بله باید سیک رو عوض کرد ولی با این قیمت بسته ها فکر نمیکنم منطقی باشه اینکار
بله باید سیک رو عوض کرد ولی با این قیمت بسته ها فکر نمیکنم منطقی باشه اینکار
محدوده نمک آبرود هم 4جی شد البته به صورت آزمایشی باید باشه
ولی حیف که نمیخوام بسته بخرم
حیف ....
عمرآ نمیصرفه مگه ما رو گنج نشستیم
اینترنت فقط مخابرات
بدون محدودیت هر چقدر که دلتون میخواد دانلود کنید من خودم ماهیانه سی چهل یا شایدم بیشتر دانلود دارم.
دوست عزیز
3G و 4G و ... واسه دانلود فیلم و سریال و ... نیست که بشه با سرویس ADSL مقایسه کرد! اتفاقا گرون کردن بسته ها تنها خوبی که داشت این بود که کیفیت شبکه خیلی بهتر شد .
اگه گرون کردن بسته ها باعث شده که کسی واسه دانلود فیلم و ... از اینترنت موبایل واسه این مصارف استفاده نکنه خیلی هم اتفاق خوبی هست !
دوست عزیز کیفیت شبکه اونقدرها هم خوب نشده. و وب گردی همچنان ایده آل نیست البته دانلودش بهتر شده
بعدش اگر برای دانلود نیست چرا ایرانسل بسته یک ماهه 50 گیگی میده نکنه باهاش وب گردی می کنن؟
الان خیلی جاها نسل چهار رقیب vdsl هستش نه adsl . بله عزیز
کیفیت شبکه حداقل واسه من که هر روز تو تهران در حال رفت و آمد هستم در مقایسه با یک ماه پیش خیلی بهتر شده ... یه سری نقاط هم که تست میکردم مثل شرق تهران ( تهرانپارس) و غرب تهران (هایپراستار) بهترین سرعت و کیفیت رو میده . پینگ آمریکا و اروپا زیر 100 میلی ثانیه . اما متاسفانه مناطق شمالی تهران اوضاغ خوبی نداره.
اگه منظورتون پوشش هست که بله افتضاخه ... خیلی جاها گوشی سوئیچ میکنه رو GPRS و EDGE ... چون تعداد دکل ها 3g و 4g کم هست و همین باطری گوشی رو نابود میکنه!
در مورد بسته ها درسته که بسته 50 گیگ میده اما قیمتش بالاست ! کسی هم که نیاز داره با اینترنت 3 جی و ... دانلود کنه باید هزینه بالاش رو بپردازه .
3 جی و 4 جی تو سرعت رقیب VDSL هست اما هر کدام را بهر کاری ساختند.
اینفوگرافیک: اینترنت چند؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOH@ND3S; 10-01-2015 at 17:16.
SONY XPERIA Z3
پس فلسفه ی بسته های پرحجم برای مدت محدود چیه؟ فرضا 24 گیگ شبانه یکماهه برای وبگردیه؟
از یه طرف زرنگی شرکت ایرانسل هست که از حماقت ملت استفاده می کنه. می دونه در اکثر مناطق تجهیزات مناسب نصب نکرده و علاوه بر اون پهنای باندش هم کافی نیست بااین بسته می تونه پول مفت پارو کنه چون 100% کسایی که این بسته رو می خرن نمی تونن و نخواهند توانست تمومش کنند بعلاوه بازاریابی و تبلیغات مجانی برای نسل سه انجام میده
از طرف دیگه عمق عقب موندگی اپراتورهای موبایل ماست که بجای فرهنگ سازی برای استفاده درست از نسل های جدید اولین و تنها ترین فکرشون کلاهبردای از مشترک هاشون هست.
دوست عزیز ایرانسل دزد و کلاهبردار هست شما بجای اینکه فرهنگ استفاده از نسل های 3 و 4 رو از کشورهایی که اون رو ایجاد کردن بگیری به تعرفه ایرانسل استناد میکنی؟!!
اگه منطقی حساب کنید هزینه تجهیزات و شبکه نسل های جدید تو هیچ جای دنیا صرفه اقتصادی برای استفاده بصورت دانلود حجیم رو نداره مگه با پرداخت تعرفه بالا دیگه تو ایران که جای خودش رو داره
Last edited by arash59b; 11-01-2015 at 10:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)