کلا نشون نمیده . با K-Lite Codec Pack یا همون Media Player Classic .سلام
متوجه نشدم دقیق شما ویندوز 7 ریختید بعد فونت فارسی رو بد نشون میده یا کلا زیرنویس رو نشون نمیده ؟!
چه پلیری دارین ؟
ممنون .
کلا نشون نمیده . با K-Lite Codec Pack یا همون Media Player Classic .سلام
متوجه نشدم دقیق شما ویندوز 7 ریختید بعد فونت فارسی رو بد نشون میده یا کلا زیرنویس رو نشون نمیده ؟!
چه پلیری دارین ؟
ممنون .
مشکل از فایلشه
با vobsub cutter بازش کن،open رو بزن و یکی از فایلای زیرنویس رو بهش بده
modify fps رو بزن و یکی از فریم ریتا رو انتخاب کن و بعد سیوش کن
بعد دوباره با فیلم همنامش بکن،قاعدتا این بار باید نشون بده
این برنامه رو دانلود کردم و دقیقا همونطوری که گفتید رفتم ولی بازم نشون نداد .مشکل از فایلشه
با vobsub cutter بازش کن،open رو بزن و یکی از فایلای زیرنویس رو بهش بده
modify fps رو بزن و یکی از فریم ریتا رو انتخاب کن و بعد سیوش کن
بعد دوباره با فیلم همنامش بکن،قاعدتا این بار باید نشون بده
ویندوز رو برمیگردونم به XP . این سون غیر از این زیرنویس مشکلات بزرگ دیگه ای هم برام به وجود اورده .
در هر حال ممنون از شما عزیزان![]()
تو ویندوز 7 چه فونت هایی رو باید نصب کنم ؟بلش هم همین مشکل رو داشتین ؟ یعنی نمایس فونت فارسی عجیب غریب بود ؟ موقع سیو کردن یونی کد رو رعایت کنید اگه قبلش مشکل نداشتین
اگه هم داشتین از اول که یونی کد سیستم عامل رو درست کنید و فونت فارسی هم حتما نصب شده داشته باشین .
فونتهای معمول فارسی که حداقل یه 20 تایی میشن. چون امکان داره که زیرنویس با اون فونتها سیو شده باشه.
شما یه پک فونت فارسی گیر میاری و در مسیرC:\WINDOWS\Fonts
کپی میکنی.
منظور فونت هایی هست که با b شروع می شن ؟ونتهای معمول فارسی که حداقل یه 20 تایی میشن. چون امکان داره که زیرنویس با اون فونتها سیو شده باشه.
شما یه پک فونت فارسی گیر میاری و در مسیرC:\WINDOWS\Fonts
کپی میکنی.
آره همونها. کلا از اسمهاشون پیداست. مریم، مینا ،اقدس![]()
با سلام
من یه فیلم hd دانلود کرده ام با حجم 4.35G . که پسوند فایلهاش vob هست. زیر نویس فارسی این فیلم رو به صورت str دارم. چطوری می تونم این زیرنویس رو به این فیلم اضافه کنم؟
سلام.
من يه سري زيرنويس دانلود كردم ميخوام از فرمت SUB تبديلشون كنم به SRT
ميشه برنامه اي براي اينكار بهم معرفي كنيد.؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)