با دانلود manager خوده IE دانلودش کن... اونم از این لینک.. حتما موفق میشی...
در ضمن میتونی بری یه کافینت که ADSL داره و راحت کارو تموم کنی..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با دانلود manager خوده IE دانلودش کن... اونم از این لینک.. حتما موفق میشی...
در ضمن میتونی بری یه کافینت که ADSL داره و راحت کارو تموم کنی..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
pedram عزيز شما اهل كدوم شهر از سرزمين پهناور ايران هستي؟
منم با مسعود موافقم لينك رو به يك كافينت بده بگو واسط دانلود كنه
با سلام و تشكر فراوان از همگي
من امروز عصري از همين خونه از ساعت 2 تا 5 طول كشيد و فايل رو دانلود كردم
بعد از اون نرم افزار motokup 2.0 رو هم كه حجمش حدود 750 kb بود رو هم دانلود كردم
نرم افرار motorola sms manager رو هم كه حجمش حدود 900 كيلو بايت بود رو هم دانلود كردم
جالب ميدونين چيه ؟
اين كه گوشيم يهو درست شد . درست وقتي همه چيو با بد بختي دانلود كردم درست شد . چندين بار خاموش روشن كردم اما خوبه و ديگه اونجوري نميشه
اما با اين حال فكر كنم فلش كنم بهتره چون بعدا ممكنه بازم اينجوري بشه
فقط ميخواستم بدونم من اس ام اس هام برام خيلي مهمه . من با p2ktools كاري كردم كه حجم sms هام بره بالا و الان حدود 110 تا sms تو inbox دارم كه با اين sms manager كه گرفتم فقط 16 تاي اخر رو كه lock نكردم رو ميشناسه
ميخواستم بدونم با اين تغيير ظرفيت الان sms هام پاك ميشه ؟
چون يك سيم كارت ديگه گذاشتم رو گوشيم ولي بازم inbox هام بود پس فكر كنم رو گوشي save شدن
سلام. عجب!!
خب sms هات رویه گوشیه عزیز ..110 تا sms که رو سیم جا نمیشه اصلا...
برایه کپی گرفتن از همشون یه راه ساده و کارا داری.
اگه از روی فایل MDSM_FAT_FILE و MDSM_MSG_BLK_FILE و mdsm_file توی شاخه a/mobile روی گوشی یه کپی روی سیستم بگیرید و بعد از ، از دستدادن SMS ها دوباره اون و تو همین شاخه کپی کنید کلیه SMS های شما به inbox , draft , outbox روی گوشی بر می گرده.
از somayehns
![]()
مرسي مسعود جان از راهنمايي هات واقعا اموزنده هست
با سلام و تشكر زياد از همه شما
امروز گوشيمو فلش كردم و اول با motokup يك backup گرفتم كه حدود 35 دقيقه طول كشيد و بعد از اون فلش زدم كه حدود 20 دقيقه طول كشيد . گوشيم خيلي باحاتر از قبل شد از فونت جديد گرفته تا اسكين هاي جديد و انيميشين خاموش روشن شدن جديد و تغيير icon ها
از همگي متشكر كه كمك و راهنمايي كردن
از اقا مسعود هم ممنون كه اون روش رو گفتن چون با كپي اون فايل ها و بعد دوباره ريختن اونها نمام sms هام برگشت
بازم ممنون![]()
پدرام عزيز
فقط يه نكته مهم ميمونه
زياد فلش نكن (بعضي از دوستان خوششون مياد وقتي ميبينن فلش ميكنن اين كار رو زياد انجام ميدن)
اين كار باعث سوختن يك برد در گوشي ميشه كه بهش ميگن PCB BOARDS اين بورد حدود 20 تومان هست اما خوب بستگي به طرف داره كه بهت چند بفروشه
اينم عكس برد هست
اينم لينكش
ممنون از آقا تورج... کاملا درسته .. ابته این روهم اضافه میکنم که این برد اصلا گیر نمیاد!!! پس خیلی مراقب
باش آقا پدرام![]()
با سلام و تشكر هم از شما هم از اقا تورج
بله كاملا ميدونم
دليل اين بار فلش كردن هم مشكلي بود كه پيش اومده بود من از گوشيم فوق العاده راضي بودم با اين پك جديد چندين برابر راضي شدم
در كل از هر دو شما عزيزان نهايت تشكر رو دارم به خاطر راه نمايهاتون![]()
سلام. ببخشيد .. من هي سوال ميپرسم ... در ادامه مشكلاتم بعد از ور رفتن با گوشي با برنمه p2ktools ديگه menue (صفحه اصلي) صفحه كار نمي كنه و برنامه هايي كه روي memory مي رزم تو app java نشون نمي ده و اصلا نصب نمي شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)