تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 3347 اولاول ... 33873878882883483583683783883984084184284888893813381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان برای استفاده از 4g باید سیم کارت رو تعویض کرد؟
    بله باید سیک رو عوض کرد ولی با این قیمت بسته ها فکر نمیکنم منطقی باشه اینکار

2. 2 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

محدوده نمک آبرود هم 4جی شد البته به صورت آزمایشی باید باشه
    ولی حیف که نمیخوام بسته بخرم
    حیف ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عمرآ نمیصرفه مگه ما رو گنج نشستیم
    اینترنت فقط مخابرات
    بدون محدودیت هر چقدر که دلتون میخواد دانلود کنید من خودم ماهیانه سی چهل یا شایدم بیشتر دانلود دارم.

5. این کاربر از majidgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عمرآ نمیصرفه مگه ما رو گنج نشستیم
    اینترنت فقط مخابرات
    بدون محدودیت هر چقدر که دلتون میخواد دانلود کنید من خودم ماهیانه سی چهل یا شایدم بیشتر دانلود دارم.
    دوست عزیز

3G و 4G و ... واسه دانلود فیلم و سریال و ... نیست که بشه با سرویس ADSL مقایسه کرد! اتفاقا گرون کردن بسته ها تنها خوبی که داشت این بود که کیفیت شبکه خیلی بهتر شد .
    اگه گرون کردن بسته ها باعث شده که کسی واسه دانلود فیلم و ... از اینترنت موبایل واسه این مصارف استفاده نکنه خیلی هم اتفاق خوبی هست !

7. 11 کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز کیفیت شبکه اونقدرها هم خوب نشده. و وب گردی همچنان ایده آل نیست البته دانلودش بهتر شده
    بعدش اگر برای دانلود نیست چرا ایرانسل بسته یک ماهه 50 گیگی میده نکنه باهاش وب گردی می کنن؟
    الان خیلی جاها نسل چهار رقیب vdsl هستش نه adsl . بله عزیز

9. 6 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز کیفیت شبکه اونقدرها هم خوب نشده. و وب گردی همچنان ایده آل نیست البته دانلودش بهتر شده
    بعدش اگر برای دانلود نیست چرا ایرانسل بسته یک ماهه 50 گیگی میده نکنه باهاش وب گردی می کنن؟
    الان خیلی جاها نسل چهار رقیب vdsl هستش نه adsl . بله عزیز
    کیفیت شبکه حداقل واسه من که هر روز تو تهران در حال رفت و آمد هستم در مقایسه با یک ماه پیش خیلی بهتر شده ... یه سری نقاط هم که تست میکردم مثل شرق تهران ( تهرانپارس) و غرب تهران (هایپراستار) بهترین سرعت و کیفیت رو میده . پینگ آمریکا و اروپا زیر 100 میلی ثانیه . اما متاسفانه مناطق شمالی تهران اوضاغ خوبی نداره.
    اگه منظورتون پوشش هست که بله افتضاخه ... خیلی جاها گوشی سوئیچ میکنه رو GPRS و EDGE ... چون تعداد دکل ها 3g و 4g کم هست و همین باطری گوشی رو نابود میکنه!

در مورد بسته ها درسته که بسته 50 گیگ میده اما قیمتش بالاست ! کسی هم که نیاز داره با اینترنت 3 جی و ... دانلود کنه باید هزینه بالاش رو بپردازه .

3 جی و 4 جی تو سرعت رقیب VDSL هست اما هر کدام را بهر کاری ساختند.

11. 5 کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    Last edited by MOH@ND3S; 10-01-2015 at 17:16.

13. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

15. 2 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز

3G و 4G و ... واسه دانلود فیلم و سریال و ... نیست که بشه با سرویس ADSL مقایسه کرد! اتفاقا گرون کردن بسته ها تنها خوبی که داشت این بود که کیفیت شبکه خیلی بهتر شد .
    اگه گرون کردن بسته ها باعث شده که کسی واسه دانلود فیلم و ... از اینترنت موبایل واسه این مصارف استفاده نکنه خیلی هم اتفاق خوبی هست !
    پس فلسفه ی بسته های پرحجم برای مدت محدود چیه؟ فرضا 24 گیگ شبانه یکماهه برای وبگردیه؟

17. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

پس فلسفه ی بسته های پرحجم برای مدت محدود چیه؟ فرضا 24 گیگ شبانه یکماهه برای وبگردیه؟
    از یه طرف زرنگی شرکت ایرانسل هست که از حماقت ملت استفاده می کنه. می دونه در اکثر مناطق تجهیزات مناسب نصب نکرده و علاوه بر اون پهنای باندش هم کافی نیست بااین بسته می تونه پول مفت پارو کنه چون 100% کسایی که این بسته رو می خرن نمی تونن و نخواهند توانست تمومش کنند بعلاوه بازاریابی و تبلیغات مجانی برای نسل سه انجام میده

از طرف دیگه عمق عقب موندگی اپراتورهای موبایل ماست که بجای فرهنگ سازی برای استفاده درست از نسل های جدید اولین و تنها ترین فکرشون کلاهبردای از مشترک هاشون هست.

دوست عزیز ایرانسل دزد و کلاهبردار هست شما بجای اینکه فرهنگ استفاده از نسل های 3 و 4 رو از کشورهایی که اون رو ایجاد کردن بگیری به تعرفه ایرانسل استناد میکنی؟!!

اگه منطقی حساب کنید هزینه تجهیزات و شبکه نسل های جدید تو هیچ جای دنیا صرفه اقتصادی برای استفاده بصورت دانلود حجیم رو نداره مگه با پرداخت تعرفه بالا دیگه تو ایران که جای خودش رو داره
    Last edited by arash59b; 11-01-2015 at 10:27.

19. 5 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •