بازم مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
بازم مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
gtx280x2 sliبازم مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
q6600 intel
ram 4 gig ddr3
hard 2t
......
می تونه مشکل از اینا باشه ؟
اقا من تو بازي اويل وقتي ميرم تو بازي گير ميكنه وديگه نمياره ايراد چيه ؟
راستي يادم رفت بگم شما ره ي سوم بازي .
بابا خدای سیستم
اگه منظورت فقط بازی wheelman هست مال خود بازیه و و خود بازی مشکل داره ولی اگه بازیهای دیگه هم هست حتما گرافیکت رو آپگرید کن چون این سری از گرافیکهای نسبتا جدیدحداکثر قدرتشون رو به شرطی نشون میدند که درایوراشون آپگرید باشه(چون معمولا بازیها معمولا در حد سیستمهای متوسط optimize میشند) و مهمتر از همه اینکه گرافیکت در حالت sli کار میکنه...
در ضمن یادت باشه خیلی از بازیهای جدید توی تنظیمات گرافیکشون یه گزینه به اسم daul card یا یه چیزی شبیه به این دارند که حتما باید فعالش کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه سی پی یوت رو هم آپگرید کنی ضرر نداره(مخصوصااینکه چهار هسته ای هم هست):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا اخطاری چیزی نمیده...؟؟
دوستان من موقع نصب بازی Fea 2 با این پیغام مواجه میشم..!
Dvd بازی رو هم عوض کردم مشکل حل نشد باز همین پیغام رو میده..!
![]()
این اخطار دو حالت رو میرسونه:
1-کلادستگاه dvd rom خرابه که واقعا بعیده(این رو کلی گفتم یه موقع جوش نکنی)
2-یا dvd توی دستگاه خرابه...
اگه جفتش از یه dvd مادره یا از یه توزیع کننده برو یه نسخه دیگه رو بگیر...
در ضمن این روهم بگم اگه جفتش رایتی هستش این احتمال هم وجود داره که اصلا بد رایت شده باشه چون بعضی از قفل ها یه همچین بلایی رو سر dvd رایت شده میاره
ولی بازم میگنم برو یه نسخه دیگه بگیر خیالت رو راحت کن...
یک راه حل خوب اینه که تمام دی وی دی هارو بریزی رو هارد بعد از اونجا اجرا کنی...دوستان من موقع نصب بازی fea 2 با این پیغام مواجه میشم..!
Dvd بازی رو هم عوض کردم مشکل حل نشد باز همین پیغام رو میده..!
ولی این ایراد خودش دلیل بر اینه که نمی تونه فایل رو بخونه بعید می دونم حتی روی هارد کپی بشه (حتی اگر هم بشه احتمالا بازم همین مشکل بوجود میاد) ولی خوب شما به قول دوستمون یه امتحان بکن اگه جواب داد حتما بیا اینجا برای بقیه هم بگو که اگه کس دیگه ای به چنین مشکی برخورد بچه ها بهش بگن...
سلام اساتید
یه مشکلی در اجرای بازی Burnout Paradise پیش اومده هرچی توی تاپیک این بازی مطرح شد کسی کمکی نکرد این بازی تازگی برای بازیهای آنلاینش باید آپدیت بشه و از سایتش آپدیت (v1.1.0.0) دانلود میشه ولی کرک بازی که برای ورژن 1.0.0.1 ساخته شده این آپدیت رو کرک نمیکنه و بازی نصب میشه ولی اجرا نمیشه و یه کرک مخصوص برای ورژن 1.1.0.0 باید ساخته بشه با اینکه الان یک هفته از انتشار آپدیت میگذره هیچجا کرک منتشر نشده...
اینه که اگر عزیزان این کرک رو بسازن لطف بزرگی به من و طرفداران بازی کردن
ممنون
Wanted : weapones of fate
من بازی رو گرفتم !
ولی میره تو بازی نیو گیم رو می زنم ..... سیاهیییییییی ..... خرابیییییییییی
البته یه لحضه اول درسته
کمک !!!
?
چی کار کنم !
اهههههه
کرک هم دان کردم مانت ایمیج هم کردم فیزیکس هم نصب کردم (آره جدیدشه !)
ورژن درایور 181.22
3gb ram
athlon x2 4000
256 ddr3 8500gt
لطفا کمک
حوصله ام سر رفته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)