خیلی ممنون از جوابتون
ولی من همه ی این کارا رو کردم ولی بازم Error زیر رو میده :
Internet : Unable to connect . Try again.
در ضمن تو سایت خود ایرانسل proxy port numbe رو 9201 زده . ولی با این حال من 8080 رو هم امتحان کردم ولی نتیجه ای نداشت .
خیلی ممنون از جوابتون
ولی من همه ی این کارا رو کردم ولی بازم Error زیر رو میده :
Internet : Unable to connect . Try again.
در ضمن تو سایت خود ایرانسل proxy port numbe رو 9201 زده . ولی با این حال من 8080 رو هم امتحان کردم ولی نتیجه ای نداشت .
سلام دوستان دوربین من تو شبا خیلی تصویرش گنده ماله شما هم این جوری هست تصویرش خیلی خوب نیست
واسه چي تعطيله (درسته كه سايتش عضو نمي گيره ولي هنوزم يه عالمه بچه ي با مرام هست) من خودم فايل csr و key رو ساختم و گذاشتم توي تاپيك درخواست فايل cer توي سايت موبايلستان 4 يا 5 ساعت بعد فايل من رو اون آقاي با مرام گذاشت... واقعا دستش درد نكنه اگه نبود خيلي ضد حال ميشد... شما هم همينكارو كن ... اگه لينك تاپيك رو گير نياوردي بگو واست بزارم...
واسه منم همينطوره... يعني هتره بگيم واسه همه همينطوره چون دوربينش تو نور كم نويز زيادي داره ولي تو روز يكي از بهتريناست...
آره عزيز جان تست كردم ولي بازم جواب نداد . انگار بايد منتظر برنامه مختص خود گوشي باشيم
اون برنامه اي هم كه من گفته بودم براي اديت و كانورت آهنگ توي خود گوشي كه شما گفتي نيست ، من يه جا
ديده بودم ولي پولي بود
علت نویز زیاد دوربین این گوشی چیزی نیست به غیر از کیفیت ال سی دی زیاد این گوشی!!چون ال سی دی این گوشی از کیفیت بالایی برخورداره به همین دلیل تمام جزییات یک عکس رو نشون میده!!برای امتحان میتونید یک عکس که با دوربین کا750 یا ان70 گرفته شده رو روی گوشی 5700 ببینید!!مطمئن باشید به نتیجه ی اخلاقی من میرسید!!!
mr k2 جان شما 57 دوسری ندارید!!!!؟؟؟؟؟
در ضمن صفت جدید این گوشی این هست:57 دوسری(57 do sari(
سلام دوستان ببخشید من به یک مشکلی بر خوردم نمیدونم چیکار کنم دیروز یدونه یو اس پی بلوتوث گرفتم یک سی دی همراه داشت که اونو نصب کردم حالا با گوشی میتونم اهنگ یا هر چیزی به کامپیوتر بریزم حتی میشه اهنگ رو با اسپیکر کامپیوتر گوش کرد یعنی از گوشی یه اهنگ انتخاب کنی و صداش از اسپیکر کامپیوتر باشه ولی نمیدونم چرا هر کار میکنم فایل از کامپیوتر نمیشه به گوشی ریخت. یعنی وقتی رو یک فایل کلیک راست میکنم و سند رو انتخاب میکنم یک گزینه به نام بلوتوث هست و بعدشم other وقتی که انتخاب میکنم ارور میده. در ضمن با پی سی سویت هم که قسمت بلوتوث رو انتخاب میکنم بعد از اینکه سرچ میکنه گوشیرو پیدا میکنه ولی بعد که نکست میزنم این ارور رو میده cannot authenticate the phone اگه کسی میدونه باید چیکار کنم بگه اخه خودم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
سلام به همه. من يه p990i دارم مي خوام عوضش كنم . مو ندم كدوم گوشي زير را انتخاب كنم . كمك كنيد لطفا.
1 - 5700
2- 3250
3 - 6270
4 - 6288
5 - 6120
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)