بله احتمالا مربوط به فریمور هست خیلی ها با این مودم ها به مشکل برخوردند. احتمالا دارند روش کار می کنند
بله احتمالا مربوط به فریمور هست خیلی ها با این مودم ها به مشکل برخوردند. احتمالا دارند روش کار می کنند
از لحاظ عددی با مودم جیبی یکیه ولی اگه به آنتنش وصل شه بهتر میشه
مدل Usb رو هم میتونید شیر کنید ولی با ویندوز و کابل لن و باید یک دستگاه که USB بهش وصله همیشه روشن باشه!
واسه من cinr هم 12.5 هستش و rssi هم -75 . من از سه تا چراغ سبز مودم دوتا رو روشن دارم اگه سومی هم روشن بشه رو سرعت تاثیر داره؟
512 به استثنا بالاتر بسته شده.
در حال تهیه یک ویدئو هستم که به این سوال، که سوال خیلی از دوستان هست جواب میده! منتظر باشید![]()
باسلام خدمت دوستان من میخواهم وایمکس بگیرم امروز با یکی از مودم های کله قندی تست کردم با اینکه خانه ما در محدوده داخلی نیست نزدیک پنجره یک چراغ آن روشن و چراغ دوم گاهی روشن و خاموش می شد اما درون ساختمان چراغ اول خاموش و روشن میشد البته امروز هم از شانس بد ما در موقع تست باد خیلی شدید خلاف جهت منطقه پوشش داخلی می امد به طوری که چند درخت هم در نزدیکی ما شکسته شد با این توضیحات چند سوال داشتم 1.ایا با این شرایط انتن دهی میشه اینترنت وایمکس دریافت کرد؟وکیفیتش چه جوریه؟ 2.ایا مودم های جدید تر بهتر سیگنال میگیرند؟ 3.کدوم مودم بهتر میتونه سیگنال دریافت کنه؟ 4.ایا انتن تقویتی مودم های داخلی در ایران گیر میاد؟ 5.با خرید طرح های مودم رایگان آیا میشه نوع مودم رو خودمون تعیین کنیم؟یا مودم هر طرح معین و ثابته؟ 6.معمولا سرعت نسبت به512 adslچقدر کمتره؟ 7.با توجه به اینکه تلفن ما pcm هست و نمیتونم از طریق ان اینترنت بگیرم به نظرتون ارزش داره از وایمکس استفاده کنم یا gprs بهتره؟ باتشکر از شما دوستان گرامی که وقت خود را جهت پاسخگویی و راهنمایی دوستان خود صرف نموده و تابیک را به این خوبی اداره میکنید
خوب بنظرت من چکار کنم ؟ ورژنش رو برگردونم به قبل درست میشه یا وایسم ببینم خود مبین نت چکار می کنه ؟
باسلام خدمت دوستانمن میخواهم وایمکس بگیرمامروز با یکی از مودم های کله قندی تست کردم با اینکه خانه ما در محدوده داخلی نیست نزدیک پنجره یک چراغ آن روشن و چراغ دوم گاهی روشن و خاموش می شد اما درون ساختمان چراغ اول خاموش و روشن میشدالبته امروز هم از شانس بد ما در موقع تست باد خیلی شدید خلاف جهت منطقه پوشش داخلی می امد به طوری که چند درخت هم در نزدیکی ما شکسته شدبا این توضیحات چند سوال داشتم1.ایا با این شرایط انتن دهی میشه اینترنت وایمکس دریافت کرد؟وکیفیتش چه جوریه؟2.ایا مودم های جدید تر بهتر سیگنال میگیرند؟3.کدوم مودم بهتر میتونه سیگنال دریافت کنه؟4.ایا انتن تقویتی مودم های داخلی در ایران گیر میاد؟5.با خرید طرح های مودم رایگان آیا میشه نوع مودم رو خودمون تعیین کنیم؟یا مودم هر طرح معین و ثابته؟6.معمولا سرعت نسبت به512 adslچقدر کمتره؟7.با توجه به اینکه تلفن ما pcm هست و نمیتونم از طریق ان اینترنت بگیرم به نظرتون ارزش داره از وایمکس استفاده کنم یا gprs بهتره؟باتشکر از شما دوستان گرامی که وقت خود را جهت پاسخگویی و راهنمایی دوستان خود صرف نموده و تابیک را به این خوبی اداره میکنید بچه ها ضروری هست هرکی میتونه لطفا سریع من را راهنمایی کن ممنون میشوم
سلام دوست عزیز
جواب 1:
مودمهای داخلی در محدوده خارجی هم جواب میده. اگه طبقه بالا باشه و کنار پنجره خیلی بهتره. اگه از نوع رومیزی DX350 بگیری خیلی بهتره. کیفیتش واقعا عالیه
2 :
کلا دو نوع مودم وجود داره. یکی طرح دار و یکی نوع خام که هر دو کیفیتشون خوبه
3:
مدل DX350
4:
آره گیر میاد. تو google جستجو کنی میتونی پیدا کنی
5:
نه نمیتونی عوض کنی. نوع مودمش ثابته . مدل BM632W
6:
سرعت دانلود در 512 وایمکس که خودم تست کردم تا 120 بوده
7:
gprs که اصلا قابل مقایسه با وایمکس نیست. مثل مقایسه دیال آپ با ADSL میمونه. اگه مودمت تو شرایطی قرار بگیره که حداقل دو چراغ ثابت روشن باشه می ارزه
موفق باشی
عزیزان تهرانی
طی دیروز و امروز قطعی های نا پیوسته نداشتید؟؟
من یکی رو کلافه رده از بس قطع و وصل شده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)