تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 839 از 3195 اولاول ... 33973978982983583683783883984084184284384988993913391839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,381 به 8,390 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

البته بالا بودن قیمت تو ایران دلیل زیاد داره ! یکی اینکه جاسپر اومده ! یکی اینکه الان تو تابستونیم ! یکیم اون درایو جدیدی که اومد اما خب اونم حک شده ظاهرا ! ولی با تموم شدن تابستون اوضاع به حال اولیه خودش برمیگرده ! چون تا قبل از تابستون ارزون بود یوهو کشیدن بالا !

2. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PROJECT NATAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همین الان یه نکته تو ذهنم جرقه زد،که خواستم نظر استادان و پروفشنال های را در مورد آن بدانم.
    نمی دانم این ایده را برای اولین بار خودم مطرح می کنم یا مطرح شده......
    اگر شرکتی وجود داشته باشد (نمی دانم که وجود دارد یا نه) که با هزینه ای مناسب ، گیم های اوریجینال(همونا که به طور رسمی با قیمت های نجومی عرضه میشه رو میگما) را به هارد کنسول نصب کنه،خیلی خوب میشه،
    چون اولا نیازی به کپی خور کردن کنسول نیست
    و عملا به درایو دستگاه هم فشاری وارد نمیشه
    کلی هزینه کم میشه و دستگاه هم عمرش میره بالا
    از شر دیسک های نامرغوب خلاص میشین
    و خلاصه می دونم این ایده جالب رو حتما مایکروسافت می دونه-باسه همین که می خوام نظرات شمارو بدونم....
    لطفا مسائل مربوط به این که هر بازی اوریجینال رو می توان در دستگاه های مختلف روی هارد نصب کرد را به صورت مبسوط شرح دهید.
    این یعنی شما قانون کپی رایت را رعایت می کنید و عملا دیسک محتوا را ندارید....زود باشین نظراتتونو ابراز کنین!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

[quote=ali.dragon;4082223]
    خوب اون کابل 3 فیش برای اتصال به tv هست دیگه !
    اون دیسک هم مجموع فکر کنم 5 تا بازی arcade هست که تو مدل arcade میزارن

اگه منظورت از اون fan هایی هست که دما رو نشون میده باید بگم کاملا بی خوده
    ولی در کل دکای بالای 65 خطر ناکه

خوب یعنی 6 ساعت یک ضرب بشین بازی کن بدون این که هی یک چشمت به ساعت باشه یک چشمت به چراغ جلوی دستگاه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پس چرا پرمیوم 6 تا فیش داره ؟یعنی به 2 تا تلویزیون وصل میشه؟
    حالا 5 تا بازیش چی هست؟
    میشه یه دما سنج گذاشت داخلش تا وقتی دماش به 60 تا 65 رسید خاموشش کنیم؟
    6 ساعت بازی کنی داغ نمیکنه؟
    قضیه این جریان هوا چیه؟من اگه بزارم روی میز کامپیوتر بغل مانیتور مشکلی داره؟البته هنوز نخریدما ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و اما اصل مطلب ...من 500 دارم ...با این پول کیسمو ارتقا بدم خوبه یا یه ایکس باکس بگیرم؟فقط برای بازی میخوام...کیسی که بتونه بازی ها رو مثل ایکس باکس اجرا کنه و تا 3.4 سال تو بازیها کم نیاره چند در میاد؟
    و در اخر ممنون از کمکتون ...
    نه خیر دوست عزیز.اون 6 فیش حداکثر کیفیت رو به شما میده.به دو تا تلویزیون وصل نمیشه
    5 تا بازی آرکید هست
    نه خیر
    داغ میکنه ولی اصولا باید با 8 ساعت بازی مداوم مشکلی براش پیش نیاد
    در هر حال شما هرجا که می ذارید باید اطرافش آزاد و خالی باشه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من ایکس باکس بگیرید بهتره
    شما بهترین سیستم رو هم که ببندید بعیده تا 3-4 سال دوام بیاره.حالا چه برسه با 500 تومن
    موفق باشید
    برای من یک ابهام ایجاد شده،با توجه به این که ایکسباکس با تغییر فریم ویر درایور کپی خور می شود،
    پس اگر بازی های کپی را به هارد اینستال کنیم،آیا باز هم بازی ها اجرا می شود؟؟

اگر شما قصد تهیه بازی های اوریجینال را داشته باشید،ایکس باکس 360 را ترجیح می دهید یا پلی استیشن 3 را؟
    دوست عزیز شما اگه دستگاه رو کپی خور هم بکنید باز هم قابلیت اجرای بازی های ارجینال رو دارید
    ولی به نظر من اگه شما 100 در صد می خواید بازی های ارجینال بخرید ps3 بهتره
    ولی اگه حتی 1 درصد هم می خواین بازی های کپی بخرید xbox 360 انتخاب درسته
    موفق باشید

5. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان یک بار دیگه ازتون خواهش دارم پست های پشت هم ندین و از گزینه ی ویرایش استفاده کنید !

7. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من یه سئوال دارم، یکی از دوستان قصد داره یه Xbox 360 تهیه کنه و با یه ال سی دی ال جی W2261V می خواستم ببینم این بنده خدا Xbox رو به مانیتور که وصل میکنه برای صداش نیاز به کابل یا قطعه ی اضافی داره یا همون کابل های درون خود پکیج کنسول کفایت میکنه؟ چون مانیتور که اسپیکر نداره و باید Xbox به اسپیکر جداگانه ایی وصل بشه.

شرمنده اگر سئوالم مبتدی هست ولی خوب نه خودم تا حالا Xbox داشتم نه این دوستم .
    دوست عزیز شما یه سر به این تاپیک بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه جوابتو پیدا کردی که هیچ اگه نه سوالت رو همونجا مطرح کن !

9. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام(رنگ هاردم خاکستریه رنگه خودش سفید) کنسول من هیچ فرقی با بقیه پریموم ها توش نیست و نداره فقط هاردش 120 ته نمیدونم منظورتون از هک چیه ؟!... من اگه هم با کنسولم اهنگ گوش کنم هم بازی کنم کنسول بیشتر داغ میکنه ؟ نمیدونم چطور جرات میکنید 6 ساعت بازی کنید ولی من جراتش رو ندارم بشینم 6 ساعت بازی کنم میترسم خراب شه من 2 ساعت بازی میکنم دستگاه داغ میکنه ...راستی رو کنسول 360 شما ها
    MADE IN .. چی زده؟ کدوم کشور ؟
    در ضمن من 360 تمو Cooling نکرم مشکلی که پیش نمیاد ؟
    دوستان از کجا بفهمم کنسولم premium هست ؟ کارتونش که واسه پریمومه ؟ وسایل جانبی تو کارتون هم همش هست (واسه پریموم)
    لطفا همه ی سوال هایی که در این پست نوشتم جواب بدین ممنون
    این که میگی توش هارد 120 هست با عقل جور در نمیاد چون اگه کسی سر خود هم همین کار رو کنه که نمیکنه کلی میکشه رو قیمت دستگاه
    ببین بالای هاردت چی نوسته ؟
    نه شما 10 ساعت اهنگ گوش کنی و 12 ساعت هم movie ببینی بهش فشار هم نمیاد چه برسه به داغ شدن

جرات ؟
    مگه کنسولش ژله هست که اب بشه ؟
    من بدون cooling تا 8 یا 10 ساعت هم نشستم تو این 15 ماه و اخ هم نگفته
    یک ماهی هست که cooling کردم تا 12 ساعت هم میشینیم و گاهی بعد از بازی فیلم هم میزنیم
    ( البته شما چون تازه خریدی این مسایل طبیعیه چون خودمم طی کردم )

تمام xbox های موجود در جهان پشتشون نوشته made in china
    نه
    اگه میخوای بالای 14 ساعت بزنی که اصلا خودت فکر نکنم بتونی بشینی اره انجام بده و همچنین اگه تو دراز مدت و تا پایان سلطنتش یعنی 2014 میخوای سالم برات کار کنه

خوب رنگ سفید و جعبه و وسایل premium به همراه هاردش نشون دهنده هاشه
    نشونی دیگه ای نداره

پس چرا پرمیوم 6 تا فیش داره ؟یعنی به 2 تا تلویزیون وصل میشه؟
    اون 3 تایی اسمش composite هست برای اتصال به Av
    و اون 6 تایی اسمش component هست برای اتصال به component روی tv و کیفیت بالاتری میده

میشه یه دما سنج گذاشت داخلش تا وقتی دماش به 60 تا 65 رسید خاموشش کنیم؟
    اگه دوست داری میتونی انجام بدی
    البته اگه این قدر وسواس داری و اینقدر تو گوشت تو کوچه و خیابون گفتن خرابی این کنسول بالاست !
    6 ساعت بازی کنی داغ نمیکنه؟
    بالا جواب دادم
    قضیه این جریان هوا چیه؟من اگه بزارم روی میز کامپیوتر بغل مانیتور مشکلی داره؟البته هنوز نخریدما ...
    فقط تو میز tv در بسته نذار

اگر شما قصد تهیه بازی های اوریجینال را داشته باشید،ایکس باکس 360 را ترجیح می دهید یا پلی استیشن 3 را؟
    دوست عزیز
    بهتره این بحث های انحرافی و بیخود ( بهتر بگم spam ) رو جاهای دیگه مطرح کنید
    اینجا جای این بحث های amature نیست

11. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

همین الان یه نکته تو ذهنم جرقه زد،که خواستم نظر استادان و پروفشنال های را در مورد آن بدانم.
    نمی دانم این ایده را برای اولین بار خودم مطرح می کنم یا مطرح شده......
    اگر شرکتی وجود داشته باشد (نمی دانم که وجود دارد یا نه) که با هزینه ای مناسب ، گیم های اوریجینال(همونا که به طور رسمی با قیمت های نجومی عرضه میشه رو میگما) را به هارد کنسول نصب کنه،خیلی خوب میشه،
    چون اولا نیازی به کپی خور کردن کنسول نیست
    و عملا به درایو دستگاه هم فشاری وارد نمیشه
    کلی هزینه کم میشه و دستگاه هم عمرش میره بالا
    از شر دیسک های نامرغوب خلاص میشین
    و خلاصه می دونم این ایده جالب رو حتما مایکروسافت می دونه-باسه همین که می خوام نظرات شمارو بدونم....
    لطفا مسائل مربوط به این که هر بازی اوریجینال رو می توان در دستگاه های مختلف روی هارد نصب کرد را به صورت مبسوط شرح دهید.
    این یعنی شما قانون کپی رایت را رعایت می کنید و عملا دیسک محتوا را ندارید....زود باشین نظراتتونو ابراز کنین!!!
    حال توضیح دادن ندارم ولی فقط میگم نمیشه چون برای اجرا هر بازی نیاز به DVD خودش داره.

13. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه the dead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخواستم xbox360 بگيرم
    راستش ميخوام کم هم هزينه کنم. ولی يک نکته مدل ارکد گويا هارد نداره در نتيجه بازی ها اگر روی هارد نصب
    نشن آيا کندتر اجرا ميشن يعنی لگ خواهند داشت؟
    قيمت آرکد و پريميم رو هم لطف کنين بگيد؟
    اگر ميشه شماره يک فروشنده ارزون فروش که قلابی هم نده رو اگه داشتيد بديد؟
    آيا اين کنسولها در بازار هم به فروش ميرسند؟
    مرسی

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخواستم xbox360 بگيرم
    راستش ميخوام کم هم هزينه کنم. ولی يک نکته مدل ارکد گويا هارد نداره در نتيجه بازی ها اگر روی هارد نصب
    نشن آيا کندتر اجرا ميشن يعنی لگ خواهند داشت؟
    قيمت آرکد و پريميم رو هم لطف کنين بگيد؟
    اگر ميشه شماره يک فروشنده ارزون فروش که قلابی هم نده رو اگه داشتيد بديد؟
    آيا اين کنسولها در بازار هم به فروش ميرسند؟
    مرسی
    متاسفانه شما در ایران هستی و برای خرید اینجور وسائل باید خرج سنگین بکنی!
    نه خیر بازی ها کندتر اجرا نمیشوند؛ لدینگ ها کمتر میشه، بازی بهتر، بهینه تر و روان تر اجرا میشه و از همه مهم تر درایو دستگاه استراحت میکنه.. ولی در کل اگر شما دیسک مرغوب با سرعت رایت پایین و استاندارد بخری، بازی به راحتی روی دستگاه اجرا میشه.
    قیمت ها رو هم تو این تاپیک دنبال کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم نکست جن رو پیشنهاد میکنم.. (جالبه بدونیم این افراد تخصص چند ساله دارن و حتی ایمیج بازی ها رو هم دستکاری نمیکنن!! بنابراین خیال شما حتی از بازی در لایو هم راحته)
    موفق باشید

16. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PROJECT NATAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای من یک ابهام ایجاد شده،با توجه به این که ایکسباکس با تغییر فریم ویر درایور کپی خور می شود،
    پس اگر بازی های کپی را به هارد اینستال کنیم،آیا باز هم بازی ها اجرا می شود؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •