تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 839 از 1759 اولاول ... 3397397898298358368378388398408418428438498899391339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی هیچ تنظیماتی به گوشیت ندادی؟؟؟ اقا دمت گرم..برو تو تنظییمات وایرلس گوشیت ببین هرچی هست بگو شاید بتونم یکاریش کنم...ممنون
    منم روی گوشیم تنظیمات خاصی انجام ندادم، فقط سرچ میکنم و وایرسل رو پیدا میکنه.
    N79 دارم.
    من از شاتل سرویس گرفتم، از اول با pppoe کانکت میشدم.
    Last edited by mojtaba-civil; 16-07-2010 at 14:03.

داره خودمونی میشه Scrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

من مودم وایرلس برای ADSL سفارش دادم ولی کارت شبکه برای کامپیوترم ندارم ، به من گفتند که باید کارت شبکه تهیه کنم حالا یا معمولی یا وایرلس .

من دیروز یک چیزی دیدم و خریدم به اسم :

l 50Mbps Wirekess 802.l lb/g/n
    High Gain USB Adapter

اینم عکسش :

این وسیله کار کارت شبکه وایرلس رو انجام میده ؟؟؟

دوستان فقط خواهشا سریع جواب بدین که اگه اینطور نیست برم امروز پسش بدم چون فردا میام ایران .

من این رو حدود 30 تومن خریدم . اگه نه یک مدل خوب پیشنهاد بدین ، وایرلس یا معمولی تا از همین دوبی که ارزون تر هست بگیرم.

درضمن صحبتم در مورد لپ تاپ نیست .

پیشاپیش خیلی ممنونم .
    Last edited by Scrat; 16-07-2010 at 18:24.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. يه مشكل برام پيش اومده اميدوارم بتونين حلش كنين.
    چراغ لينك مودم من روي خطمون روشن نميشه. اولش من فك ميكردم كه مودم خرابه ولي مودم رو دادم تستش كردن چراغ لينكش چشمك زد تا ثابت موند. ولي زماني كه وصلش ميكنم به خط خودمون چراغ لينك هيچ حركتي نميكنه. حتي چشمكم نميزنه. حدود 12 روز هم از درخواست رانژه من ميگذره و مطمئنم كه خطمون رانژه شده. سيم كشي داخل ساختمونم سالمه سالمه. زماني كه مودم رو روشن ميكنم مثل اين ميمونه كه اصلا مودم رو به خط تلفن وصل نكردم.
    حالا به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟؟
    ميشه مشكل از اينجا باشه كه شركت مودمموساپورت نكنه؟؟؟؟

لطفا راهنماييم كنين.

اينم بگن كه حدود 8 ماه پيش
    adsl داشتم و بدون هيچ مشكليم وصل شد ولي 8 ماه سرويس نداشتم تا الان كه دوباره رفتم گرفتم و اين مشكل برام پيش اومده.

حالا ميگين چيكار كنم؟؟؟ مشكل چيه؟؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چراغ لينك مودم من روي خطمون روشن نميشه. اولش من فك ميكردم كه مودم خرابه ولي مودم رو دادم تستش كردن چراغ لينكش چشمك زد تا ثابت موند. ولي زماني كه وصلش ميكنم به خط خودمون چراغ لينك هيچ حركتي نميكنه. حتي چشمكم نميزنه. حدود 12 روز هم از درخواست رانژه من ميگذره و مطمئنم كه خطمون رانژه شده. سيم كشي داخل ساختمونم سالمه سالمه. زماني كه مودم رو روشن ميكنم مثل اين ميمونه كه اصلا مودم رو به خط تلفن وصل نكردم.

لطفا راهنماييم كنين.

adsl داشتم و بدون هيچ مشكليم وصل شد ولي 8 ماه سرويس نداشتم تا الان كه دوباره رفتم گرفتم و اين مشكل برام پيش اومده.

مطمئنی که اسپلیتر رو درست وصل کردی؟ من یه بار اسپلیتر رو اشتباه وصل کردم همینجوری که میگی شد.
    هی زنگ میزدم شرکت میگفت که تو سیستم من نشون میده که مودمتون خاموشه، بعد یهو گفتم نکنه اسپلیتر رو اشتباه وصل کردم، رفتم چک کردم دیدم سر و ته زده بودمش.
    درستش که کردم وصل شد.
    کلی ضایع شدم. یه همچین اشتباهات ضایعی یه وقتا پیش میاد.
    Last edited by mojtaba-civil; 16-07-2010 at 15:25.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

یعنی هیچ تنظیماتی به گوشیت ندادی؟؟؟ اقا دمت گرم..برو تو تنظییمات وایرلس گوشیت ببین هرچی هست بگو شاید بتونم یکاریش کنم...ممنون

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

من از پارس گرفتم..از همون اول Bridge بود ولی بعد گذاشتم رو pppoe افاقه نکرد..حالا اگه شما چیزی فهمیدی به ماها هم بگو...دمت گرم
    شما یا آیدی منو اد من پی ام بده یا همینجا پیغام خصوصی بده من بهتون بگم چکار کنی درست شه.

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

سلام

من مودم وایرلس برای ADSL سفارش دادم ولی کارت شبکه برای کامپیوترم ندارم ، به من گفتند که باید کارت شبکه تهیه کنم حالا یا معمولی یا وایرلس .

من دیروز یک چیزی دیدم و خریدم به اسم :

l 50Mbps Wirekess 802.l lb/g/n
    High Gain USB Adapter

اینم عکسش :

اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1024x1024 و حجم آن 53 کیلوبایت میباشد.

این وسیله کار کارت شبکه وایرلس رو انجام میده ؟؟؟

دوستان فقط خواهشا سریع جواب بدین که اگه اینطور نیست برم امروز پسش بدم چون فردا میام ایران .

من این رو حدود 30 تومن خریدم . اگه نه یک مدل خوب پیشنهاد بدین ، وایرلس یا معمولی تا از همین دوبی که ارزون تر هست بگیرم.

درضمن صحبتم در مورد لپ تاپ نیست .

پیشاپیش خیلی ممنونم .
    خوبه فقط سیدی نصب روشه یا اتومات ویندوز میشناسه؟

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

لطفا راهنماييم كنين.

اينم بگن كه حدود 8 ماه پيش adsl داشتم و بدون هيچ مشكليم وصل شد ولي 8 ماه سرويس نداشتم تا الان كه دوباره رفتم گرفتم و اين مشكل برام پيش اومده.

احتمالا خط رانژه نشده. با مودم دوستتون امتحان کنید ممکنه مشکل از سیمکشی یا نبودن اسپلیتر روی تلفن ها باشه.

داره خودمونی میشه fordi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    مشکل کانکت نشدن در مودم ایسوز 604 برام پیش اومده که طبق اموزشهای تنظیمات داخلی مودم عمل کردم که هیچ نتیجه ای نداره و کانکت نمیشه چراغ رانژه ثابته و چراغ لن چشمک زنه و تنظیمات رو مو به مو مثل اموزشی که برای مودم 602 هست انجام میدم ولی به اینترنت کانکت نمیشه !
    راهی سراغ دارید تا این مشکل رو برطرف کنم؟؟ و برای ست کردن ایپی در لوکال ارا چه ای پی باید وارد کنم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط p_p_k

لطفا راهنماييم كنين.

مطمئنی که اسپلیتر رو درست وصل کردی؟ من یه بار اسپلیتر رو اشتباه وصل کردم همینجوری که میگی شد.
    هی زنگ میزدم شرکت میگفت که تو سیستم من نشون میده که مودمتون خاموشه، بعد یهو گفتم نکنه اسپلیتر رو اشتباه وصل کردم، رفتم چک کردم دیدم سر و ته زده بودمش.
    درستش که کردم وصل شد.
    کلی ضایع شدم. یه همچین اشتباهات ضایعی یه وقتا پیش میاد.
    نوشته شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمالا خط رانژه نشده. با مودم دوستتون امتحان کنید ممکنه مشکل از سیمکشی یا نبودن اسپلیتر روی تلفن ها باشه.
    [/QUOTE]تقريبا دو هفته از درخواست رانژه ميگذره به احتمال 90% خط رانژه شده. سيم كشي داخل ساختمون هم سالمه چون روي سيم كشي ورودي ساختمون هم مودمو امتحان كردم بازم مشكل پا برجا بود.ولي اسپيليتر روي خط نيست. 8 ماه پيش هم بدون اسپيليتر نصبش كردم مشكلي نداشت. يعني ميشه از نبود اسپيليتر باشه؟؟؟. فقط يكي از دوستانم با adsl كار ميكنه كه مودم اونم مثل خودمه. پس فرقي نميكنه.
    Last edited by p_p_k; 16-07-2010 at 16:49.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تقريبا دو هفته از درخواست رانژه ميگذره به احتمال 90% خط رانژه شده. سيم كشي داخل ساختمون هم سالمه چون روي سيم كشي ورودي ساختمون هم مودمو امتحان كردم بازم مشكل پا برجا بود.ولي اسپيليتر روي خط نيست. 8 ماه پيش هم بدون اسپيليتر نصبش كردم مشكلي نداشت. يعني ميشه از نبود اسپيليتر باشه؟؟؟. فقط يكي از دوستانم با adsl كار ميكنه كه مودم اونم مثل خودمه. پس فرقي نميكنه.

نمیدونم. ولی حتما رو هر دستگاه تلفن یه اسپلیتر یا میکرو ...تر بگذار، adsl رو مکالمه تلفنی نویز ایجاد میکنه، و استفاده از تلفن هم adsl رو مختل میکنه. حتما از اسپلیتر یا میکرو...تر استفاده کن. قیمتی هم نداره، 2-3 هزار تومنه. اولین باره که میشنوم کسی adsl داره و از نویز گیر(اسپلیتر یا میکرو...تر) استفاده نمیکنه. اون وقتها وقتی همزمان از تلفن و اینترنت استفاده میکردی، تلفن خش خش نمیکرد؟
    فکر کنم اگه با شرکتی که adsl رو ازش گرفتی تماس بگیری بهت میگه که خط رانژه شده یا نه.
    Last edited by mojtaba-civil; 16-07-2010 at 17:33.

داره خودمونی میشه Scrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوبه فقط سیدی نصب روشه یا اتومات ویندوز میشناسه؟[COLOR="Silver"]

نمیدونم ، بازش نکردم . پس این به تنهایی کار کارت شبکه وایرلس رو انجام میده ؟؟

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

نمیدونم ، بازش نکردم . پس این به تنهایی کار کارت شبکه وایرلس رو انجام میده ؟؟
    تبدیله دیگه بجای کارت شبکه.
    کاشکی زودتر گفته بودین میگفتم یه مودمم برا من بیارید رفتم یه مودم معمولی همینجا خریدم.
    مودمو همونجا بخرید بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •