تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 839 از 1421 اولاول ... 3397397898298358368378388398408418428438498899391339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

روزبه خان شما مگه نت مخابرات داري هي مياي اينجا جو ميدي و نظر واهي ميدي.
    تستتو ميزاري هي واقعي واقعي ميكني.اين كلمرو تازه ياد گرفتي!!!!
    بله عزیز جان من نت مخابرات هم روی یک خط دیگه دارم،به اولین صفحات تاپیک مراجعه کنید ببینید پستای ما رو،شما که تازه اومدی به ما می گی نظر نده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

روزبه خان
    من الان میخام سرعت دانلودم بین 300 الی 400 باشه باید کدوم سرویس مخابرات رو بگیرم.که شبانه هم سرعتش بالا باشه؟

3. این کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

سه شنبه اقا سه شنبه درست میشه
    همه چی خوب میشه

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

روزبه خان
    من الان میخام سرعت دانلودم بین 300 الی 400 باشه باید کدوم سرویس مخابرات رو بگیرم.که شبانه هم سرعتش بالا باشه؟
    با سلام،در حال حاضر هیچ سرویس مخابرات سرعت 300-400 نمی ده،حداکثر سرعت 2 مگ 250 هستش،اگه 300-400 بخواین باید از isp ها سرویس بگیرید.

6. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

امروز صبح اینترنت قطع بود گفتم حتما دارن درست میکنن.
    ولی هنوز سرعت همونجوریه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

من هنوز نفهمیدم چه ربطی داره اگه واقعی کردن سرعت ها رو چرا 2 مگ محدود من باید فیکس 120 باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

محدودیت سرعت اینترنت را برطرف کنید
    عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای مهمترین دغدغه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را وجود انحصار در تامین و توزیع پهنای باند اینترنت و نیز محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت عنوان کرد و گفت: یکی از درخواست ها از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که محدودیت دسترسی به اینترنت را به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی بردارد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از آی تی آنالیز؛ محمودرضا خادمی، با اشاره به درخواست فعالان این بخش از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم اظهار داشت: یکی از دغدغه های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت تامین و توزیع پهنای باند اینترنت در کشور است که از وزیر آینده ارتباطات و فناوری اطلاعات می خواهیم به این انحصار خاتمه دهد و تامین و توزیع پهنای باند اینترنت با حفظ نظارت حاکمیت به بخش خصوصی سپرده شود و یا حداقل بخش خصوصی در کنار بخش دولتی بتواند در این فضا فعالیت و رقابت کند.
    وی چالش دوم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را مربوط به از بین رفتن جایگاه اولیه رگولاتوری عنوان کرد و گفت: برگرداندن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جایگاهی مقتدر و مستقل به نحوی که سایر نهادها نتوانند در کار این سازمان دخالت کنند از دیگر خواسته هایی است که در صورت تحقق بسیاری از مشکلات پروانه ای و صدور مجوز برای فعالیت بخش خصوصی مرتفع خواهد شد.
    مهندس خادمی رفع محدودیت سرعت دسترسی کاربران اینترنت را از دیگر مواردی برشمرد که برای تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه و رسیدن به 10 میلیون کاربر اینترنت پرسرعت الزامی است و تاکید کرد: با محدودیت سرعت اینترنت تا سقف 128 کیلوبیت بر ثانیه این اهداف محقق نخواهد شد.
    عضو سابق هیات رئیسه کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای با تاکید براینکه باید کف سرعت اینترنت به تبعیت از تجربه جهانی برای کاربران ایرانی نیز دسترسی به یک مگابیت برثانیه تعریف شود، خاطرنشان کرد: در این صورت می توان بسیار سریعتر به اهداف برنامه پنجم توسعه دست یافت.
    وی با اشاره به دیدار نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور با محمود واعظی گزینه پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در دیدگاهها و برنامه های محمود واعظی نگاه مثبت به بخش خصوصی و اعتماد به این بخش دیده می‌شود؛ به طور کل، به نظر می رسد کم کردن تصدی دولت و سپردن امور به بخش خصوصی در کلیت دولت جدید وجود دارد.
    خادمی با تاکید بر نگاه کلان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مقوله ICT و اینکه وی ICT را محور توسعه و اداره کشور قلمداد کرد افزود: نگاه وزرای دولت نهم و دهم در این زمینه محدود بود و بسیاری از مشکلات این بخش نیز به همین دیدگاه برمی گشت.

10. این کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehr one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

سلام دوستان امروز زنگ زدم واسه هم دانشگاهیم تو مخابرات باغ فردوس ازش پرسیدم که وضعیت چرا اینجوریه ؟ گفت ولا اینا زرتی زرتی سرویس میدادن حالا هم کمبود پهنای باند یقه شون رو گرفته . گفت تو مخابرات همه در موردش بحث دارن . گفت امروز هم واسه این مورد جلسه داشتن . گفت دارن پهنای باند میخرن که تا طی کردن زمان و مراحل اداری زمان میبره که معلوم نیست شاید یه هفته یا یه ماه طول بکشه معلوم نیست . گفت می خوان با یه سری کارهای تشویقی از مشترکین بابت این قضیه عذر خواهی کنن . اما به من پیشنهاد کرد که برو شاتل بگیر . گفت بیشتر همکارای ما تو مخابرات شاتل دارن .

12. 4 کاربر از Mehr one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مملکت ........که میگن اینه دیگه.عزیزان حقمون همینه.بر پیشانی تک تک ماها ازقبل نوشتن که...............
    من که دیگه این سرویس رو دارم جمع میکنم.خیلی خیلی تو ای مدت بهم خوش گذشت که تو این فروم و بین هم استانی های عزیز بودیم.بدی و چیزی از ما دیدید حلالمون کنید.
    تو این مملکت هیج وقت چیزی به اسم خوب و خوب شده و نمیدونم ارزونتر شدن و اینا وجود خارجی نداره..
    موفق باشید دوستان

14. 4 کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

مملکت ........که میگن اینه دیگه.عزیزان حقمون همینه.بر پیشانی تک تک ماها ازقبل نوشتن که...............
    من که دیگه این سرویس رو دارم جمع میکنم.خیلی خیلی تو ای مدت بهم خوش گذشت که تو این فروم و بین هم استانی های عزیز بودیم.بدی و چیزی از ما دیدید حلالمون کنید.
    تو این مملکت هیج وقت چیزی به اسم خوب و خوب شده و نمیدونم ارزونتر شدن و اینا وجود خارجی نداره..
    موفق باشید دوستان
    حداقل تا سه شنبه صبر کن.
    هر کی یه جور حرف میزنه.
    اصلا معلوم به حرف کی میشه اعتماد کرد.

16. این کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •