جاش کاملا درسته! یه ماموریت مخفی هست که اونو پیدا نکردین...
تو ماموریت Media Blitz, ماموریت مخفی Piercing the Shroud رو با تخریب ساختمون Science Facility می تونین باز کنین.
جاش کاملا درسته! یه ماموریت مخفی هست که اونو پیدا نکردین...
تو ماموریت Media Blitz, ماموریت مخفی Piercing the Shroud رو با تخریب ساختمون Science Facility می تونین باز کنین.
آخه دیدم در صفحات قبل یه سری بحث شده بود که یکی از دوستان ادعا کرده بود که بخش مولتی با تک نفره زیاد فرقی نداره جالب اینکه خودش هم مولتی بازی نکرده بود و تازه می گفت به راحتی می شسه حریفان رو شکست داد من هم اون زمان چون در حالت آفلاین بای می کردم فکر می کردم درست می گه اما وقتی وارد دنیای مولتی پلیر شدم فهمیدم چه قدر جذاب تر و بهتر و متنوع تر و بعضی مواقع خیلی خیلی سخت تر هست و حریفان واقعی صدبرابر هوش مصنوعی قدرت دارند....
تعریف رد آلرت هم خیلی شنیدم اونم نیاز به سی دی کی اورجینال داره؟ یا نه می شه همینجوری بازی کرد؟ بعید می دونم جذابیتش از مولتی پلیر استارکرافت 2 بهتر باشه
میشه دقیقا جاشو بگید.پیداش نکردم
تو ماموریت Media Blitz سمت راست, پایین نقشه, یه ساختمون Science Facility تک و تنها هست که باید خراب بشه.
خیلی مشخصه!
واقعا ممنون.من اونو منفجر کردم و گفت secret found.
ولی بعدش کجا باید برم تا بازی کنم مرحله رو
من بازی رو تمام کردم واز آرشیو مراحل رو انتخاب میکنم ومرحله ی جدیدی نبود.
Last edited by h-s-game; 01-08-2011 at 09:33.
شما سیو همون مرحله تون رو حفظ کردین؟... به جای اینکه ماموریت رو از آرشیو لود کنین سیوشو لود کنین و تستش کنین... فکر میکنم اینطوری ماموریت مخفی تو آرشیو بیاد.
البته خودم اینطوریشو تست نکردم. حدس میزنم! چون اول بار پیداش کرده بودم!
تمام سری CnC هم مثل بازی های Blizzard نیاز به Original CD Key داره برای بازی در سرور های اصلی ، ولی EA به هیچ وجه به خوبی Blizzard از بازی حمایت نمیکنه ، مثلا جلوی Cheat رو نمیگیره و مثل Zero Hour که به اعتقاد خیلی ها بهترین بازی این سری از لحاظ Online Gameplay بود ، گند زده میشه به بازی .
از نظر گیم پلی و سرعت و جذابیت ، هیچ بازی به پای رد آلرت 2 نمیرسه ، حتی رد آلرت 3 ! البته به کسانی که میخوان رد آلرت 2 بازی کُنن توصیه میکنم حداقل در رزولوشن 1.024 بازی کُنند ! و نه 600*800 و بزرگ تر !
اما مورد دیگه ای که باید بهش اشاره کُنم گرافیک بازی های استراتژی نسل جدیده که خُب مقایسه کردن ـش با بازی های استرتژی نسل قبل درست نیست. اما با این حال هنوز رد آلرت 2 گرافیک بسیار جذابی داره و توصیه میکُنم حتماً در Gameranger امتحانش کُنید.
رد آلرت 2 برای بازی کردن آنلاین نیازی به CD Key اُرجینال نداره و شما میتونید به راحتی در گیم رنجر رد آلرت 2 بازی کُنید !
لینک دانلود رد آلرت 2 ( نسخه ای که مخصوص بازی کردن آنلاین هست و فیلم ها و بخش کمپین ـش حذف شده رو میتونید در پُست های آخر تاپیک رد آلرت 2 پیدا کُنید )
در مورد سرویس های کمپانی EA به کاربران بازی های استراتژی نمیتونم 100% بگم بله شما راست میگی یا نه ؛ ولی چیزی که در مورد Cheat گفتی باید بگم که بعید به نظر میرسه چونکه وقتی در Gameranger که یک سرور غیر رسمی برای بازی های C&C و سایر بازی هاست ، آنتی چیت های بسیار قدرتمندی برای سری C&C وجود داره ، بعد EA بیاد و با سهل انگاری سرورهای رسمی خودش رو بی رونق کُنه ؟ ! البته چیت و چیتر ها همیشه و همه جا هستند از جمله در سرورهای Blizzard ! هنوز هم وجود دارن.
نمیدونم شما Zero Hour رو بازی کردی یا نه ، ولی من چند سال در سرورهای خود EA بازی کردم و عملا از Patch 1.4 به بعد EA حتی چند Bug خیلی مفتضح (از جمله Scud Bug) رو هم رفع نکرد ، چه برسه به ساپورت بازی برای جلوگیری از Cheat ، و این اواخر شاید بیشتر از 90 درصد همه بازیکن ها از Maphack استفاده میکردن و اکثریت بازیکن های درست و حسابی و قدیمی بعد از مدتی این بازی رو ترک کردن ، با اینکه هنوز هم هیچ جایگزینی برای Zero Hour وجود نداره.
در سرورهای Blizzard اگر هم Cheat وجود داشته باشه ، کاملا Private هست و در اختیار عده کمی ، اون هم به محض اینکه Blizzard بفهمه چپق طرف رو چاق میکنه !
ولی EA واقعا خیلی بی عرضه است در مقابل Blizzard
فکر می کنم یه مقدار مباحث از استارکرافت و تاپیک داره دور می شه ضمن تشکر از دوستان عزیز من چون در قسمت مولتی پلیر تازه کار هستم چند تا سئوال برام پیش اومده یکی از مولتی بازها لطف می کنه بهم جواب بده؟
اول من خیلی چرخیدم توی نت ولی به نظر می رسه استارکرافت باز های ایرانی یک جای مشخص ندارند شاید بگم شلوغ ترین جا همین جا بوده آیا جای دیگه ای هم هست که تعدا استارکرافت باز های ایرانی در اون انجمن زیاد باشه؟
2- یک جایی خوندم که برای بازی در بتل نت باید ماهانه 40 تومن پول شارژ بدیم! یعنی الان که من سی دی کی اورجینال خریدم بعد از یکماه دیگه باید دوباره پول شارژش رو بدم؟
3- من خیلی دوست دارم توی لیگ ها و مسابقات شرکت کنم وقتی هم وارد بازی می شم در قسمت لیگ تمام بخش ها خالی هست چطور می تونم در یک لیگ معتبر شرکت کنم؟دقیقا باید چیکار کنم جهت ثبت نام؟ ساعت انجام مسابقه دست خودم هست یا طراح لیگ؟
4-من اگر بخوام با یکی از دوستهام به صورت تیمی بازی کنم چطور می تونم دعوتش کنم ؟ و چطور می تونم رقیب های تیمی پیدا کنم؟
5- این کد معرفی ( کاراکتر کد) که بچه ها جهت معرفی خودشون گذاشتن از کجا می تونم ببینم یعنی می خوام بدونم کد من در بازی چی هست؟ نیک نیم من در بازی Ali هست اما کدم رو نمی تونم ببینم
6- جایی هست که آموزش نحوه جنگیدن و کلا تاکتیک های مختلف بازی با ترن و پروتوس رو به فارسی داده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)