4 روزه اینترنت من قطع شده چراغ اینترنت قرمز شده زنگ میزنی روز اول گفتن اختلال داره سیستم داره بروزرسانی میشه
بعد از چهر روز هنوز سرویس من وصل نشده پشتیبانی یه مشت بیسواد معلوم نیست از کجا اوردن
4 روزه اینترنت من قطع شده چراغ اینترنت قرمز شده زنگ میزنی روز اول گفتن اختلال داره سیستم داره بروزرسانی میشه
بعد از چهر روز هنوز سرویس من وصل نشده پشتیبانی یه مشت بیسواد معلوم نیست از کجا اوردن
اگر هنوز حل نشده ، شماره تلفن سرویست را برای من پیام خصوصی کن .
سلام وقت بخیر
کسی میدونه چرا من نمیتونم توی پنلم هیچ کاری انجام بدم؟ اپلیکیشن که بازش میکنم میگه برو تو سایت. تو سایتم که میرم هیچ گزینه ای هیچ چیزی رو نشون نمیده
زنگ بزن پشتیبانی بگو برات بروزرسانی کنن واس منم همینطور بود زنگ زدم اوکی شد
پنلو به روز کردن اون بسته های انرژی رو کلا برداشتن د..وثا؟
دوستان من ازکجا بدونم چقدر حجم موند درضمن بسته ها نیستند
Last edited by feranko724; 30-12-2020 at 10:56.
پنل جدید خیلی پیچیده شده. بخش "گزارش بسته ها" می تونی وضعیت سرویست رو ببینی
بخش گزارش می تونی جزئیات استفاده ات رو ببینی.
فکر می کنم حجم باقی مونده ضربدر 4 شده در عوض ترافیک خارجی که مصرف می کنی ضریب 4 می خوره ترافیک داخلی 2 ترافیک مسنجر 1.33؟!!
این دیگه چه جورشه....
همون پنل مضخرف های وب هست. چاره ای نیست باید بهش عادت کنید. هرچند منم زمانی که های وب داشتم هیچ وقت نتونستم از گزارش مصرفم درست سر در بیارم! پارس انلاین پنل به اون خوبی داشت، به جای اینکه پنل های وب رو عوض کنن، پنل پارس آنلاین رو عوض کردن. فکر کنم چند وقت دیگه اسم پارس آنلاین هم بردارن بشه های وب.
دوستان میشه یکی اینو توضیح بده؟ من سرویس 4 مگ 90 گیگ رو خریدم ولی تو پنل میزنه 355 گیگابایت.
![]()
سلام
90 گیگ در صورت استفاده از ترافیک خارجیه
ولی ترافیک داخلی بصورت یک چهارم حساب میشه یعنی 360 گیگ تقریبا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)