVIDIA !! ) اسمش شده 8800 ...
بهترین سایت از نظر من برای بنچمارک قطعات AnandTech.com هست.
خوب پس شما چی پیشنهاد میدی که هم DX 10 رو ساپورت کنه و هم اینکه تو بازیها به مشکل نخورم؟
بودجمم زیاد نیست!
NVIDIA Geforce 8600GT 256MB .... با برد XFX و قیمت 130 . کمتر از این دیگه جور در نمیاد !!
ببینم به نظر شما من اگه 2 گیگ رم داشته باشم میشه یه کارت توربو کش بگیرم که با رم شیر کنه و مشکلی هم پیش نیاد؟
بین LG 1960 TR و Sumsing 206bw (صرف نظر از واید بودن و20 اینچ بودن ) کدام بهتر ه؟کنتراست و response time اشون یکیه.
برای بازی اصلا فکر Turbo Cache رو هم نکنید.حتی کارتهای با رم DDR2 هم در مقایسه با DDR3 چندان تعریفی ندارند.
پهنای باند رمهای کارت گرافیک مخصوصا DDR3 اصلا قابل مقایسه با رمهای PC نیست.بنابراین فقط به دنبال کارتی مثل Geforce 8600GT DDR3 و بالاتر باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)