من چرا هر وقت به فردا و پنج شنبه فکر میکنم, هی دستشوییم میگیره
مگه قرار اتفاقی بیفته پنج شنبه؟
من چرا هر وقت به فردا و پنج شنبه فکر میکنم, هی دستشوییم میگیره
مگه قرار اتفاقی بیفته پنج شنبه؟
قرار باز مثل هرسال بزرگترین آزمون دنیا توی ایران ، یعنی کنکور ، برگزار بشه![]()
بچه درس خونا چه شکلی هستن؟
چون تو سوال های تستی تقلب راحت تر هست فقط باید دید بقل دستیت درس خون هست یا نه ؟
من که خودم شاید این ریکس رو بکنم از العان دارم دعا می کنم که بقل دستیم درس خون باشه .
البته فقط برای دولیتی ریکس می کنم .
حالا خصوصیات بچه درس خونا چیه؟
. . . . . . . . . . . . . . . .
:41:
بچها سلام !! من ميخوام عربی رو تو آزاد 30 بزنم !! به نظرتون بايد کجاها رو بخونم؟؟؟ چه کتابی رو بگيرم؟؟؟؟؟
8 تا ترجمه و تعریب میاد که 4-5 تاش مستقیما ترجمه س 2-3تاش به صورت پیدا کردن ترجمه ی صحیح یا غلط و یکیشم تعریبه
4 تا مستقیما از درک مطلب میدن 2 تا حرکه گذاری از جملات داخل متن 3 تا هم تجزیه و ترکیب از کلمات داخل متن
8 تا هم قواعد میدن که معمولا 4 تا ایناش از سوم (به جز معتلات می شه) و بقیه معتلات و سال دوم (معمولا وصف و اضافه جملات مجهول مضارع منصوب و مجزوم و گاهی هم اعراب فرعی تقدیری اینا می شن)
با اینایی که گفتی درصدت حدودا می شه 60 (می تونی 16 سوال بزنی)
بچه ها من فکر می کردم تا حالا همه تون باید بودجه بندی ها رو داشته باشین ولی حالا فکر می کنم بد نباشه که یه بار دیگه بودجه بندی همه ی درسا رو بذارم اینجا :
ادبیات:
واژگان:2-3
املا:2-3
تاریخ ادبیات و دانش های ادبی:2-3
زبان فارسی:5-6
آرایه های ادبی: 3-4
تناسب مفهومی و قرابت معنایی :9
عربی:
ترجمه و تعریب:8-9
درک مطلب:3-4
اعراب گذاری:2
تجزیه و ترکیب:2
قواعد:8-9
دین و زندگی:
سال دوم : 8-9
سال سوم:8-9
پیش دانشگاهی:7-8
زبان:
گرامر:3-5 (البته با احتساب یکی -گاهی 2تا- از تست های cloze که به گرامر مربوط می شه)
واژگان:6-7
cloze: 5
reading:10 (دو متن که به نظر میاد یکیش از اطلاعات عمومی و علمی و یکیش به صورت معرفی یه شخصیت یا تعریف ماجرا و اینا هستش و معمولا یکی رو وقت گیر می دن یکی رو آسون بهتره اولش یه سرکی تو هر دو تاش بکشیم اونیو که آسونه پیدا کنیم یه وقت از دستش ندیم البته این یه پیشنهاد شخصیه)
ریاضی:
ریاضیات پایه(تصاعد و لگاریتم ،مثلثات و فصل اول حسابان)=>8 سوال
دیفرانسیل(دنباله سری حد مشتق کاربرد انتگرال) => 15 سوال
هندسه پایه =>8 سوال (معمولا از هر فصل یکی می دن)
تحلیلی =>8 سوال
جبر و آمار => 8 سوال (2 تا آمار و 2 تا احتمال می دن معمولا و 4 تا استدلال مجموعه ها و...)
گسسته => 8 سوال
فیزیک:
سال اول و دوم => حدودا 9 سوال (20 درصد)
سال سوم => حدودا 13 سوال (30 درصد)
پیش1=> حدودا 13 سوال (30 درصد)
پیش2=> حدودا 10 سوال (20 درصد)
شیمی:
سال دوم =>11 سوال هر بخش تقریبا 2 سوال + 1 سوال از آزمایشگاه (بعضی وقتا می دن)
سال سوم => 12 سوال هر بخش تقریبا 4 سوال
پیش1 => 6 سوال هر بخش 3 سوال
پیش2 => 6 سوال هر بخش 3 سوال (گاهی 7 سوال میاد و دقت کنین که برای حل بعضی از سوالای بخش اول شیمی 3 باید بخش3 یعنی اسید و باز رو هم بلد باشیم)
Last edited by D & G; 25-06-2010 at 18:49.
پیشنهاد میکنم مطلقا فکرشم نکنی. به 2دلیل. اول اینکه امسال دفترچه ها شخصی سازیه . اگه واسه بغل دستیت یا داوطلبای اطرافت مثلا سوال 160 گزینه 3 جواب درسته واسه شما ممکنه 3 نباشه ممکنم هست 3 باشه. چون چند سری پاسخنامه کلیدی واسه تصحیح هست
دلیل دوم اینه که اگه 1درصد احتمالش باشه که مچتو بگیرن دیگه مثل پشتیبانای قلم چی فقط بهت تذکر نمیدن فوری روی پاسخنامت رو مهر میکنن خودتم میندازن بیرون پاسخنامت میره سازمان سنجش مشخصاتت ثبت میشه و 2سال محرومیت از تمامی کنکورای دولتی رو خواهی داشت. اگه فکر میکنی امسال سطح علمیت در حد قبولی برای رشته مورد علاقت نیست یه سال دیگه هم سعیتو بکن. این بهتر از اینه که بعدا حسرت بخوری
توی آزاد میانگین بالای 40 درصده . عربی آزاد راحته . فکر کنم ترجمه بلد باشی حتی بتونی یه ناخنکی به تستای قواعدشم بزنی
جدی به خاطر همینه!چه قدر شركت كننده ها كم بودن! گويا خيلي ها رفتن مدرسه بهشون گفتن آزمون نيست برگردين!
من زنگ زدم کانون گفت امروز مدارس آزمون ندارن...فقط داوطلبا...اینم شانسه ماست.
آقا یه چی بگم نزنیدم!:
هفته دیگه این موقع بچه های انسانی باید بخوابن!
استرس دارین؟!
yes!
اگه نباشم جام خالی میمونه!![]()
بچه ها کسی پاسخ تشریحی خارج 86 تجربی (شیمی رو) نداره؟
تو سایت کانون فقط سوالاشو گذاشتن
stpes جان بنده یه سوال دارم از شما:
این آواتار شما چه معنی میده؟
یه پرچم هست که فکر کنم مال هلند باشه اون زنه اون گوشه چی کارس؟
چرا پیرنش رو داده بالا؟! من هر چی فکر کردم نفهمیدم چرا اونجوریه ولی فکر میکنم میخواد قضای حاجت بفرماد! (گلاب به روی همه)
این روزها آواتارای عجیب زیاد شده وا
(یه وقت ناراحت نشی از حرفام)
دقیقا همینطوره ... بنده منتظر بودم بیای و اینو بگیاگه نباشم جام خالی میمونه!
فقط یه مشکلی ... از فردا دیگه از اینا نمیتونی بگی چی؟ ما باید چی کار کنیم؟
من که خیلی تو این 3 روز به این جملات نغز عادت کرده بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)