تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 839 از 1174 اولاول ... 339739789829835836837838839840841842843849889939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رياست در رئال مادريد به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد
    كالدرون: حضور رونالدو درسانتياگو برنابئو را بايد نتيجه تلاش هاي من دانست

رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد اعلام كرد، ستاره ي پرتغالي منچستريونايتد فصل آينده به سانتياگو برنابئو خواهد پيوست. او معتقد است، حضور رونالدو در مادريد را بايد دستاورد تلاش هاي او دانست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رامون كالدرون، ‌رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد كه چندي پيش از سمت خود كناره گيري كرد، ‌هنوز پرونده ي انتقال كريستيانو رونالدو را دنبال مي كند. او كه در حال حاضر هيچ سمتي در باشگاه رئال ندارد‌، معتقد است، رونالدو در پايان اين فصل به برنابئو خواهد رفت و همه ي اين ها را نتيجه ي تلاش شخصي اش مي داند.

او در گفت و گو با برنامه ي El larguero در اين باره گفت:« بر اين باورم كه عملكردم در باشگاه رئال مادريد خوب بوده است. همراه با رئال به شش عنوان قهرماني دست يافته و موفق شدم، درآمد باشگاه را دو برابر كنم. به علاوه،‌ يكي از بزرگترين بازيكنان دنيا ‌در پايان رقابت هاي اين فصل به سانتياگو برنابئو خواهد آمد كه حضور او در برنابئو را بايد ثمره ي تلاش هاي من دانست. تابستان گذشته زمان مناسبي براي انجام قراردادهاي بزرگ نبود ولي رئال مادريد هميشه ستاره هاي بزرگ را به خدمت خود در مي آورد، ‌چرا كه در اين باشگاه آن رقمي كه بازيكنان مي خواهند، حاضر است.»

هر چند كالدرون در طول برنامه نامي از بازيكني خاص را به ميان نياورد، ولي روزنامه ي AS‌ در مطلبي با تجزيه و تحليل حرف هاي كالدرون، روشن كرد، اين ستاره كسي جز كريستيانو رونالدوي پرتغالي نيست. اين درحالي است كه كالدرون به تازگي شايعه ها درباره ي گفت و گو با كاكا در فرودگاه را رد كرد و گفت:« دوست ندارم، انتظارهاي بي جايي را ايجاد كنم، چرا كه اين خبرها هرگز درست نيستند. در هر صورت تنها نكته اي كه مهم و لازم به نظر مي رسد اين است كه رئيس جديد باشگاه بايد بهترين بازيكنان دنيا را به خدمت بگيرد.»

به نوشته ي پايگاه اينترنتي GOAL.com كالدرون 57 ساله، در پايان به اين نكته اشاره كرد كه در انتخابات آتي رياست باشگاه رئال مادريد شركت نخواهد كرد و قصد ندارد دوباره به امور مديريتي اين باشگاه بازگردد. او در اين باره عنوان كرد:« زماني كه از من خواسته مي شود تا از قدرت در برنابئو كناره گيري كنم، ‌در انتخابات نيز شركت نخواهم كرد. من تنها مي خواهم بگويم كه از كسي خودم را پنهان نمي كنم و به علاوه تصميم هم ندارم تا در انتخابات حاضرباشم. من از اين شغل كناره گيري كردم، چرا كه به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تمايل ديگو براي حضور در رئال مادريد

به گزارش RMadridFC : ستاره برزيلي تيم وردربرمن المان گفت : ارزوي هر بازيكني است كه روزي در رئال مادريد بازي كند

اين ستاره برزيلي كه به احتمال زياد در پايان فصل تيم وردربرمن را ترك خواهد كرد از يونتوس پيشنهاد جدي دارد و به نظر ميرسد مقصد اصلي اين بازيكن تيم ايتاليايي باشد .

با اين حال اين بازيكن با بيان جملاتي مبني بر علاقه وي به رئال مادريد و ستايش اين تيم اميدهاي يوونتوس را كمرنگ كرده است و اگر رئال مادريد خواستار جدي اين بازيكن باشد راه براي حضور اين بازيكن در جمع كهكشاني ها هموار خواهد بود .

اين بازيكن كه با زبان پرتغالي با روزنامه الماني Die Welt سخن ميگفت هنگامي كه اين سوال مطرح شد كه چه انتظاري از اينده خود دارد با زبان اسپانيايي اينگونه پاسخ داد ؛ رئال مادريد تيمي است كه هر بازيكني ارزوي حضور در ان را دارد و او نيز با بقيه بازيكنان فرقي ندارد .

هر يك از بازيكنان فوتبال دوست دارند در جمع كهكشاني ها باشند و من نيز شامل انها ميشوم . مادريد تيمي است كه همواره بري كسب عنوان ميجنگد و از تاريخ باشكوه و پرافخاري برخوردار است .

اين بازيكن برزيلي از سال 2006 در تركيب تيم پورتو حضور در اروپا را تجربه كرد و سپس به تيم وردربرمن المان پيوست و به نظر ميرسد ديگر قصد حضور در اين باشگاه الماني را ندارد و به احتمال زياد در فصل بعد راهي يك باشگاه بزرگتر خواهد شد .

گرفتن دیگو به عنوان یه بازیساز بعد از دفاع چپ که جایگزین اتوبان هاینتزه بشه اولویت دوم ماست.تیم کمبود خلاقیت داره که با اومدن دیگو این مشکل رفع میشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از ايده‌ي انتقال به رئال استقبال خواهد کرد

آنجلوتي: فکر نمي کنم در پايان فصل اخراجم کنند

با اين که در ايتاليا گفته مي شود مربي ميلان قصد دارد همچنان در اين تيم بماند، مطبوعات اسپانيايي معتقدند که او از پينشهاد رئال مادريد براي مربيگري کهکشاني ها استقبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، کارلو آنجلوتي درها را براي انتقال به نيمکت رئال مادريد در تابستان آينده بازگذاشته و ازاين که فلورنتينو پرس، نامزد رياست باشگاه اسپانيايي او را به عنوان مربي بعدي تيم درنظرگرفته، ابراز خشنودي کرده است. اگر رئيس سابق کهکشاني ها بار ديگر به اين سمت انتخاب شود، آنگاه احتمال نشستن "کارلتو" روي نيمکت رئال هم بسيار زياد خواهد بود.

در هفته هاي اخير روزنامه هاي ايتاليايي نوشته بودند، آنچلوتي مي خواهد در ميلان بماند ولي رسانه هاي اسپانيايي نظر ديگري دارند و به اعتقاد آنها او از ايده ي انتقال به رئال استقبال خواهد کرد. روزنامه ي اسپانيايي "مارکا" به نقل از مربي روسونري نوشت، او پس از بازي اين هفته ي ميلان با سيه نا به خبرنگاران گفت:" هراتفاقي که بخواهد مي افتد. من از اين که پرس خواهان من است، خوشحالم."

آنجلوتي با اين که ميلان از دور رقابت هاي جام يوفا کنار رفت، معتقد است که تيمش اين فصل خيلي بد کار نکرده است:" فکر مي کنم اين فصل براي ما خوب بوده است. براي همين فکر نمي کنم که من را در پايان فصل اخراج کنند."

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كشمكش ستارگان هلندي رئال
    روبن و هونته لار تحمل همديگر را ندارند

دو ستاره ي هلندي باشگاه رئال مادريد اين روزها رابطه ي خوبي با يكديگر ندارند و با وجود آن كه در زمين مسابقه بسيار تاثير گذار ظاهر مي شوند، حتي با هم احوالپرسي هم نمي كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرين روبن و كلاس يان هونتلار از برترين بازيكنان خوان ده راموس در جريان ديدار شنبه شب مقابل اتلتيك بيلبائو بودند و در پيروزي 5 بر 2 كهكشاني ها نقش بسيار پررنگي داشتند. آرين روبن ‌نخستين گل تيم مادريدي را به ثمر رساند و هونتلار نيز دو بار براي اين تيم به گل رسيد. بسياري موفقيت شنبه شب مادريدي ها را نتيجه ي شكست سنگين اين تيم در ديدار مقابل ليورپول و حذف زودهنگام كهكشاني ها از اين رقابت ها مي دانند. روزنامه‌هاي معتبر اسپانيايي از جمله اسپورت و as گزارش داده اند كه اين دو ستاره هلندي، رقابت همه جانبه‌اي را با يكديگر آغاز كرده اند.

در طول رقابت ديدارشنبه شب هونتلار به روبن گفت كه چرا توپ را به او پاس نداده و روبن در پاسخ به او گفت:« خفه شو». هونتلار نيز پاسخ او را داد.

كشمكش ميان دو ستاره ي هلندي باز هم ادامه يافت. دقايق بعد زماني كه هونتلار جاي خود را به "داني پارخو" داد و پس از آن كه روبن جاي خود را به "ژولين فابره" داد، ‌ستاره سابق آژاكس به سمت نيمكت رفت تا بر روي آن بنشيند. ستاره ي سابق باشگاه چلسي هم دستش را به سمت هونتلار دراز كرد تا با او دست دهد ولي هونتلار پاسخ او را نداد. اين در حالي است كه در طول هفته هاي اخير هم هونتلار گهگاهي از روبن طلب توپ كرده و درخواستش بي جواب مانده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام
    بچها خواهشن تند نرید
    این فقط یه بحث هستش.
    بهزاد جانم من خیلی وقته میشناسمش وا ولین رفیق من تو این فورم به حساب میاد.
    خیلی مودب هستن .
    فقط ما بحث کردیم کاری به لج بازی و این حرفا نداریم.
    اگه که تو تاپیک رئال فقط رئالیها باشن و هیچ کسی وارد نشه که نمیشه میشه؟
    به نظر من باید اجازه بدیم بحثهای منتطقی راه بیفته که هم باعث رونق تاپیک بشه هم باعث افزایش بار فنی تاپیک.
    هم اینکه با دوستان جدیدی اشنا بشیم.
    البت که بحث منطقی .
    ======================================
    یک نکته شایان ذکر هستش که .
    اگر توجه کرده باشید در بین تیمهای اروپایی
    بعضی تیمها قوی هستن به واقع یعنی قوی هستن و این رو باید گفت.
    مث منچستر مث بارسا
    اینا تو این دوره قوی هستن صحیح.
    اما بعضی تیمها ممکنه مقابل اینا شکست بخورن و نسبت به اینها ضعیف باشن اما کلاسشون از اینا بالاتره
    در ایتالیا میلان
    در انگلیس لیورپول
    در اسپانیا رئال
    در المان بایرن
    اینها تیمهای هستن که هر چقدر هم که تیم ضعیف باشه اما هر بازیکنی ارزوی بودن در آن رو داره اینها رو میشه گفت که 5 ستاره های اروپان .
    و جالب اینه که در بین تمام اینها بعد رئال یه ستاره باز بالاتره.
    خدایشش اینو بدون هیچ غرضی میگم که رئال کلاسش نسبت به تمام تیمها بالاتره.
    ===============================================
    ایشالا که با اومدن پرز افتخارات جدیدی رو نیز کسب کنیم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خدا را شکر.
    بعضی از حرفها انقدر مسخره هست که باید به تمسخر گرفتشون.
    بخشی از تارخ تیمم تو امضام هست.
    شما هم لطف کن دیگه نیا تویه این تاپیک نظر بده تا اینجوری ضایع نشی.
    ممنون
    فعلا که حرف های تو خیلی مسخره هست
    تو تاریخ رو فقط در کاپ گرفتن دیدی...این نشون از فهم فوتبال تو داره
    تاریخی که من میگم تاریخ پیدایش تیم...تاریخ لباس رسمی تیم
    تاریخ ساخت این باشگاه و دلیل ساخت این باشگاه
    تاریخچه ورزشگاهتون...اسم ورزشگاه...دلیل انتخاب این اسم
    و خیلی های دیگه...فعلا اون کسی که ضایع شده شما ویک سری از دوستانتون هستید که بلد نیستین بحث منطقی راه بندازین...یه مشت بچه که فقط بلدید رئال رئال کنین
    من هم دیگه نمیام و وقت خودم رو جایی میذارم که طرف مقابل از فوتبال و احترام چیزی حالیش باشه
    خوش باشید

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اصلا من موندم که چی شد یه دفعه دعوا شد ؟
    سر کاکا بود ؟
    این دعوا داره ؟
    حالا این بازیکن بیاد یا نیاد (که میاد )
    حالا دعوا داره ؟
    همه دیگه میدونن که میلان مشکل مالی رو داره حالا چقدر هیچ کدوممون نمی دونیم ولی اینکه داره دیگه قطعیه .. هر بازیکنی هم آرزوی بازی کردن تو رئال رو داره ... نه میلان و نه هیچ تیم دیگه .. همه آرزوشون بازی در رئال افسانه ای هست ..
    حالا سر اننتقال یه بازیکن باید دعوا کرد ؟

داره خودمونی میشه mrchangiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا چرا اینقدر دنبال مهاجم و هافبک میگردیم باید به دفاع هم توجه داشت
    تا امثال هاینزه تو رئال باشه اگه صد تا گل توی فصل بزنیم 30 تا 40 گل بخاطر این دفاع از حریفا می خوریم
    به نظر من اول دفاع باید قوی شه سپس هافبک خلاق و بازی ساز(مثل کاکا و کریس رونالدو) سپس مهاجم خوب

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوتی چرا اینقدر گردنش درازه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گوتی چرا اینقدر گردنش درازه
    والا از نظر زیبایی شناسی گردن دراز جزو زیباییه!
    آقا چرا اینقدر دنبال مهاجم و هافبک میگردیم باید به دفاع هم توجه داشت
    تا امثال هاینزه تو رئال باشه اگه صد تا گل توی فصل بزنیم 30 تا 40 گل بخاطر این دفاع از حریفا می خوریم
    به نظر من اول دفاع باید قوی شه سپس هافبک خلاق و بازی ساز(مثل کاکا و کریس رونالدو) سپس مهاجم خوب
    موافقم...ولی نمی دونم هر دفاعی میاد تو رئال اون خاصیتشو از دست می ده..مثل ساموئل...کاناوارو...کلا زیاد گل می خوریم.وقتی جای روبرتو کارلوس هاینتزه میاد همین میشه دیگه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •