ممنون عزيز. راستی جاويد نخواستم دو پسته کنم همينجا ميگم. اونجا من پول نداشتم بازی بخرم 1500 اونوقت ميگی مموری بخر؟!!!
راستش ديگه نميدونم چيکار کنم ميخوم سرمو با پی اس پی بکوبونم تو ديوار
ممنون عزيز. راستی جاويد نخواستم دو پسته کنم همينجا ميگم. اونجا من پول نداشتم بازی بخرم 1500 اونوقت ميگی مموری بخر؟!!!
راستش ديگه نميدونم چيکار کنم ميخوم سرمو با پی اس پی بکوبونم تو ديوار
جاويد جان ميشه به این سايتی که رسول زحمت کشيد گذاشت يه سر بزنی ببينی با اون قيمتی که گفته خوبه بخرم؟ يه راهنمايی بکن لطفا ممنون ميشم.
منم از مخالفين همونم كه گفتي !ميثم ديگه همون كه اي ديش قرمزه ....اون روکش نه،قاب خودش!من از مخالفین سخت هر گونه روکش اضافیم!
میگما،username این میثم دقیقا چیه؟من از روز اول میحوام بشم Arshia001،نتونستم!
رسول جان شما هم ببخشيد پيغام خصوصي قبليتون رو يادم رفت جواب بدم همين جا رسما معذرت خواهي مي كنم بازم
مازيار جان مي دوني كه من هيچ نظري نمي دم !! تازه من مموري خودم هم تقلبيه !!عكسشو گذاشتم !جاويد جان ميشه به این سايتی که رسول زحمت کشيد گذاشت يه سر بزنی ببينی با اون قيمتی که گفته خوبه بخرم؟ يه راهنمايی بکن لطفا ممنون ميشم.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
خوب من هم از همين مموری تقلبی ها گرفتم 4 گيگ 55 تومان. اما از هر 10 تا بازی 6 تاش رو اجرا نميکرد
تقلبي ديگه شايد شانسيه ! نمي دونم والا چي بگم ! من خودم هم تو كار اين مموري ها موندم !خوب من هم از همين مموری تقلبی ها گرفتم 4 گيگ 55 تومان. اما از هر 10 تا بازی 6 تاش رو اجرا نميکرد
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام امروز یه سوال فنی تخصصیبرام پیش اومد چرا از دوتا از بلندگوهای پی اس پی صدا میاد واز دوتاشون صدا نمیاد. ازاون دوتایی که کنار پی اس پی هستن صدا میاد ولی از اون دوتایی که روی پی اس پی هستن صدایی نمیاد.شما میدونید؟اینایی که دورشون خط قرمز کشیدم.
راستی شما از اقا رضا شکارچی خبری ندارید ؟اگه اون بودشاید میتونست کمکت کنه مازیارجون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاوید جون منم نزدیک سربازیمه.من متولد 68 شما چندی؟ببخشید فضولی نشه.
Last edited by rassool; 09-08-2007 at 15:07.
آقا دست گلت از بابت راهنمایی ها درد نکنه رفتم پایتخت ولی اون مغازه ای که وسایل بازی می فروشه که بیرون مجتمع هست .20,000تومان گرفتو تبدیل به 3.52m33 کرد.
خوب خدا رو شكر شما هم به جمع كپي باز ها پيوستي ! اين يارو كنج به من گفت تبديل نمي كنه اين مغازه دارا ظاهرا بگير نگير دارن !آقا دست گلت از بابت راهنمایی ها درد نکنه رفتم پایتخت ولی اون مغازه ای که وسایل بازی می فروشه که بیرون مجتمع هست .20,000تومان گرفتو تبدیل به 3.52m33 کرد.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
salam mazir aziz psp man version 2.6 hastesh aslan misheh karish kard ke bazihayeh copyro be khooneh ya na? mamnoon misham rahnamaei koni .
مازیار نه ,جاوید.فکر کنم بشه .
لطفا فارسی تایپ کنید.
Last edited by rassool; 09-08-2007 at 21:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)