ما تو کتابخانه ی دانشگاهمون یه آرشیو کامل از روزنامه ی اطلاعات داریم.یک روز که داشتم این آرشیو رو مطالعه می کردم این صفحات توجهم را جلب کردند :
![]()
ما تو کتابخانه ی دانشگاهمون یه آرشیو کامل از روزنامه ی اطلاعات داریم.یک روز که داشتم این آرشیو رو مطالعه می کردم این صفحات توجهم را جلب کردند :
![]()
سلام ;
فکر نمی کنم متوجه نشده باشی اونی که بالای سر پسره دیده میشه , رفلکتور چراغ اسکله هست.
از بابت عکس روزنامه های رازول دیلی و اطلاعات ازت ممنونم.
این عکس تایید نشده هست
فقط چند عکس تایید شده که دو پسر وقتی از کوه داشتن برمیگشتن گرفتن و اون عکسها نیمه سوخته هست و کاملآ تایید شده
به جز مزرعه اون عکس ها هم قلابیه
Last edited by saiiddz; 14-08-2009 at 11:55.
بچه ها این 20:30 هم یه خبر گفت که اجسام پرنده ی نورانی باز هم در آسمان ایران دیده شدند ! بلاخره حقیقت اینام مشخص نشد ؟!
اینم بیشتر شبیه این آنتن برقی هاست !
عکس بالایی یکی از یوفوهای دیده شده در ایران هست![]()
مطمئن باشید , هیچ حکومت و دولتی حاضر نمیشه در باره موضوعی که مستقیما با امنیت عمومی (و قبل از اون امنیت خودش) مرتبط هست , بدون پرده افشا گری بکنه.
میگم دوستان شما اعتقادتون رو بگید
به نظر شما همه چیز اتفاقی اتفاق میفته یا از قبل تعیین شده؟
البته این مربوط میشه به فیزیک فلسفی
بچه ها من واسه اینم با پوینت نقاشی کردماز لحاض پرس پکتیو کاملا مشخصه که اینم یه چراغ هست در امتداد اونای دیگه و حذف یه پایه ی ساده از هر فتوشاپ کار آماتوری هم برمیاد ! در ضمن جناب بشقاب خان پرنده ، اونجا منتظر نمیشن که ایشون باهاش عکس بگیره !!
وقت بخیر به همه رفقا ;
قطعه زیر مربوط میشه به مختصات 19.73 غربی و 3.08 شمالی در روی مریخ که توسط اربیتر یا مدارگرد جی پی ال بنام " Mars Global Surveyor " تهیه شده:
که در اون لوله عظیمی دیده میشه که مایعی مثل آب جوشیده شده از اون خارج میشه - و حتی سایه مایع مذکور هم روی سطح مشخص هست - :
این تکه با کد MOC # M11-00009 در آرشیو مرکزی جت پروپالشن(JPL) وابسته به ناسا مشخص شده.
اما بنده ردی از اون در سایت مرکز مذکور به نشانی:
ندیدم , (محتملا حذف شده).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم.
Last edited by Avalon1; 17-07-2010 at 03:02.
avalon جان راستش من این تصویر بالائی رو قبول ندارم ، میشه بیشتر توضیح بدی ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)