به طور کلی 1640 بهتره و فقط از نظر گرافیک از 1199 ضعیف تره.
به طور کلی 1640 بهتره و فقط از نظر گرافیک از 1199 ضعیف تره.
راستش انتخاب من بازی نیست ولی خوب بازی هم گاهی میکنم. اگه گرافیک 9300 تا حدودی جواب بده واسه بازیهای همچون فیفا یا کال آف تو این مایه ها با detailes معمولی 1520 میگیرم .
البته فول پورت بودن 1125 هم واقعا عالیه .
به هر حال ممنون از راهنماییاتون تو این تاپیک. خدایی این تاپیک خیلی به آدم کمک میکنه![]()
آره ولی همینطور که خودتونم گفتین تو آینده نزدیک احتمالا 1640 با گرافیک قوی تر هم میاد . اون موقع 1640 از همه لحاظ برتر میشه.به طور کلی 1640 بهتره و فقط از نظر گرافیک از 1199 ضعیف تره.
1640 بلو ری داره ؟ 1199 که فکر کنم داشته باشه .
سلام ببخشید دوباره مزاحم میشم
لنوو n500 چطوره داستان ارزونیش چیه
n500 از نظر کیفیت کارایی دوام و خرکاری چطوره ارزش خرید داره یا نه
**متشکرم**
Last edited by sma123; 16-07-2009 at 11:15.
Lenovo از لحاظ کیفیت کارایی و دوام خیلی عالیه.
براي جزئيات معمولي و نه چندان بالا كافي است ، ببينيد Geforce 9300 GS تقريبا همرده Geforce 8400 GS است و همينطور ATI 3470راستش انتخاب من بازی نیست ولی خوب بازی هم گاهی میکنم. اگه گرافیک 9300 تا حدودی جواب بده واسه بازیهای همچون فیفا یا کال آف تو این مایه ها با detailes معمولی 1520 میگیرم .
البته فول پورت بودن 1125 هم واقعا عالیه .
به هر حال ممنون از راهنماییاتون تو این تاپیک. خدایی این تاپیک خیلی به آدم کمک میکنه
[QUOTEآره ولی همینطور که خودتونم گفتین تو آینده نزدیک احتمالا 1640 با گرافیک قوی تر هم میاد . اون موقع 1640 از همه لحاظ برتر میشه.
1640 بلو ری داره ؟ 1199 که فکر کنم داشته باشه [/QUOTE]
دل بطور پيش فرض رو لپ تاپ ها بلوري نميزاره تا قيمت بيخودي بالا بره ، شما ميتوني خودت ارتقا بدي
این لپ تاپ هایی که معرفی کردین تا سه سال منو ساپورت میکنه؟
خب گرافیکشون خیلی هم ضعیف نیست که ، فکر نکنم مشکلی داشته باشم باهاشون، نظر شما چیه؟
من خودم 3 سال پيش دل خريدم تا همين الان هم هيچ مشكل خاصي كه نشه باهاش كار كرد نداشتم
حتي باتري دستگاه هم سالم مونده
بستگي به طرز استفاده داره ، بايد رعايت كرد و مراقبش بود
گرافيك هاشون هم خيلي ضعيف نيست
1115 به مراتب بهتره ( گرافيك )
دوستان من میخوام یه لپ تاپ ترجیحا سونی و با قیمت حدود 1200 بگیرم.
خودم مدل sony-vaio-fw350 J/H را انتخاب کردم و تقریبا به این مدل مطمئنم. فقط دو سوال:
1- شما هم همین رو تایید میکنید؟
2- آیا پورت HDMI این دستگاه همزمان با تصویر ، صدا را نیز انتقال میدهد؟
من اشتباهی قیمت رو نوشتم 1,540,000 خریدم....کیفیتش فوق العاده است....داغ می کنه ولی نه زیاد...به نظر طبیعی میاد....صفحه نمایش هم خیلی خوبه....کلا راضی هستم ولی اصلا نمی تونم با ویستا کنار بیام
دوستان برای پست 8385 من هم نظری لطفا
موضوع اورژانسی است
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)