تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 839 از 954 اولاول ... 339739789829835836837838839840841842843849889939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

ببين عزيز من اصلا قصد كل كل ندارم فقط هر كدوم از هيرو هايي كه نوشتم رو خواستي بگو تا بهت بگم چطوري مثل خيار دراگون رو ميزنه

---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

با حال چيه بابا اين يارو ديگه كلا باگ شده رفته پي كارش ،ديگه اگه بش نكني و لول نزني 1 ميكنه ميپيچه
    آقا ما کوچیکتیم من اصلا عددی نیستم قصد کل کل هم ندارم جدی میگم ادعام هم نمیشه

درباره ی اون هیروهایی که گفتی بگو چطوری میشه با سول کیپر دراگونو زد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره مگه اینکه اینطوری بزنیش تنها راهش همینه

اگه شاخ بشه نمیشه جلوشو گرفت

من خودم فکر کنم Ursa و Guard بتونن بزننش
    گفتم كه اهل چك و چونه زدني

يه چند تا هيرو كه اول بازي هم فشارش ندن رو برات ميزنم با دليلش

1 ) فيسلس : گفتم با دليل ولي همه ميدونن كه فيس فول آيتم همه رو ميزنه

2 ) خرسي : با اون خرسش و اون هلت بالاي خودش و خرسش و توي جلبك كردن خرسش انگار دو تا هيروي استرنج بسيار قوي بريزن سرت

3 ) اسكلت كينگ : اين بنده خدا كه كلا كارش حال دادن به هيرو هاي بد قلق هست و با يه سيتنيك وقتي كيرتيكال ميده هلتش كاملا پره لول يك خفني هم داره و آنخ هم كه ....

4 ) بابا يونيت ( لايف استيلر ) : خوراكش قرار گرفتن روبروي استرنج هاست و براي استان دراگون لول 1 داره و لايف سگي هم هست و كلا همه جوره ميزنه

5 ) مورلاك ) كه آرمور ميكشه و راحت ميزنه

6 ) رايزور : لول 6 اين بنده خدا آرمور كم ميكنه و لول 2 هم كه اتك ميكشه و با مانتا و آقانيم و فيز بوت مياد دنبالش و اون اتك كشيده شده رو به خودش بر ميگردونه

7 ) گرگي : سر لول 6 گرگ ميشه و با اتك اسپيد بالا و پتك بش و دو پتك ( شمشير قرمز ) به راحتي هر چه تمام تر ميزنه

8 ) بگذريم از وايپر كه به خاطر لول 1 كه اسلو ميكنه و لول 2 كه 96 تا اتك + ميده و لول سه كه ريترن هم هست و لول 6 مثل خيار ميزنه و هم اول بازي نميزاره طرف پا بگيره و اينقدر ديناي ميكنه كه اصلا آيتم نياره بالا و بعد منتا شمشير سبز كيريتيكال له ميكنه و آهو هم 1 ميزنه و 70 درصد اتك اسپيد كم ميكنه و خيلي هاي ديگه كه از حوصله بحث خارجه

در اينكه دراگون تانكه شكي نيست ولي خيلي ها ميزننش اين هم واسه اينكه ناراحت نشي و كل كل رو هم ادامه ندي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا ما کوچیکتیم من اصلا عددی نیستم قصد کل کل هم ندارم جدی میگم ادعام هم نمیشه

درباره ی اون هیروهایی که گفتی بگو چطوری میشه با سول کیپر دراگونو زد؟
    توي مپ جديد لول 3 كپي 70 درصد داره كه اصلا اول بازي جلوش پا نميگيره و اگه فول آيتم هم ميگي كه باز هم همون كپي 70 درصد عاليه و با دو پتك و كيريتيكال و باترفلاي مانكي و سيتنيك يا سنگ ياشا ميزنه ديگه و لول هلتش هم كه ديگه خيلي عاليه و به راحتي پرش ميكنه و لول 6 رو هم بايد مد نظر داشته باشي

در ضمن اكثر دور زن هاي اگليتي اول بازي نميزارن پا بگيره و اينقدر ديناي ميكنن كه نميتونه اصلا پا بگيره و بايد پشت تاور بازي كنه و به قول معروف اول بازي خيلي فشار ميخوره
    باور كن من هم ادعايي ندارم و فقط اينقدر توي اين گيم نت لعنتي با مشتريهام سر اين مسائل بحث كرديم كه ديگه عادتمون شده

به قول معروف چش و چال مايي
    Last edited by KHOFASH681; 09-06-2011 at 21:01.

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

آره مگه اینکه اینطوری بزنیش تنها راهش همینه

اگه شاخ بشه نمیشه جلوشو گرفت

من خودم فکر کنم Ursa و Guard بتونن بزننش
    Guard رو معلوم نیست
    اما اینو بهت بگم اگه قراره رو در رو باشه 3 تا هیره هست که هیچ , با اطمینان کامل میگم هیچکس جلوشون دووم نمیاره ,
    Ursa
    Troll
    Slark

اگه قرار باشه آیتم فول باشن و جلو هم واستن , اصلا واسادن جلوشون احمقانس! خواستین هم توضیح میدم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

Guard رو معلوم نیست
    اما اینو بهت بگم اگه قراره رو در رو باشه 3 تا هیره هست که هیچ , با اطمینان کامل میگم هیچکس جلوشون دووم نمیاره ,
    Ursa
    Troll
    Slark

اگه قرار باشه آیتم فول باشن و جلو هم واستن , اصلا واسادن جلوشون احمقانس! خواستین هم توضیح میدم
    آره ترول اگه فول آیتم بشه شاید بتونه فیسلسو هم بزنه اما اسلارک مردنیه فقط به درد تک به تک میخوره تو بازی تیمی دوتا لول روش بزنن کارش تموم میشه
    یورسا هم که دیگه شوخی نیست خودت بهتر میشناسیش

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

Ursa که حرف توش نیست همه میشناسن چه سگیه
    ترول از اتک 4 به بعد اتک اسپیدش تند میشه , خودش دستش روون میشه , یهو دقت میکنی دستش رو نمیبنی اصلا!...
    و اسلارک , اسلارک اتفاقا هیرو های الگیلی رو آب میکنه , چون هرچی تو سینش وایسی , الگیلی تو کمتر میشه , دمیج و اگلیلی اون میره بالا , میشه گفت الیگلی میدزده , حالا فرض کن جلوش واسی! یهو دمیج سفیدش از تاینی میزه بالا

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

Guard رو معلوم نیست
    Ursa
    Troll
    Slark

این 3 تا هرو رو ورداری به مین 20 نمیرسه که بازی دادی خواستی بگو بازی کنیم تو حرف خیلی چیزا هست تو عمل مهمه 3 تا هرو اگیلیتی اول بازی مچیه که بازی خیلی اگیلیتی باز باشن 20 مین طول میکشه وگرنه قبل اون همشون لفت میکنن
    من باشم جلوشو زئوس
    اسون
    دووم میرم
    بعید میدونم بیشتر از 20 مین بازی طول بکشه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

این 3 تا هرو رو ورداری به مین 20 نمیرسه که بازی دادی خواستی بگو بازی کنیم تو حرف خیلی چیزا هست تو عمل مهمه 3 تا هرو اگیلیتی اول بازی مچیه که بازی خیلی اگیلیتی باز باشن 20 مین طول میکشه وگرنه قبل اون همشون لفت میکنن
    من باشم جلوشو زئوس
    اسون
    دووم میرم
    بعید میدونم بیشتر از 20 مین بازی طول بکشه
    Zeus چطوری Ursa رو میخواد بزنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Zeus چطوری Ursa رو میخواد بزنه؟
    من هم بعيد ميدونم بتونه !!!!!!!!!!!! يه 30 در صد ميزنيو تبديل ميكني به پيپ و لولهاش ديگه درد نداره و با ونگارد و هارت هم كه ديگه كلا دميج نميخوره و 6 ميكني و با يه لول 1 و يه لول 2 فقط 2 تا ميخوره

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

عزیزم شما وقتی داری از اول بازی شروع میکنی قرار نیست فوا ایتم باشی گفتم به پایرش ربط داره مشتاقی ببینی چه جوری میزنه این ترکیب اون ترکیب رو یه روز رو بگو انلاین شیم شب اون موقع معلوم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •