تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 120 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تمام محصولات چينيه

2. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

10

سلام.
    من یک سالی میشه که دارم در کنار استاد خوبم گیتار یاد میگیرم.
    سوالم در مورد پیکاپ های گیتار الکتریکه،می خوام بدونم دقیقا هر سبکی چه نوع پیکاپ هایی بیشتر توش استفاده میشه؟مثلا پیکاپ های امریکن متال با الترناتیو متال تفاوت زیادی داره؟
    بعضی از موزیک ها مثل کارهای متالیکا صدای گیتار بم تر و قوی تری دارن و بعضیا مثل کارهای ستریانی صدای زیر تر و آروم تری دارن که من حدث میزنم به دلیل پیکاپ باشه.گرچه با افکت و ... و تغیراتی که میشه بعد از ضبط موزیک داد این کارو کرد اما برای اجرای زنده؟؟
    سوال دیگم هم اینه که شما تا حالا از فروشگاه گیتار دونی خرید کردین؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئنه؟
    و آخرین سوال.من گیتار آریا مدل STG-006 رو انتخاب کردم.گیتار خوبی هست؟
    من قبلا یه گیتار کلاسیک یاماها C70 داشتم و واقعا ساز خوبی بود و خیلی خیلی خیلی بیشتر از قیمتش کار میکرد برام.الان هم که می خوام الکتریک بخرم دنبال چیزیم که بیشتر از مبلق پرداختی ارزش داشته باشه مثل C70.
    راستی به کسایی که می خوان گیتار شروع کنن پیشنهادم اینه که به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه.
    اگه خواستین گیتار گرون تر بخرین یه مدت صبر کنین و یه گیتار 500-600 تومنی دست ساز اسپانیش بخرین.
    سوال اولتون باشه بقیه جواب بدن طولانیه یه کم
    در مورد سوال دوم باس بگم فکر کنم اینجا تبلیغ نکنید بهتره. ولی من عوامل سایت رو می شناسم. خیالتون راحت.
    به نظر شخصی بنده سراغ گیتار های آریا البته اون ارزون قیمتاش نرید چون کیفیت قابل قبولی ندارند مگر برای مبتدی ها. اگر می خواید یه چیز خوب بگیرید 450 تومن 500 تومن هزینه کنید و Yamaha Cort Ibanez چیزای خوبی دارن. این جا دیگه فکر کنم این طور نشه قضاوت کرد که: "به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه." در مورد الکتریک و حتی کلاسیک این قضیه صدق نمی کنه توجه کنید که ممکن شانسی خوب از آب دربیان.
    درکل بودجه تون رو برای خرید الکتریک ذکر کنید بهتر می شه راهنمایی کرد و همچنین سبک مورد علاقتون رو!

4. 2 کاربر از honeyxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام.
    من یک سالی میشه که دارم در کنار استاد خوبم گیتار یاد میگیرم.
    سوالم در مورد پیکاپ های گیتار الکتریکه،می خوام بدونم دقیقا هر سبکی چه نوع پیکاپ هایی بیشتر توش استفاده میشه؟مثلا پیکاپ های امریکن متال با الترناتیو متال تفاوت زیادی داره؟
    بعضی از موزیک ها مثل کارهای متالیکا صدای گیتار بم تر و قوی تری دارن و بعضیا مثل کارهای ستریانی صدای زیر تر و آروم تری دارن که من حدث میزنم به دلیل پیکاپ باشه.گرچه با افکت و ... و تغیراتی که میشه بعد از ضبط موزیک داد این کارو کرد اما برای اجرای زنده؟؟
    سوال دیگم هم اینه که شما تا حالا از فروشگاه گیتار دونی خرید کردین؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئنه؟
    و آخرین سوال.من گیتار آریا مدل STG-006 رو انتخاب کردم.گیتار خوبی هست؟
    من قبلا یه گیتار کلاسیک یاماها C70 داشتم و واقعا ساز خوبی بود و خیلی خیلی خیلی بیشتر از قیمتش کار میکرد برام.الان هم که می خوام الکتریک بخرم دنبال چیزیم که بیشتر از مبلق پرداختی ارزش داشته باشه مثل C70.
    راستی به کسایی که می خوان گیتار شروع کنن پیشنهادم اینه که به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه.
    اگه خواستین گیتار گرون تر بخرین یه مدت صبر کنین و یه گیتار 500-600 تومنی دست ساز اسپانیش بخرین.

برای شروع گیتار الکتریک معمولا طرف کل پولی که داره میگه و بقیه میگن مثلا اینقدر بزار باسه آمپ و اینقدر باسه ساز و بقیه هم مثلا بزار جیبت !!!

شما که کلاسیک کار کردید پس چشم و گوش بسته طرف الکتریک نمایین ، الآن بهترین سازی که برای شروع میشه انتخاب کرد و واقعا از قیمتش سر تره rg350 , rg370 هستش که قیمتاش هم طرفای 400 هست.و یا GRG170 که 250 هست ولی اگه مبلغتون کمتره باید رفت سراغ سازهای کم قیمت تر.

طرف آریا و کٌرت هم نرو که هرکی گرفته پشیمون شده .

در مورد پیکاپ هم معروف ترین سازنده ها emg , dimarzio ,seymour duncan, ... هستند. هرکدوم هم به یه چیز معروفا مثلا emg به دیستروشن تمیز و کلین نه زیاد خوب که Metallica , خیلی گروه های دیگه از این پیکاپ استفاده میکنند.

dimarzio هم که joe satriani,steve vai,john petrucci,yngwie malmsteen,andy timmons , ... استفاده میکنند.

seymour هم طرفدارای خاص خودش داره که هم دیستروشن عالی و هم کلین عالی داره.

6. 2 کاربر از dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

قیمت پیانو های GRAND
    steinway & sons
    توی ایران چقدر هست؟

8. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یک ارگ ( کیبورد ) مناسب که قیمت تا 200 تومن قیمتش باشه بهم معرفی کنید که کارایی خوبی هم داشته باشه و اگر هم حافظه بخوره که چه بهتر .

2. نت های ارگ رو از جا میتونم پیدا کنم کمکم کنید
    2. آموزش ارگ ( شرکت افرا رایان )
    Last edited by pedram9; 18-05-2010 at 22:48.

10. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد سوال دوم باس بگم فکر کنم اینجا تبلیغ نکنید بهتره. ولی من عوامل سایت رو می شناسم. خیالتون راحت.
    تبلیغ؟من هیچ وابستگی به اونا ندارم خیالتون راحت!هدفم تبلیغ نبود.ممنون برای جواب.
    این جا دیگه فکر کنم این طور نشه قضاوت کرد که: "به هیچ وجه سراغ سازهای 200 هزار تومنی و بالاتر نرن،یه C70 با حدود 120 تومن قیمت همون کارو میکنه." در مورد الکتریک و حتی کلاسیک این قضیه صدق نمی کنه توجه کنید که ممکن شانسی خوب از آب دربیان.
    درسته،ولی به نظر اونقدر ها هم بد نیست.

12. این کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

14

درود،
    کسی می‌دونه اسم ساز زیر چیه؟

کنسرتِ دیوید گیلمور در Royal Albert به‌نام Remember That Night
    Last edited by noia; 20-05-2010 at 11:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود،
    کسی می‌دونه اسم ساز زیر چیه؟

کنسرتِ دیوید گیلمور در Royal Albert به‌نام Remember That Night
    منظور ساز تو کنسرته؟

پروفشنال noia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Disappear ⅛

پيش فرض

منظور ساز تو کنسرته؟
    فک کنم عکس لود نشده، دوباره آپ می‌کنم.
    Last edited by noia; 20-05-2010 at 11:19.

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پست 818 #

این افکت تا جایی که من می دونم 36 تا صدا داره .. قیمتش هم 100 تا 110 (البته نو) و لی پیشنهاد می کنم اینو نگیری و اینکه

افکتی بگیری که پورت USB داشته باشه.. حداقل G2.1

ولی بهر حال اون افکت حد اکثر 35-40 تومن و ساز هم حداکثر میگم 80 می ارزن .. موفق باشی .

837#
    الکتریکه دیگه .. فقط نشسته داره میزنه و دست چپش اسلاید دست گرفته و رو سیم ها می کشه.

17. این کاربر از Doyenfery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •