رياست در رئال مادريد به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد
كالدرون: حضور رونالدو درسانتياگو برنابئو را بايد نتيجه تلاش هاي من دانست
رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد اعلام كرد، ستاره ي پرتغالي منچستريونايتد فصل آينده به سانتياگو برنابئو خواهد پيوست. او معتقد است، حضور رونالدو در مادريد را بايد دستاورد تلاش هاي او دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رامون كالدرون، رئيس پيشين باشگاه رئال مادريد كه چندي پيش از سمت خود كناره گيري كرد، هنوز پرونده ي انتقال كريستيانو رونالدو را دنبال مي كند. او كه در حال حاضر هيچ سمتي در باشگاه رئال ندارد، معتقد است، رونالدو در پايان اين فصل به برنابئو خواهد رفت و همه ي اين ها را نتيجه ي تلاش شخصي اش مي داند.
او در گفت و گو با برنامه ي El larguero در اين باره گفت:« بر اين باورم كه عملكردم در باشگاه رئال مادريد خوب بوده است. همراه با رئال به شش عنوان قهرماني دست يافته و موفق شدم، درآمد باشگاه را دو برابر كنم. به علاوه، يكي از بزرگترين بازيكنان دنيا در پايان رقابت هاي اين فصل به سانتياگو برنابئو خواهد آمد كه حضور او در برنابئو را بايد ثمره ي تلاش هاي من دانست. تابستان گذشته زمان مناسبي براي انجام قراردادهاي بزرگ نبود ولي رئال مادريد هميشه ستاره هاي بزرگ را به خدمت خود در مي آورد، چرا كه در اين باشگاه آن رقمي كه بازيكنان مي خواهند، حاضر است.»
هر چند كالدرون در طول برنامه نامي از بازيكني خاص را به ميان نياورد، ولي روزنامه ي AS در مطلبي با تجزيه و تحليل حرف هاي كالدرون، روشن كرد، اين ستاره كسي جز كريستيانو رونالدوي پرتغالي نيست. اين درحالي است كه كالدرون به تازگي شايعه ها درباره ي گفت و گو با كاكا در فرودگاه را رد كرد و گفت:« دوست ندارم، انتظارهاي بي جايي را ايجاد كنم، چرا كه اين خبرها هرگز درست نيستند. در هر صورت تنها نكته اي كه مهم و لازم به نظر مي رسد اين است كه رئيس جديد باشگاه بايد بهترين بازيكنان دنيا را به خدمت بگيرد.»
به نوشته ي پايگاه اينترنتي GOAL.com كالدرون 57 ساله، در پايان به اين نكته اشاره كرد كه در انتخابات آتي رياست باشگاه رئال مادريد شركت نخواهد كرد و قصد ندارد دوباره به امور مديريتي اين باشگاه بازگردد. او در اين باره عنوان كرد:« زماني كه از من خواسته مي شود تا از قدرت در برنابئو كناره گيري كنم، در انتخابات نيز شركت نخواهم كرد. من تنها مي خواهم بگويم كه از كسي خودم را پنهان نمي كنم و به علاوه تصميم هم ندارم تا در انتخابات حاضرباشم. من از اين شغل كناره گيري كردم، چرا كه به من و زندگي خانوادگي ام آسيب هاي زيادي مي زد.»