سلام
درسته من هم همین مشکل رو خیلی وقته دارم به همین دلیل هم نمیتونم فایل ها رو اسپلیت کنم ، و بعد دانلود کنم ، چون برای join فایل ها به هم میچسبن ، وقتی یک چیز اصافه به تیکه ی اول از قبل چسبیده شده باشه فایل اصلی خراب میشه
سلام
درسته من هم همین مشکل رو خیلی وقته دارم به همین دلیل هم نمیتونم فایل ها رو اسپلیت کنم ، و بعد دانلود کنم ، چون برای join فایل ها به هم میچسبن ، وقتی یک چیز اصافه به تیکه ی اول از قبل چسبیده شده باشه فایل اصلی خراب میشه
اگه اسپلیت رو با winrar تو سرور مجازی بکنید موردی نداره
ولی اینی که مثلا اپرا خودش اسپلیت میکنه مورد پیدا میکنه
ولی تو فایلایی ویدیویی و اینا هیچ مشکلی نداره
- - - Updated - - -
همون سرعتی رو میخرین که نوشته
سرعت رو به هیچ وجه بالاتر از سرعتی که میخرین باز نمیذاره
من الآن یه لینک از یوتیوب دادم به سروری در خارج از کشور که لیچ می کنه و حجم فایل 29 مگ بود.مستقیم که کردم لینکش رو دادم به شاتل لند و حجمش شد 33 مگ
راستی با این روشی که گفتم دانلود از ترافیک داخل حساب میشه؟
وقتی فایل رو انتقال میدی به شاتلند صد در صد ترافیکت داخلی میشه!
بله این مشکل رو همه ماها داریم که رو هر حجمی اضافه میکنه ولی خب اصل فایل رو بیشتر فایلا خراب نمیشه
فایلایی که حساسن مشکل پیدا میکنن
سلام
دوستان توی سایت شاتل ترافیک داخلی رو محدود کرده به 500 سایت به اصطلاح منتخب ولی تعریف سازمان تنظیم مقررات در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیز دیگه ای هست :
من چند روز پیش باشون تماس داشتم و گفتن که اصلاح میکنن این قضیه رو و این واسه قبلا بوده ولی گویا دروغ گفتن-10-1ترافيك داخلي: برابر مفاد مصوبه شماره 1جلسه شماره 248مورخ ،1395/9/21منظور از ترافيك داخلي، هر ترافيك
با ميزباني در داخل كشور است.
من ازشون توی سامانه 195 شکایت میکنم شما هم این کار رو بکنید.
Last edited by lamp23; 12-12-2017 at 00:33.
سلام
ممنون
متاسفانه سایتی ندیدم با winrar اسپلیت کنه چون winrar خودش تعمیر میکنه ، متاسفانه خودم هم سرور مجازی ندارم
من قبلا دو تا فایل ویدئویی رو هم اسپلیت کردم (001,002) اونها هم به مشکل خوردن تیکه ی اول اسپلیت نمایش داده میشه بقیش دیگه ویدئو متوقف میشه
دوستان کسی نمیتونه از سرویس های جدید تست بزاره که ببینیم کیفت در چه حدی هست
شاتل سرویس 3072 با حجم 75 گیگابایت هم به سرویس های خودش اضافه کرد
این از پینگش
inging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=186ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=50
پکت لاست بشدت بالا
شب از ساعت ۹ به بعد عملا سایتای خارجی از کار میافتن از کندی
سرعتش هم که همون سرویس خریداری شده کمتر میشه بیشتر نه
این از وضعیت شبانه فن آوابعید میدونم این حجمایی که نوشتن برای یک شب باشه.
کسی از محدودیت شبانه شاتل خبر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)