باسلام
چراگاهی ازاوقات بعضی ازفایل هادر ورد2013یاکلاً مجموعه آفیس2013باز نمی شود ،برنامه ورد شروع بکار می کند و در opening in protected viewثابت می ماندواصلاً برنامه باز نمی شوددرضمن همان فایل درورد2007به راحتی باز می شود.![]()
باسلام
چراگاهی ازاوقات بعضی ازفایل هادر ورد2013یاکلاً مجموعه آفیس2013باز نمی شود ،برنامه ورد شروع بکار می کند و در opening in protected viewثابت می ماندواصلاً برنامه باز نمی شوددرضمن همان فایل درورد2007به راحتی باز می شود.![]()
آیا می شه برای کلید های ترکیبی ctrl+shift+2 که برای ایجاد نیمفاصله در وُرد استفاده می شه کلید ترکیبی مثله ctrl+space تعریف کرد؟
از خود نیم فاصله هایی که بطور پیش فرض توی ورد وجود داره چون همیشه یه دردسری داره نمی خولم استفاده کنم!
سلام چجوری میتونم اندازه دقیق کلمات رو توی ورد پیدا کنم؟
منظورت از اندازه کلمات چیه؟واضح تر بگو!فونت؟با هایلایت کلمه سایزشو مینویسه دیگه!
من از نرم افزار زير براي اين كار استفاده ميكنم.
هم اصلاح صفحه كليد رو داره و هم اينكه با دكمههاي تركيبي Shift + Space نيم فاصله رو ايجاد ميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد![]()
احتمالاً منظور شما تعداد کلمات هست.
اگه 2003 دارید:
اگه 2007 دارید:
![]()
یعنی با خود وُرد نمیشه؟
و اینکه آویرا به این برنامه گیر داد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by dany_3p4u; 07-03-2013 at 16:17.
منظورم ابعاد کلمه است
که کلمه چند سانتیمتر طول و چند سانتیمتر عرض داره
چرا 3 تا پست دادین برای این موضوع! همون یه دونه پست کافی بود دوست عزیز.
اندازهگیری دقیق به Pixel، مخصوص نرمافزارهای گرافیکی و طراحی هست و برنامهی Word، یک نرمافزار گرافیکی نیست.
ولی میتونید از یک تکنیک برای این کار استفاده کنید:
اول از همه Ruler رو فعال کنید:
حالا گزینهی Grid رو انتخاب کنید:
و از قسمت Grid settings اندازهی Gridline رو (افقی و عمودی) برای کلمهی مربوطه تغییر بدید:
مثلا من کلمهی P30WORLD رو نوشتم و عدد افقی رو گذاشتم روی 1 سانتیمتر و عمودی رو هم تغییر دادم تا برسه به کلمهی مورد نظر که شد 0.4 سانتیمتر / با این حساب اگر روی خطکش رو نگاه کنید، کلمهی P30WORLD در مثال بالا، 2 سانتیمتر طول و 0.4 سانتیمتر عرض داره
سلام علیکم
کلمه مورد نظر رو بنویس و از - + ctrl استفاده کن. مثلا:
می (- + ctrl) نویسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)