ببرش بیرون واست درستش کنن
ببرش بیرون واست درستش کنن
باید ببری تعمیر اگه مشکل نرم افزاری نباشه.منم فکر میکردم دوربین گوشی مشکل سخت افزاری پیدا کرده که بالا نمیاد ولی الان چند روزه بعد از 3ماه درست شده! واسه تعمیر دوربین هم یکی از بچه ها رفته بود 5تومن پیاده شده بود
آدم میاد تو این تاپیک گریش میگیره
برا 5700 خدا بیامرز من هم این مشکل پیش اومد بردم درست کردم 5 تومن شد یه قطعه ای رو عوض کرد سیاه بود کوچیک هم بود![]()
سلام
گفتم بیام تاپیکو بیارم بالا
حالا که اومدم یک سوال چرتیم بپرسم که پستمو اسپم محسوب نکننو پاک نکنن
تا قبل اینکه این گوشیاز بازار ناپیدید بشه قیمتش چند بود؟
خواهرزاده ام همون اول که اومد چون هنوز گوشی نخریده بود و منم کاتالوگ 5700 دیده بودم بهش پیشنهاد دادم و اونم خرید...منم چون گوشیم استریو نبود خیلی حسودیم میشد و دلم هم نمیخواست گوشیم با خوهرزاده ام یکی بشه اما هر چقدر صبر کردم این نوکیای بی عرزه نتونست یک گوشی با کیفیت صدای اسپیکر بهتر تولید کنه و بعدش خبر خروج 5700 از بازار رو شنیدم که منو مجبور کرد تا یک دست دوم خریداری کنم...زمانی که 5800 اومد گفتم دیگه با این گوشی روی اسپیکرهای 5700 خواهزاده ام رو کم میکنم اما 5800 صداش اصلا کیفیت 5700 نداره...واقعا از اینکار نوکیا جا خوردم
اگه 5700 یک فرستنده ی اف ام هم داشت شاهکار بود![]()
تاپیک؟ چت روم بگی بهترهآدم میاد تو این تاپیک گریش میگیره![]()
حالا جالبه که هیچکدوم از گوشیهای اکسپرس میوزیک نوکیا چنین چیزی رو ندارهاگه 5700 یک فرستنده ی اف ام هم داشت شاهکار بود![]()
مانور نوکیا روی گوشیهای موزیکش به نظر من خیلی بیخوده.چون میوزیک پلیرهای نوکیا دارای ساده ترین امکانات هستند.حتی تایمر خواب هم ندارن یا امتیاز دهی به آهنگ .قسمت most played فقط 20 تا آهنگ هست در حالی که تو راهنما نوشته باید 40 تا باشه.اصلا چرا گزینه ای نداره که بدونیم هر آهنگ رو چند بار گوش دادیم
5800 هم اصلا ربطی به گوشی اکسپرس میوزیک نداره چون اکسپرس میوزیکها حداقل دکمه های کنترل موزیک دارن
نوکیا خودشم نمیدونه تو 5700 چیکار کرد.حواسش نبوده یه گوشی خوب زده
من الن تنها امیدم به 26 بهمنه که یک گوشی از سری ایکس معرفی بکنه هم با امکانات بالا و هم تاچ نباشه
حالم از هرچی گوشی تاچه به هم میخوره
خدا خیر بده 5700 رو که کنارم مثل یک دوست خوب 2 سال پا به پام داره میاد
همش میترسن گوشیم خدایی نکرده یک روز خراب بشه
اونوثت من چی کار کنم؟
خود کشی میکنم 100 در صد![]()
اینو خوب اومدی که حواسش نبود که این گوشیو تولید کرد
راستی یک زمانی میگفتن که میشه به نوکیا سفارش گوشی داد
هنوز میشه؟
من که میگم واسم رو ان 86 یکی از اسپیکراشو بزاره اونوره گوشی و روش اسپیکر 5700 بزاره
به همین راحتی
خرجم زیاد نداره![]()
قسمتی هست که بشه مردم نظرات و درخواست ها و سوالاتشون رو از نوکیا بپرسند؟...من میخوام بپرسم چرا 5700 تولیدش متوقف شد؟...ایده ی چه کسی بوده؟...چرا گوشی های جدیدی که میزنه دیگه از چنین کیفیت اسپیکری استفاده نمیکنه؟![]()
من فکر میکنم یکی از برند های رقیب نوکیا وقتی دیده 5700 اسپیکراش انقد باحاله ی خودش نمیتونه اونو تولید کنه
اومده تو شرکت نوکیا طرح ساخت اسپیکر 5700 رو از رو سیستم طراحش شیفت + دیلیت کرده
طراحشم فرادای ان روز به صورت مشکوکی به قتل رسیییید
واسه همین نوکیا دیگه نتونست اینو باز تولید کنه
داستان پلیسی شد
بچه ها در برین تا به ما مشکوک نشدن
بدویین برییییییییییییین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)