سلام امروز GOW3 رو تموم کردمفکر نکنم دیگه چهارش بیاد (بخاطر دوستانی که بازی نکردند حذف شد). راستی من این دستگیره ps3 رو به pc وصل کردم چهار تا چراقش فقط چشمک میزه آیا داره شارژ میشه یا نه؟ (چهار تا چراغ کوچک جلوی دستگیره)
سلام امروز GOW3 رو تموم کردمفکر نکنم دیگه چهارش بیاد (بخاطر دوستانی که بازی نکردند حذف شد). راستی من این دستگیره ps3 رو به pc وصل کردم چهار تا چراقش فقط چشمک میزه آیا داره شارژ میشه یا نه؟ (چهار تا چراغ کوچک جلوی دستگیره)
Last edited by HO3IN-Life; 05-07-2011 at 16:45.
چرا از اسپویلر استفاده نکردید حالا دیگه یازی برام جذابیت نداره خواهش میکنم رعایت کنید![]()
معذرت میخوام تا اونجایی که میدونستم تمام اعضای این تایپک GOW 3 رو بازی کردند. اما بعد از اون که گفتم یه چیزه دیگه اتفاق میفته که اونو نگفتم برای کسایی که بازی نکردن. به هر حال معذرتراستی این اسپویلر چی هست؟ قیمتش چنده؟
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
راستی یه سوال الان دستگیره ام نیم ساعته که داره شارژ میشه چقدره دیگه باید بزارمش تا کاملاً شارژ شه. درضمن باتری کاملاً خالی شده بود که الان زدمش شارژ. (دفعه دومی هست که دارم شارژ میکنم. منظورم اینه که فقط یک باره دیگه شارژ شده بعد خالی)
Last edited by HO3IN-Life; 05-07-2011 at 16:45.
قبل از اینکه صحبتمو شروع کنم یه چیزس بگم :
این بازارای ایران خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی نامردن
امروز رفتم MOVE بگیرم میگن پک استارترش شده 150 من گفتم نخواستم وای میسم ارزون بشه .
یارو گفت یک هفته دیگه قیمتا یه خورده میاد پایین تر الان کمیاب شده
سعید جان . من با این حرفی که میزنی مخالفم .من میگم PS4 که هیچ PS1000 هم الان درست شده منتهی
شرکت سونی صبر کرده تا PS3 هاش فروش بره .
داداش الان گرونه بزار بده تابستون
[QUOTE=Gamemaster;6233883]The Custom PS3 Boot Logo/sound
داداش فقط KILL ZONE 3
[
فكر كنم spoiler همون محتواي مخفي هست.
شارژ كامل دسته هم فكر كنم ٢ ساعت طول بكشه.
بچه ها mgs 4 چند تا act داره
عزیز جان سلام. میشه یه توضیح در مورد لینک هات بدی من چیزی نمی فهمم.
در ضمن حاجی اسمت چیه ؟
________________________________________----
عزیز من شارژ میشه . من همین امروز امتحان کردم اتفاقا خیلیم جالبه .
برای اینکه معلوم بشه چه زمانی شارژ شده دستت باید دستگاه PS3 روشن باشه اونوقت دسته رو وصل کن به
کامپیوتر شارژ که شد چراغش ثابت میشه .
اگرم دستگاهتو PS3 نمی خوای روشن کنی 2 ساعت بزار بسته کاملم شارژ نشه 10 ساعتی شارژ داره فقط شوک تو بازی شارژ مصرف میکنه .
Last edited by hamed-akbarie; 05-07-2011 at 17:33.
سلام بچه ها داخل google بنویسید god of war 4 یه تریلر هایی میاد میزنه god of war coming soon 2012![]()
آقایون من یه LITTTLE BIGG PLANETT دارم نمی دونم کدوم شمارشه از کجا بفهمم کدومه ؟
یعنی چی؟
اگر روش نوشته little big planet 2 یعنی شماره 2 اگر هم فقط اسمش رو نوشته بدون شماره یعنی 1
قبل از نمایشگاه e3 شایعه شده بود قرار هست شماره 4 بیاد اما حقیقت نداشت هنوز چیزی اعلام نشده این هم یک خبر شایعه هست نه واقعیت !سلام بچه ها داخل google بنویسید god of war 4 یه تریلر هایی میاد میزنه god of war coming soon 2012![]()
Last edited by jimrako; 05-07-2011 at 18:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)