تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 839 از 1081 اولاول ... 339739789829835836837838839840841842843849889939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

سلام دوستان من کسپر رو میخوام رو یه لپ تاب 5 هسته ای و 4 گیگ رم با سیتم عامل 64 بیت نصب کنم مشکلی که بوجود نمیاره از لحاظ سرعت؟ وبعد یای میتونم اپدیت رو تا اخرین تاریخ دانلود کنم و دستی اپدیتش کنم و لینیکی براش دارید و همچنین دانلود اخرین نسخه از کسپر و تریال ریستش ؟
    از این که کمکم میکنید ممنون هستم

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان من کسپر رو میخوام رو یه لپ تاب 5 هسته ای و 4 گیگ رم با سیتم عامل 64 بیت نصب کنم مشکلی که بوجود نمیاره از لحاظ سرعت؟ وبعد یای میتونم اپدیت رو تا اخرین تاریخ دانلود کنم و دستی اپدیتش کنم و لینیکی براش دارید و همچنین دانلود اخرین نسخه از کسپر و تریال ریستش ؟
    از این که کمکم میکنید ممنون هستم

کمی افت سرعت طبیعی هست.

لینک از سرور اصلی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک از jumbofiles :

کد:
    تریال ریستر:

کد:
    موفق باشید

3. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دستی هم میتونم اپدیتش کنم ؟بعد اگه میشه دستی اپدیتش کرد چه جوری میشه؟و تریال ریستش رو چه جوری باید اعمال کرد؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دستی هم میتونم اپدیتش کنم ؟بعد اگه میشه دستی اپدیتش کرد چه جوری میشه؟و تریال ریستش رو چه جوری باید اعمال کرد؟
    بله ، لینک + راهنمایی:

کد:
    برای تریال ریستر راهنمایی داخل پست هست.

موفق باشید

6. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض database are absolete

سلام.بعد از تعویض ویندوز وقتی کسپر رو کامل اپدیت میکنم هنوز پیغام database are absolete وجود داره و هیچ طوری هم نمیره. زمان سیستم هم درسته . چطوری درستش کنم؟
    تاریخ و زمان رو دقیق تنظیم و ری استارت کردم . از کلیدی که خود شما در تاپیک کرک وسریال گذاشتید استفاده میکنم اما نتیجه نداد.ورژن هم KIS 2011 11.0.1.400 که از خود سایت کسپر دانلود کردم.
    ------ تیک خورده بود که برداشتم.تاریخ هم امروز که 18 هست من با 19 و بعدش با 17 هم امتحان کردم حتی تاریخ هایی مثل 2 و 3 نوامبر.در مورد فایل 607 هم کاری گفتید انجام شد اما باز هم نتیجه نداشت.
    برنامه mbam رو مدتها دارم و هر هفته دو بار سیستم رو اسکن میکنم چیز خاصی پیدا نکرد فقط یک لودر کرک بازی بود.
    همینطور فول اسکن کسپر چیزی پیدا نکرد. تایم زون هم +3:30 تهران هست .
    بدون چیز پی ان اپدیت میکنم.فایل U0607 در فولدر اپدیت تاریخ امروز 19 نوامبر رو نشون میده.
    در مورد 2011 بودن نه دیگه انقدر هم... .
    البته قبل اینکه بیام اینجا دوباره نصبش کرده بودم.خیلی عجیبه توی فوروم کسپر و گوگل مشکل اینطوری راجه به kis2011 پیدا نکردم.تنها راهی که خودم فکر میکنم safe mode هست. باز هم از شما و بقیه ممنونم اگر این مشکل درست شد خبرشو میدم.

Database are absolete

درست شد ! دیشب همینطوری اپدیت کردم انتظار داشتم حجم 2 3 مگ دانلود بشه و باز هم این پیغام بمونه. اما دیدم حجم دانلود زیاد شده طوری که بعد از 3 روز اپدیت نکردن یکدفه 82 مگ دانلود کرد! اخر هم پیغام داد که سیستم باید ری استارت بشه. من هم که میدونستم درست شده ری استارت کردم و دیدم بله کسپر سرسبز شد.

البته بگم تاریخ دقیق هست.من فکر میکنم مشکل از سرور دانلود بوده با وجود اینکه تنظیمات روی انتخاب سرور اتوماتیک هست.

ورژن دقیق چیه ؟ ( من تا الان فک رمیکردم 2010 نصب دارید )
    ورژن دقیق همون kis2011 11.0.1.400 (a.b.c هست. می خواهم نظر شما رو هم بدونم.
    لوگ اپدیت دیروز:

کد:
    Last edited by Battlefield2; 23-11-2010 at 14:43.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

اگه فقط با nero مشکل دارید یعنی با خود ویندوز رایت میکنید مشکلی بوجود نمیاد:

ستینگ کسپرسکی رو باز کنید. وارد app control بشید و تنظیماتش رو باز کنید. چند گروه میبنید مثل trusted و low و ...

فایل اجرایی مربوط به nero رو پیدا کنید کلیک راست کنید و move to trusted کنید.

اگر کسپرسکی موقع اجرای فایل ریپورتی میده فایل اجرایی nero رو در لیست سفید هم اد کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید
    فايل Nero در ليست trust قرار داره. خودم هم اين كار رو قبلاً انجام داده بودم.

البته در موقع رايت هيچ گونه پيغامي مبني بر اينكه فايل ويروسي پيدا شده يا نرو ويروسي هست وجود نداره.

با نرو 10 هم امتحان كردم. جواب يكسان بود.

تنها رايت DVD براي من غير فعال كردن آنتي ويروس هست كه به شدت از اين موضوع ناراحت هستم.

نكته ديگه اينكه آيا كساني كه از كسپر 2011 استفاده مي‌كنند دچار چنين مشكلي نشده‌اند؟

شاد باشيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

رایت کردن که فقط یکی از چند تا باگ است . وقتی عکس ها رو باز می کنی بعد از یک مدت به یک فایل سیستم اختلال ایجاد می کنه و حتی رایانه خاموش نمیشه

من به شخصه از Kaspersky PURE آستفاده می کنم . با تریال ریست خودم .

موفق باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

درست برای من نسخه 2011 کسپر وقتی سیستم را روشن میکردم و
    بعد از 2دقیقه میخواستم سیستم را در حالت استندبای یا هایبرنت بگذارم سیستم این عملیات را اجرا نمیکرد
    تنها را هش هم exitکردن کسپربود.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخواستم نسخه 11.0.2.556 را دانلود کنم . نسخه ژاپنی را دانلود کنم مشکلی نداره ؟؟ این نسخه ایرادی نداره ؟؟

یا صبر کنم تا انگلیسی بیاد ؟؟ اخه هر چی صبر کردیم انگلیسیش نیمد که نیمد از یک طرف هم میترسم امروز دانلود کنم فردا انگلیسیش بیاد

حالا چکار کنم به نظرتون ؟؟ کسپر یک مدت انگلیسی هم داشت که تا خواستم دانلود کنم دیدم برش داشته، چرا ؟؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

رایت کردن که فقط یکی از چند تا باگ است . وقتی عکس ها رو باز می کنی بعد از یک مدت به یک فایل سیستم اختلال ایجاد می کنه و حتی رایانه خاموش نمیشه

من به شخصه از Kaspersky PURE آستفاده می کنم . با تریال ریست خودم .

موفق باشید .
    آيا ميشه از آپديت‌هاي Internet Security 2011 براي Pure هم استفاده كرد؟

تفاوت بين Internet Security و Pure چيه؟

شاد باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •