تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 839 از 4105 اولاول ... 33973978982983583683783883984084184284384988993913391839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم
    من امریه یه جایی هستم و در اونجا تعهدی دادم و نامردا یک فرم دادند و سریع گفتن وقت نیست برید محضر رسمیش کنید منم درست نخوندمش
    حالا که خوب می خونم میبینم که انگار ترکمنچای رو امضا کردم !
    نوشته با اطلاع کامل از مفاد مقررات مربوط به مشمولین وظیفع مامور در ... متعهد به رعایت کامل مفاد ان شده و ملزم میگردد پس از طی دوره خدمت ضرورت به مدت یکسال تمام در هر محلی که ... معین فرمایند بنحو احسن انجام وظیفه نمایم و در صورت استنکاف ملزم به پرداخت خسارات بشرح مندرج در شرایطو مقررات مربوطه میباشم
    ضمنا ... اختیار و اجازه غیر قابل عدول میدهم کارت پایان خدمت مرا به مدت یکسال پس از پایان خدمت تسلیم نماید

پایینش نوشته بدینوسیله گواهی میشود اقای ... باشمخصات فوق الذکر تعهدات بالا را پذیرفته اند و این تعهد نامه در دفترخانهبشماره ... در دفاتر رسمی ثبت گردیده و امضای نامبرده گواهی می شود
    مهر و امضای رئیس دفترخانه

یعنی واقعا باید یک سال اضافه خدمت کنم به من اونموقع گفتن اگر بخواهیمت به صورت قراردادی باهات 1 ساله کار میکنیم

خسارتش هم 2 برابر دریافتی هامه
    حالا می فهمم چرا حقوق ما رو کردن 230 تومن و هر چی بهشون میگم حقوق سربازای دیگه اونجا حدود 100 تومنه میگن نه درسته
    میخوان منو بزارند تو منگنه .
    Last edited by asemuna; 30-04-2012 at 20:19.

2. 2 کاربر از asemuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم
    من امریه یه جایی هستم و در اونجا تعهدی دادم و نامردا یک فرم دادند و سریع گفتن وقت نیست برید محضر رسمیش کنید منم درست نخوندمش
    حالا که خوب می خونم میبینم که انگار ترکمنچای رو امضا کردم !
    نوشته با اطلاع کامل از مفاد مقررات مربوط به مشمولین وظیفع مامور در ... متعهد به رعایت کامل مفاد ان شده و ملزم میگردد پس از طی دوره خدمت ضرورت به مدت یکسال تمام در هر محلی که ... معین فرمایند بنحو احسن انجام وظیفه نمایم و در صورت استنکاف ملزم به پرداخت خسارات بشرح مندرج در شرایطو مقررات مربوطه میباشم
    ضمنا ... اختیار و اجازه غیر قابل عدول میدهم کارت پایان خدمت مرا به مدت یکسال پس از پایان خدمت تسلیم نماید

پایینش نوشته بدینوسیله گواهی میشود اقای ... باشمخصات فوق الذکر تعهدات بالا را پذیرفته اند و این تعهد نامه در دفترخانهبشماره ... در دفاتر رسمی ثبت گردیده و امضای نامبرده گواهی می شود
    مهر و امضای رئیس دفترخانه

یعنی واقعا باید یک سال اضافه خدمت کنم به من اونموقع گفتن اگر بخواهیمت به صورت قراردادی باهات 1 ساله کار میکنیم

خسارتش هم 2 برابر دریافتی هامه
    حالا می فهمم چرا حقوق ما رو کردن 230 تومن و هر چی بهشون میگم حقوق سربازای دیگه اونجا حدود 100 تومنه میگن نه درسته
    میخوان منو بزارند تو منگنه .
    به ما که لیسانسیم 57 تومن دارن میدن چطوری به شما 230؟؟؟
    واقعا بد اشتباهی کردی که نخوندی ولی نوشته کارتت دیر میاد.فکر کنم منظورش اینه که اگه کارت گیر باشه کارتتو دیر میفرستن ولی از یه جا برد کردی چون کارت پایان خدمت میاد در خونتون نه دست اونا.ولی مواظب باش که ازت خسارتی چیزی نگیرن و خیلی باهوش عمل کن.

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

دوستان چجوري ميشه تو شهر محل سكونت خدمت كرد؟ آشنا ميخواد يا نه؟
    اگه 10 صفحه اخیر رو میخوندید به جواب میرسیدید.
    خدمت در شهر خودت به 3 عامل شانس و پارتی و مدارک ربط داره.
    1-مثلا شانسی میوفتی تو یه نیرویی مثلا ارتش.بعدش میندازنت شهر خودت که واسه تهرونیا طبق گفته رئیس نظام وظیفه تهران اکثرشون رو میندازن تهران.
    2-پارتی که یعنی اگر داشته باشی نباید غم هیچی رو داشته باشی و از قبل خودت رو تو شهر خودت ببین.
    3-اگر مدارک تک پسری یا متاهل بودن هم داشته باشی به احتمال خیلی قوی میوفتی شهر خودت.

و اما اگر اینا رو نداشته باشی باید مثل خیلی از دوستان تو جاهای مختلف خدمت کنید.
    موفق باشید.

4. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به ما که لیسانسیم 57 تومن دارن میدن چطوری به شما 230؟؟؟
    واقعا بد اشتباهی کردی که نخوندی ولی نوشته کارتت دیر میاد.فکر کنم منظورش اینه که اگه کارت گیر باشه کارتتو دیر میفرستن ولی از یه جا برد کردی چون کارت پایان خدمت میاد در خونتون نه دست اونا.ولی مواظب باش که ازت خسارتی چیزی نگیرن و خیلی باهوش عمل کن.

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------

جالبیش اینه که فقط استان ما این تعهدات مسخره رو گرفته وبقیه بچه ها تو اموزشی از همین سازمان تعهدی ندادند .230 تومن : این جور اشتباها زیاد پیش میاد و معمولا اخرین روز که برای تسویه حساب میری از حلقومتون می کشن بیرون
    از این می ترسم که اونا سوئ استفاده کنند مجبورم کنند دو برابر همین پولو پس بدم در حالی که اگر حقوق منم همون 57 باشه کل 16 ماهش میشه 912 تومن دوبرابرش نهایتش کار میکنم دو تومن می دم یک سال زندگیم رو می خرم ولی اگر همین 230 رو حساب کنند میشه 7 - 8 میلیون که عمرا با کار کردن نمیشه

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب asemuna حالا که دوباره متن رو خوندم فهمیدم چه کلاهی سرت رفته.
    به نظرم بذار خدمتت تمام شه بعد برو شکایت کن.اگر بری با یه وکیل مشورت کنی بهتره.قضیه یه کم بودار شده و حساب عمرت هست.

7. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

یعنی شاید باورت نشه !
    ولی خیلی اوضاع پلیـس +10 محلمون داغونه !
    اتفاقا خودمم به سرم زد برم جای دیگه بپرسم ولی اولا واقعا وقتشو ندارم (چون مسیر طولانی میشه)
    دوما هم این پسر خالمون هم میگفت واسه اونم تاریخ اعزام برگه سبز و سفیدش انگار فرق داشته !
    ولی کماکان دارم تلاشمو میکنم از نظام وظیفه بپرسم ولی خطاش همیشه اشغاله !
    دیروز رفتم +10 و البته یه ساعتی که طرف یکم سرش خلوت تر بود
    هم برگه سفید هم برگه سبز رو دادم بهش و گفت باید 18 ام بری نظام وظیفه دسته بندی بشی و 19 ام هم بری پادگان
    حالا سوالم از دوستان اینه که برگ سبز رو باید به نظام وظیفه تحویل داد و برگه سفید رو به پادگان ؟
    در واقع تا حالا از دوستان کسی بوده موقع اعزام اول نظام وظیفه نرفته باشه ؟ یعنی شده همچین چیزی ؟

تو ارتش که همچین چیزی نیست.
    من شنیده بودم تو بقیه جاها هم طی این سالها ، چندین نفر سکته کردن و دیگه از این کارا نمیکنن.
    دوستان که تو بقیه ارگانها هستن بیان نظر بدن.
    بله منم از اکثر بچه هایی که دارن ارتش خدمت میکنن شنیدم یه همچین چیزی نیست!
    فقط یکشیون میگفت تو اردو خشم شب زدن و این بنده خدا هم یهو یه چند نفر دیگه از بالای تپه پرت کردن پایین (احتمالا مثلا شوخی بوده دیگه) طرف هم پاش گیر کرده به سنگ تیز و داغون شده...

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

خدمتای حالا همه آسون شده الان هر کی می تونه بره

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیروز رفتم +10 و البته یه ساعتی که طرف یکم سرش خلوت تر بود
    هم برگه سفید هم برگه سبز رو دادم بهش و گفت باید 18 ام بری نظام وظیفه دسته بندی بشی و 19 ام هم بری پادگان
    حالا سوالم از دوستان اینه که برگ سبز رو باید به نظام وظیفه تحویل داد و برگه سفید رو به پادگان ؟
    در واقع تا حالا از دوستان کسی بوده موقع اعزام اول نظام وظیفه نرفته باشه ؟ یعنی شده همچین چیزی ؟
    کلا هر دو برگ پیش خودت باید بمونه و روزی که میری پادگان میدی به مسئول پذیرش تا برات پرونده تشکیل بده.
    فقط روز اعزامت برگ سبزتو میگیرن تا اسما رو بخونن و آخر کار بهت پس میدن.
    در ضمن حتما روز اعزامت برو نظام وظیفه.

11. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

12

حامد جان دادش
    نیرو انتظامی نه جزو سپاه نه ارتش
    نیروهای مسلح شامل
    1- سپاه و بسیج( که نیروی زمینه سپاه با نیرو مقاومت بسیج اقدام شده) 2- ارتش 3- نیروی انتظامی 4 - وزارت دفاع

اینجورایی که من جویا شدم مثل اینکه بعضی از کشور های خاص برای دادن ویزا به نیرو های سپاه سختگیرن حتی برای کسانی که وظیفه بودن

.
    .
    .
    .
    .
    .

ولی درکل سپاه جای خوبیه برا خدمت. من که اونجا خدمت میکنم طی 2 هفته گذشته(14 روز ) 4 روز رفتم که مجموع حضورم 4تا 7 ساعت(از ساعت7 تا 14) بوده.این 10 روز هم حتی 1روزش رو استحقاقی و تشویقی نگرفتم کم کم اوضاع دست میاد چند خط در میون بری خدمت ولی کنتور خدمت برات کارکنه

سلام دوستان

من 1/4 اعزامم ، بعد هر جا تونستم برای پذیرش اقدام کردم
    دفاع - سپاه - امریه
    تکمیلی رو گذروندم

میخوام بدونم اولا دفاع بهتره یا سپاه
    دوما الان نتیجه چی مشه
    کجا میوفتم من بالاخره

الان چند جا دیگم هست برم ثبت نام کنم؟!

تشکرات

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

سلام علیکم
    بررسی کردم دیدم 2 جا زده پذیرش نیرو بدون قید داستن کارت پایان خدمت
    گفتم به دوستان اطلاع بدم ، اقدامش ضرری نداره
    1- دفاع 2 اطلاعات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

کلا هر دو برگ پیش خودت باید بمونه و روزی که میری پادگان میدی به مسئول پذیرش تا برات پرونده تشکیل بده.
    فقط روز اعزامت برگ سبزتو میگیرن تا اسما رو بخونن و آخر کار بهت پس میدن.
    در ضمن حتما روز اعزامت برو نظام وظیفه.
    خودمم به همین نتیجه رسیدم که همون 18 ام برم نظام وظیفه
    اینجوری خیال خودمم راحت میشه
    فقط به نظرت کله رو کی کچل کنم ؟
    نوشته با 4 بزنید، ولی میگن بعضی جاها گیر میدن...
    با 2 بزنم خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خودمم به همین نتیجه رسیدم که همون 18 ام برم نظام وظیفه
    اینجوری خیال خودمم راحت میشه
    فقط به نظرت کله رو کی کچل کنم ؟
    نوشته با 4 بزنید، ولی میگن بعضی جاها گیر میدن...
    با 2 بزنم خوبه ؟
    17 ام کچل کن.
    با 4 بزن. 2 دیگه خیلی سفید میشه سرت.
    معمولا تهرونیا اعزامشون خوب میوفته.فکر کنم نیرو مازاد بودی درسته؟

15. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •