سلام به همه. ببینم آیا کسی آخرش به شهر رفت؟
![]()
سلام به همه. ببینم آیا کسی آخرش به شهر رفت؟
![]()
بابا ناموسا برگردید. کسی پایست بازی کنه؟ من میخوام بازی کنم.
میخوام چیزایی بگم در مورد هاروست مون.
1ـمزرعه دار یک بازی open world هستش(یعنی بازی اتمام نداره، ولی یک هدف داره و اینه که باید در سه سال اول بهترین کارها رو انجام بدید و تمام وسایل و آیتم هارو بدست بیارید و زن و بچه دار بشید و....)
2ـمن این بازی رو همه رقمی انجام دادم(یعنی یا گیم شارک و بدون گیم شارک ویا حتی فقط حیواناتو انتقال میدادم و دیگه هیچ رمزی نمیزدم،ولی یه چیزو بگم که یکی از دوستام حدود 10سال پیش یه چیزی بهم گفت و اون این بود که مزرعه دار یک بازی هستش مثله gta و وقتی بهت حال میده که از اول بدون هیچ رمزی بازی کنی، یعنی حتی حیواناتو انتقال نمیداد و من شیفته بازیش بودم که تلاش میکرد خودش رو ثروتمند بکنه،و منم همیشه بیشتر از اینکه خودم بازی بکنم میرفتم به بازی اون نگاه میکردم،چون همیشه محتاج بود.)
3ـپس دوستان شما باید بدون هیچ رمزی بازی کنید و اگه تونستید در سه سال اول بازی رو تموم کنید و در دهکده باقی بمونید یعنی بازی رو بردید و اینجا بازی تموم میشه.و اینکه بازی ادامه داره اینه که بازی open world هستش و هیچ اتمامی نداره و شما در ادامه بازی میتونی بعد سه سال برید به چیزهایی که دست نیافتید دسترسی پیدا کنید.
نتیجه اینکه: لطفا به چرتو پرتای دوستان عزیزم که خیلی دوستشون دارم اصلا توجه نکنید، مثله 1رفتن به شهر 2دستگاه کمپاین 3پوکت استیشن 4قلاب ماهیگیری افسانه ای 5حوضچه ماهیگیری بزرگ 6اینجور چیزا دیگه
پس داداشا لطفا دنبال جادو و جنبل نباشید و بازی رو خودتون انجام بدید تا جواز ماندن در دهکده رو بدست بیارید. در اینجا شما بازی رو تموم کردید و اگه دوست داری ادامه میدید وگرنه که تموم شده و شما هیچ مسئولیتی نداری و میتونی بری به همه بدی کنی و حیواناتتو بکشی و ...
راستی دیدن دمو ها اجبار نیستش و یا تولد هر کسو تبریک بگی اجباری نیست و اینا برای این طراحی شده که شما بازی رو راحتر جلو ببری و با دیگران سریعتر دوست بشی.ولی بعضی چیزا اجباره مثله بزرگ کردن خانه و زن گرفتن و بچه دار شدن و از همه مهمتر آرایش مزرعه و دوست شدن با مردم دهکده که مهمترین هستش.
آخرین مطلب اینکه توتفرنگی ها هم اجبار نیست و برای اینه که قدرت بدنی شما بالا بره،پس برای خودمون خوبه که بدست بیاریمشون.کاغذ پرینت شده هم پوچه و کمی به ماهیگیری کمک میکنه.
دوست دار همه harvest moon بازان.
بکوب لایکو
Last edited by javad khan008; 28-11-2014 at 21:45.
راستی من 90 درصد این تایپیکو خوندم و فقط به خاطر این تایپیک عضو شدم و 5 روز طول کشید که فقط 300 صفحه آخرو بخونم.چون خیلی وقته سر نمیزدم و کل پستام تویه این تایپیک بوده.
ببخشید که زیادی نوشتم
[QUOTE=Arash-30r7;8463306]چی شد!! مگه قرار نبود فیلم شهرو بزاری؟؟
سلام
دوستان جناب آرش و ساها
خیلی معذرت میخوام من نمیتونم آپلود کنم فیلم هاروستمون رو !!
یه خواهشی ازتون دارم !
به سایت یوتویوب سر بزنید تمام فیلمهای هاروستمون از جمله فیلم شهر ورژن بازگشت به طبیعت اونجاست !!
بازم از حظور حضار محترم شرمنده ام !!
راستی فیلمهای بقیه ورژن ها هم جالبه منبع فیلمها هم ذکر شده بی شک ساختگی نیست خیلی هم طبیعی به نظر میرسد!!
واقعا قابل تحصینه که پیگیر هستید !!!!
تشکر.
سلام
بچه ها یکشنبه دوشنبه یه سر بزنید یه عکس جالب براتون بذارم
واسه من که خیلی جالب بود
*یه چیز که یادم رفت و تو عکس زیاد واضح نیفتاده اینکه عملگرای دسته هم روی صفحه است دایره و ضربدر اینا سمت راستو و جهتا سمت چپ L وR ها هم بالای صفحه ... البته اگه عکسو سیو کنید زوم کنید سمت چپ نمای جهتارو میبینید
![]()
Last edited by iman reza; 12-12-2014 at 21:47.
خوب منم تو گوشیم همینجوری بازی می کنم می کنم دیگه
با نرم افزار epsxe
من نمیدونستم میشهنوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان بازی با دسته هم هست یا نه ؟ مزرعه دارو میشه بدون دسته بازی کردی ولی بعضی هارو نمیشه
دسترو که به گوشی نمیشه وصل کنی این نرم افزار خودش شبیه ساز دستست خودت دیدی که گفتی دکمه هارو داره همین جوریه دقیقا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)