تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 131 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

5 جلدی پسر نور رامسس !!!

در مورد فرعون مصره رامسس کبیر یا رامسس دووم ... داستان از دوستی با حضرت موسی شروع میشه و به خیانت شنار برادرش می رسه و بعد هم آشنایی های مخفیانه با یه دختره بعد هم ازدواج با نفرتیتی بعد هم ساختن معابد بعد هم جنگ و خلاصه محشریه برای خودش !!!!

2. 2 کاربر از F@$hist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ممنون اول از همه بگید با ترجمه چه شخصی باشه بهتره؟
    دوم اگه چند تا کتاب دیگه هم معرفی کنید ممنون میشم

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همه ی نام ها
    ژوزه ساراماگو

مردی 53 ساله که به تنهائی در کنار اداره ی ثبت احوال کار می کنه و کسیکه تمام مدتی که کتاب رو می خونی به اون چشم دوختی ! که چگونه هرگز مرتبه ی اداری اش بالا نمی ره در تنهائی خود یواشکی از در فرعی خانه اش به اداره می ره و اطلاعات آدم های مشهور را از پرونده هاشان بیرون می کشه...
    یکی از همین شب ها که سرگرم پرونده هاست ناگهان زنی گمنام چنان او را تحت تاثیر قرار می ده که باعث میشه خواننده پابه پای اون صفحه به صفحه دنبال زن بره زنی ناشناخته …در طی روند یافتن زن آقای ژوزه که از قضا با نویسنده هم نام هس از آن منشی ترسو کم کم به مردی تبدیل می شه که جسارت کارهای بسیاری را پیدا می کنه که پیش از ماجرا حتی تصورش رو هم نمی کرد!
    این کتاب از زمره کتاب هایی بود که برای خوندنش هیچ عجله یی نیست. دوست داری صفحه به صفحه و با طمانینه دنبال ژوزه بری و شاید تو هم مث اون می ترسی که آخرش هیچی ، باشه !
    . ژوزه ساراماگو این با این اثر جایزه ی نوبل را از آن خود می کند تا نشون بده چگونه با مفاهیمی هم چون مرگ و زندگی می تونه خواننده ی خود را تحت تاثیر قرار بده
    صفحات آخر کتاب حسی به خواننده القا می کنه که به طور مداوم در حال سبک سنگین کردن آن چه اون به نام مرگ و زندگی می شناسه با آن چه پیش رو دارد باشه ذهن شبیه همان اداره ی کل بایگانی می شه که یک عالم پرونده ی درهم از زنده ها و مرده ها دربر داره با هزارتوهای در هم تافته یی که میون مرگ و زندگی سرگردانت می کنه....

5. 10 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همان حوالی

پيش فرض چراغ ها را من خاموش می کنم

چراغ ها را من خاموش میکنم
    زویا پیرزاد

خب ... از کجا شروع کنم؟
    انگار دفتر خاطرات خواهرمو میخوندم ..
    موضوع داستان جذابیت زیادی نداشت واسم ..
    یعنی اون هیجانی که من دوست داشتم نبود توش ...
    اما نثر کتاب خیلی جذاب بود .. خیلی راحت حرف میزد ..
    شخصیتاش دوست داشتنی بودن ..
    وسواسای یه زن - ِ ارمنی - رو در مقابل مشکلات رو نشون میده ...
    پیشنهاد میکنم از دستش ندین

دارم به این فکر میکنم که من چقد اکتیو شدم: دی

7. 10 کاربر از amir 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خوشه های خشم / جان اشتابن بک

وقتی 15 صفحه ی اول این کتاب را خواندم ، فهمیدم با یک شاهکار طرفم. با وجودی که داستان از سرگذشت مردم آن سوی کره زمین ، در چند دهه پیش ، حکایت می کند ، به شدت با کلمات کتاب احساس نزدیکی و قرابت می کردم. وقتی آخرین کلماب کتاب را خواندم، فکر کردم پایانی زیباتر از این ممکن نبود. تصاویری که نویسنده با کلمات می کشد به شدت آشنا به نظر می آیند. و احساسی نیست که در این کتاب مطرح شود و ناآشنا باشد.
    این کتاب می تواند درک شما را از ماهیت انسان بهبود بخشد و ارتقا دهد. همچنین تعاریفی بسیار نزدیک به حقیقت از مفاهیم مختلفی همچون ترس، امید، عشق، مرگ، فقر، ثروت، خانواده، دین، اقتصاد، جامعه و بسیاری دیگر به تصویر می کشد و مطرح می کند.

9. 9 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

زوربای یونانی / نیکوس کازانتزاکیس

زوربا، مثل باقی مردم, می خورد، می خوابد, کار می کند، نقشه می کشد, شکست می خورد, گاهی غمگین و گاهی خوشحال می شود، ... ، در یک کلام چیزی بیش از یک انسان فانی نیست اما ذهنی دارد که او را با خیل عظیمی از مردم متفاوت می کند. ذهن زوربا اسیر قید و بند های خود ساخته ی بشری نیست. زوربا فیلسوفی در خرقه ی کارگری عامی ست.
    وقتی کتاب را می خواندم ، آرزو می کردم ، کاش می توانستم مثل زوربا آزاد فکر کنم. قید و بند را کنار بزنم و بدون اندیشیدن به سود و ضرر، یک بار هم که شده از زندگی خود لذت ببرم. اگر چیزی می خواهم بدون خجالت به سمتش دست دراز کنم و وقتی چیزی خاطرم را آزار می دهد بتوانم یک " نه" جانانه بگویم.
    به امید روزی که بتوانیم مثل زوربا آزاد باشیم توصیه می کنم این کتاب را حتما بخوانید تا ذهنیتی از آزادی به سبک زوربا به دست آورید.

11. 8 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

در قند هندوانه - ریچارد برتیگان
    مهدی نوید

داستان مردمی که در iDEATH زندگی می کنند، دنیایی که خورشیدش هر روز یک رنگ است، ببرها والدین پسرک را می خورند و به او در درس هایش کمک می کنند و ...سرزمینی سورئالی هم که برتیگان خلق کرده برخلاف دیگر دنیاهای سورئال نه زشت و نه سیاه بلکه قشنگ و دلپذیر هم هست. خبری از جنگ و حسادت و هر چیز منفی دیگری که باید باشه نیست.
    شاید مسخره باشه آدم یه کتاب یه فیلم یا هر چیز دیگه ای رو نفهمه یعنی ندونه این چیزی که خونده و دیده اصلا چی بود؟ در قند هندوانه دقیقا همچین کتابیه، بعید میدونم کسی اون رو خونده باشه و چیز خاصی سر درآورده باشه. کل کتاب فقط نماده، نمادهایی که احتمالا خود برتیگان سر در میاره چی بودن و هستن. البته کتاب، کتاب سختی نیست بلکه خیلی هم روانه، فقط مثل خاطرات روزانه ی فردی میمونه که اگه صدبار هم بخونیدش چیزی دستگیرتون نمیشه.
    ...
    موهایش طلایی است و حالا خوابیده است
    بعد از اینکه تصمیم گرفتیم با هم باشیم پیاده روی های شبانه اش را کنار گذاشت، اما من هنوز به تنهایی ادامه می دهم. این پیاده روی های طولانی شبانه مطابق میلم است
    Last edited by Ghost Dog; 18-02-2009 at 20:13.

13. 9 کاربر از Ghost Dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoose_shab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کنیز ملکه مصر
    میکل پیرامو
    خاطرات کنیز مقرب ملکه مصر به اسم شرمیون... گتابی واقعا جالب وخواندنی.. ئرباره تمام اتفاقات اون زمان که این کنیز با توجه به نزدیکی خاصی که به ملکه داشته بیانشون میکنه... وواقعا نکات ومطالب مفیدی داره...

15. 4 کاربر از fanoose_shab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مرد داستان فروش

یوستین گاردر
    مهوش خرمی پور

مرد داستان فروش در مورد مردیست که از همان کودکی استعداد خاصی برای نقل قصه دارد . از همان موقع ذهن او پر از ایده ها و طرح های مختلف برای نوشتن رمان است اما خودش تمرکز کافی برای نوشتم یک رمان را ندارد و همچنین از شهرت نیز بیزار است پس تصمیم می گیرد طرح های خود را به نویسندگان و دفاتر انتشارات بفروشد ....
    خود خانم خرمی پور که گفتن : ‌ در آلمان و سایر کشور‌های اروپایی، «مرد داستان فروش»، بعد از رمان «دنیای سوفی»، مطرح‌ترین و پر فروش‌ترین اثر این نویسنده‌ نروژی محسوب می‌شود. " اما بنده به شخصه به نظرم خیلی کتاب متوسطی بود اصلا چیز خاصی نداشت . موضوع داستان فروش بودنش خیلی جذاب و جدید بود اما قصه های نقل شده توش یا سایر روند زندگی مرد خیلی تکراری و بی مزه بود یعنی کشش خاصی نداشت داستان

17. 4 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

در قند هندوانه - ریچارد برتیگان
    مهدی نوید

داستان مردمی که در iDEATH زندگی می کنند، دنیایی که خورشیدش هر روز یک رنگ است، ببرها والدین پسرک را می خورند و به او در درس هایش کمک می کنند و ...سرزمینی سورئالی هم که برتیگان خلق کرده برخلاف دیگر دنیاهای سورئال نه زشت و نه سیاه بلکه قشنگ و دلپذیر هم هست. خبری از جنگ و حسادت و هر چیز منفی دیگری که باید باشه نیست.
    شاید مسخره باشه آدم یه کتاب یه فیلم یا هر چیز دیگه ای رو نفهمه یعنی ندونه این چیزی که خونده و دیده اصلا چی بود؟ در قند هندوانه دقیقا همچین کتابیه، بعید میدونم کسی اون رو خونده باشه و چیز خاصی سر درآورده باشه. کل کتاب فقط نماده، نمادهایی که احتمالا خود برتیگان سر در میاره چی بودن و هستن. البته کتاب، کتاب سختی نیست بلکه خیلی هم روانه، فقط مثل خاطرات روزانه ی فردی میمونه که اگه صدبار هم بخونیدش چیزی دستگیرتون نمیشه.
    ...
    موهایش طلایی است و حالا خوابیده است
    بعد از اینکه تصمیم گرفتیم با هم باشیم پیاده روی های شبانه اش را کنار گذاشت، اما من هنوز به تنهایی ادامه می دهم. این پیاده روی های طولانی شبانه مطابق میلم است

دقیقا منم وقتی کتاب رو خوندم اصلا متوجه نشدم چی می خواد بگه اما سبک نوشتنش و فضای داستان اونقدر شیرین و خوش اهنگ بود که به دلم نشست . البته ظاهرا این کتاب مانيفيست جنبش هيپي گري محسوب می شه

جلدش خیلی خوشرنگه

19. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •