درود رایان عزیز
مشکل قبلی بر طرف شده کابل hdmi کج شده بود ...
برای گرفتن صدای 5.1 از رسی ور با توجه به اینکه ----- پورت اپتیکال نداره چکار باید کرد رسی ور ای استار 50000 است که پورت hdmi و digital audio داره ؛ آمپ 921 و تلوزیون sam 6960 تشکر
درود رایان عزیز
مشکل قبلی بر طرف شده کابل hdmi کج شده بود ...
برای گرفتن صدای 5.1 از رسی ور با توجه به اینکه ----- پورت اپتیکال نداره چکار باید کرد رسی ور ای استار 50000 است که پورت hdmi و digital audio داره ؛ آمپ 921 و تلوزیون sam 6960 تشکر
Digital Audio معمولا همون اپتیکال هست البته در مواردی کواکسیال هست. شما یک راه دیگر هم داری رسی ور را مستقیم به آمپ وصل کنی البته رسی ور باید از طریق HDMI 5.1 را ساپورت کنه
سلام
پایونیر 727 رو از سایت چاره سفارش دادم
ولی مدلی که به دست من رسیده XV-BD421W هستش
یعنی چی؟
Last edited by saeed330; 14-07-2013 at 15:29.
مبارک باشه. پکیج BCS-727 از پلیر XV-BD421W اسپیکر های S-BD421 تشکیل شده.
(همیشه برای مطمئن شدن از کامل بودن و درست بودن وسیله های درون جعبه به دفترچه شون (یا توضیحات سایت یا روی جعبه) مراجعه کنید.)
با سپاس از شما...
اول روی کارتن رو دیدم که این سئوال برام پیش اومد و وقتی دفترچه رو دیدم متوجه شدم
ورژن جدید فریمور هم تغییرات زیر رو اعمال کردن
1-ذخیره شدن آخرین پورت ورودی
2-افزایش توانایی پخش BD-R/RE
3-بهبود کارایی
Last edited by saeed330; 14-07-2013 at 18:07.
من منظور شما رو متوجه نشدم یعنی با اینکه سوکتش با اپتیکال های دیگه متفاوته با این حال اپتیکاله ؟! در اینصورت کابل اپتیکال با این نوع سوکت وجود داره ؟
یه سواله دیگه : من با همین اتصالات یعنی hdmi ----- به tv و hdmi امپ به arc تلوزیون هر پنج تا باند فعال صدا داره ولی تصور من اینه که این 5.1 واقعی نباشه نظر شما چیه ؟ ممنون میشم جواب بدین
نه منظور من این بود که کم پیش میاد (ندیدم) خروجی دیجیتال صدا کواکسیال باشه نه اپتیکال. 5.1 واقعی نیست تنظیمات صدا آمپ احتمالا روی حالت دالبی هست (که حتی صدای 5.1 را هم به 5.1 تبدیل می کنه با این تفاوت که صدای همه بلندگوها یکی هست.)
یعنی مال شما از نوع سمت چپیه؟
![]()
سلام جناب رایان.من از ست اسپیکر جامو برا موزیک کاملا راضیم ولی برا فیلم چون دیالوگها از سنتر پخش میشه به نظرم سنتر یه کم ضعیفه .امپ رو چطور تنظیم کنم که صدای سنتر بهتر بشه؟
سلام.
تو تنظیمات آمپ مقدار db کانال سنتر افزایش بدید.
درود
درسته از نوع سمت چپیه (از نظر شکلی همانگونه است مدل ----- istar 50000 full hd 2usb ).که البته فقط digital درج شده . حال با این اوصاف اتصالات برای گرفتن 5.1 چگونه است ؟ تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)