سلام.بعد از تعویض ویندوز وقتی کسپر رو کامل اپدیت میکنم هنوز پیغام database are absolete وجود داره و هیچ طوری هم نمیره. زمان سیستم هم درسته . چطوری درستش کنم؟
تاریخ و زمان رو دقیق تنظیم و ری استارت کردم . از کلیدی که خود شما در تاپیک کرک وسریال گذاشتید استفاده میکنم اما نتیجه نداد.ورژن هم KIS 2011 11.0.1.400 که از خود سایت کسپر دانلود کردم.
------ تیک خورده بود که برداشتم.تاریخ هم امروز که 18 هست من با 19 و بعدش با 17 هم امتحان کردم حتی تاریخ هایی مثل 2 و 3 نوامبر.در مورد فایل 607 هم کاری گفتید انجام شد اما باز هم نتیجه نداشت.
برنامه mbam رو مدتها دارم و هر هفته دو بار سیستم رو اسکن میکنم چیز خاصی پیدا نکرد فقط یک لودر کرک بازی بود.
همینطور فول اسکن کسپر چیزی پیدا نکرد. تایم زون هم +3:30 تهران هست .
بدون چیز پی ان اپدیت میکنم.فایل U0607 در فولدر اپدیت تاریخ امروز 19 نوامبر رو نشون میده.
در مورد 2011 بودن نه دیگه انقدر هم...

.
البته قبل اینکه بیام اینجا دوباره نصبش کرده بودم.خیلی عجیبه توی فوروم کسپر و گوگل مشکل اینطوری راجه به kis2011 پیدا نکردم.تنها راهی که خودم فکر میکنم safe mode هست. باز هم از شما و بقیه ممنونم اگر این مشکل درست شد خبرشو میدم.
Database are absolete
درست شد ! دیشب همینطوری اپدیت کردم انتظار داشتم حجم 2 3 مگ دانلود بشه و باز هم این پیغام بمونه. اما دیدم حجم دانلود زیاد شده طوری که بعد از 3 روز اپدیت نکردن یکدفه 82 مگ دانلود کرد! اخر هم پیغام داد که سیستم باید ری استارت بشه. من هم که میدونستم درست شده ری استارت کردم و دیدم بله کسپر سرسبز شد.
البته بگم تاریخ دقیق هست.من فکر میکنم مشکل از سرور دانلود بوده با وجود اینکه تنظیمات روی انتخاب سرور اتوماتیک هست.
ورژن دقیق چیه ؟ ( من تا الان فک رمیکردم 2010 نصب دارید )
ورژن دقیق همون kis2011 11.0.1.400 (a.b.c هست. می خواهم نظر شما رو هم بدونم.
لوگ اپدیت دیروز:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید