تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 839 از 1138 اولاول ... 339739789829835836837838839840841842843849889939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من مبتدی گروه هستم، آقا جواد، ضمن خوشامد گویی به شما، به نظرم از صاحب ماشین بخواه که ایراد پلاک و ایرادهای فنی را برطرف کنه ، اگه درست شدن اونوقت شما هزینه هاشون را هم بپردازید ..این بهتره
    فکر نکنم این ماشین به درد یه تازه کار بخوره مخصوصا ایراد پلاکش.

یه سوال از اساتید
    بعد از پمپ بنزین یه صافی شفاف پلاستیکی با حجم حدود یکصد سی سی نصب شده.هر چند وقت یکبار هوا میگیره و در این حال ماشین خوب کار نمیکنه.باید بازش کنم پرش بنزین کنم و بعد دوباره نصب نا ده روز بعد.
    چکار کنم اینجوری نشه؟
    سپاسگزارم

[/SIZE]

2. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

برعکس ادعای مالک اون ماشین توسط دوستی از نزدیک بازدیده شده و بنا به گفته اون فرد که در زمینه ماشینهای امریکایی وارد هم هست خیلی کاردار و پردردسره و خریدش مقرون به صرفه نیس.
    درسته که مدارکش موجوده ولی بازم تعویض پلاکش ممکن نیس بدلیل قانونی که شامل همه ماشینهای پلاک قدیم (امریکایی و غیر امریکایی) میشه ، گرچه افرادی از رابطه بجای ضابطه استفاده میکنن و واسه اونا ممکنه
    پلاک کلاسیک هم میشه گرفت اما هزینه ها و محدودیتهای خاص خودش رو داره که باعث شده کمتر کسی سراغ این پلاکها بره.
    دوست عزیز درباره استفاده روزمره نمیشه قطعی نظر داد شاید از نظر بعضیا مثه من استفاده روزانه از این ماشینها لذت بخش باشه و از نظر خیلیا هم کار کاملا اشتباهی باشه بنابراین باید دید شما چه توقعات و شرایطی دارین .

ممنونم بابت راهنمایی

یه شورولت کامرو بین 1965-1980 8 سیلندر حدودا 100 چند میسوزونه؟
    شتاب 0تا100شون حدودا چقدره؟
    یکمقدار در مورد شرایط نگهداریشون توضیح میدین؟من چون تازه راننده شدم به فنی ماشین وارد نیستم.گرچه مشکلات ماشین رو سریع میفهمم.
    اگر یه شورولت حدود 30 ملیونی و تقریبا سالم تهیه کنم...حدودا چقدر باید ماهیانه برای نگهداریش وقت و هزینه صرف کنم؟

4. 2 کاربر از javad933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمایی

یکمقدار در مورد شرایط نگهداریشون توضیح میدین؟من چون تازه راننده شدم به فنی ماشین وارد نیستم.گرچه مشکلات ماشین رو سریع میفهمم.
    اگر یه شورولت حدود 30 ملیونی و تقریبا سالم تهیه کنم...حدودا چقدر باید ماهیانه برای نگهداریش وقت و هزینه صرف کنم؟
    مگه 6 سیلندر نیس؟؟

6. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نه اون کرم رنگه رو بیخیال شدم...خرج زیاد داره!پلاکم نمیشه...

8. 3 کاربر از javad933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

10. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جواب سوالاتت به سلامت کلی ماشین ، تنظیمات موتور و کاربراتور ، وضعیت ترافیک شهرتون و خیلی عوامل دیگه بستگی داره اما مختصر بخوام بگم:
    برای موتور 8سیلندر کامارو (350) مصرف در شهر حدود 20 تا 25 لیتره
    مطمئن باش شتابش از پراید و پژو و امثالهم بیشتره
    دوست عزیز این ماشینها بالطبع با عمری که دارند استهلاک بالاتری دارند و هزینه بنزین و قطعات بیشتر از ماشینهای مرسوم در شهرهاست ولی نه اونقدر زیاد که نشه از عهده اش بر اومد
    البته اساتید میان و جواب کاملتر رو خواهند گفت.
    ------------------------------------
    حیف این بی ام و که زیر پای بعضیا باشه، حالا که حرف بی ام و شد یه چیزی یادم اومد:
    دوستان اون نوا که گفتم رو نتونستم معامله کنم بنابراین رینگهاش هم از دستم رفت، با توجه به اینکه جاپیچ رینگ بی ام و هم مثله نوا 120 هست ایا میشه از رینگهای دسته دوم بی ام و استفاده کرد؟

این آگهی رو ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمایی

همانطوری که بقیه اشاره کردند، موارد زیادی هست که توی شرایط مورد نظر شما تعیین کننده است، اما از این جهت که احتمالا تجربه فنی خاصی ندارید، ممکنه برای نگهداری این نوع خودروها دچار دردسرهای زیادی بشید و هزینه های سنگینی پرداخت کنید.

مسئله اینجاست که به دلیل خاص بودن خودروهای قدیمی و کلاسیک و بخصوص آمریکایی، هر مکانیکی حاضر به تعمیر اونها نیست و البته مهارت و دانش کافی هم در همه مکانیکها پیدا نمیشه، و از طرف دیگه چون این محدودیتها وجود داره ، افراد فنی و تعمیرکار توی این نوع خودروها، دستمزدها و قیمتهای مورد نظر خودشون را دریافت میکنن که میتونه با قیمتهای متداول بازار تفاوت خیلی زیادی داشته باشه ( این وضعیت در همه جای دنیا و حتی در آمریکا هم وجود داره و بخاطر همین خیلی از دارندگان خودروهای قدیمی و خاص و حتی خودروهای عادی و متداول ،سعی میکنند بیشترین توانایی و ابزار را برای تعمیر و نگهداری این نوع خودروها ، برای خودشان فراهم کنند) و اگر مطالب انجمن را مطالعه کرده باشید، حتما متوجه شدید که بیشتر کارهای فنی توسط خود ما و یا با همکاری و مشارکت ما انجام شده و اعضاء تازه ملحق شده به انجمن هم کم کم با استفاده از همین تجربه ها و راهنمایی ها ، خیلی از تعمیرات را انجام دادن که در غیر این صورت باید هزینه های سنگینی برای اون پرداخت میکردن.
    من در این مورد نمیتونم نظر قطعی بدم که واقعا چقدر هزینه باید صرف کنید و یا زمان مورد نیاز برای تعمیرات این ماشین خاص که مد نظر شماست چقدر باید باشه؟ این به سلامت خودرو و البته مهارت شما و بازهم البته به قدرت مالی شما بستگی داره، ولی توصیه من اینه که کمترین حساب را روی تعمیرکارها باز کنید مگر اینکه واقعا ناچار باشید و سعی کنید خودتون با استفاده از مطالب مختلف اینترنتی و منابع گوناگون اطلاعات، مشکل را بررسی و رفع بکنید تا کم کم تجربه بیشتری بدست بیارید.

از یک خودروی ارزانتر و ساده تر شروع کنید تا سختی کار کمتر باشه و به مرور زمان که تجربه بیشتری پیدا کردید متوجه خواهید شد که توانایی شما برای نگهداری چه مدل دیگه ای بیشتر شده ؟

//////////////////////////////

سرویس و بررسی ترمزها را شروع کردم و فعلا به نتایجی رسیدم که البته هنوز ادامه داره و وقتی کار تمام شد توضیحات لازم را خدمت دوستان خواهم داد.
    همینطور برنامه ای برای ساخت واشر پمپ شتاب از جنس چرم دارم که اونهم نیازمند چندتا آزمایش هست که حتما با تصویر و شرح کامل در انجمن خواهم نوشت.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد نصب رینگ اسپرت BMW تا جایی که من اطلاع دارم جا پیچ متفاوتی با شورلت دارند و شاید 114 باشن.اگر تصمیم به نصب داشته باشید باید از اداپتور-اسپیسر استفاده کنید.
    یکی از بچه های تهران رینگ BMW نصب کردند که از اداپتور -اسپیسر با ضخامت 4 سانتی متر استفاده کردند.

16. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    علی آقا بی صبرانه منتظر یافته های جدید شما در مورد ترمز هستم.
    ترمز نوای من خیلی ضعیفه، چرخ جلو چپ سریع قفل میشه و جیغ میکشه، روغن ترمز سریع کثیف شده و برخی مواقع هنگام حرکت پدال سریع خالی میشه..
    یه پرسش؛
    آیا ممکنه کیلومتر شمار هم زیاد بخونه؟
    عقربه سرعت سنج ماشین ده پانزده درصد سرعت را زیاد نشون میده حالا آیا ممکنه کیلومتر طی شده را زیاد ثبت کنه؟
    برای بدست آوردن میزان سوخت مصرفی داخل شهر باید کیلومتر طی شده را دقیقا بدانم.هنوز مسافرت خارج شهری ندارم که چکش کنم.

18. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در مورد نصب رینگ اسپرت BMW تا جایی که من اطلاع دارم جا پیچ متفاوتی با شورلت دارند و شاید 114 باشن.اگر تصمیم به نصب داشته باشید باید از اداپتور-اسپیسر استفاده کنید.
    یکی از بچه های تهران رینگ BMW نصب کردند که از اداپتور -اسپیسر با ضخامت 4 سانتی متر استفاده کردند.

محمد جان بهت اطمینان میدم جاپیچشون یکیه، در همه سایتهای خارجی هم جاپیچ رینگ 5پیچ بی ام و 120 میلیمتر نوشته شده مثلا" این سایت فروش رینگ:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته فکر میکنم بنز 114 و 124 هست ولی بی ام و یکیه، من به فروشنده اون اگهی هم زنگ زدم، خونه اش در کرج بود و یک دست از رینگهای سایز 16 بی ام و رو بدون اسپیسر روی بیوک گذاشته بود که گفت اگه کسی بخواد با لاستیک 1800000 میفروشه.
    Last edited by mard1169; 03-11-2015 at 21:28.

20. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •