با 3036 تماس بگیر بهشون بگو زیاد کم میکنه اگر چرت و پرت گفت الان دیگه بهترین موقعیته که ازشون شکایت کنی.من اگه جات بودم درنگ نمیکردم .حتما پیگیر شو نزار حقت رو بخورن.
با 3036 تماس بگیر بهشون بگو زیاد کم میکنه اگر چرت و پرت گفت الان دیگه بهترین موقعیته که ازشون شکایت کنی.من اگه جات بودم درنگ نمیکردم .حتما پیگیر شو نزار حقت رو بخورن.
Last edited by alimail3248; 31-10-2013 at 20:14.
بابا رفتم اونجا داد و بیداد کردم اما چه فایده سه تا منشی گذاشتن اونجا فقط چرت و پرت تحویلت میدن عین خیالشون هم نیست فقط هم من نبودم چند نفر دیگه اونجا بود که شکایت داشتن
درود به این غیرت :-D
رفتی دهنشون رو سرویس کنی، مورد عنایت قرار نگرفتی؟ (بعبارتی گـ...زمحل شدن :-D )
وضعیت من همچنان خوبه :-D
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
یه پشتیبانی داشت که گوشیو بلند میکرد که الان همون پشتیبانی هم پرید(نبودنش بهتر از اینه که گوشیو بلند کنه و جوابتو بده)دیگه خودشونو راحت کردن
![]()
دوستان دو سه روزه من SNR خطم اوفت شدیدی پیدا کرده
و همینطور Line Attenuation خطم افزایش داشته و سرعت پیج باز کردن و پینگم هم زیاد شده.
شما هم همین مشکل و دارید یا فقط من این مشکل و دارم ؟
مگه فرقی میکنه بود و نبودش انصافاََ > به نظر منم نبودش بهتر از بودنشه ، حداقل اعصابت راحتِ ، چرندیات یارو رو نمیشنوی.
2-3 ساعت پیش زنگ زدم خانمی بود اندازه بچه 10 ساله بارش نبود کلا بیخیال شدم ، شنبه صبح میرم تبدیل میکنم از 1 مگ نامحدود به 128 /
ماهی 40 تومنم حرومشون باشه.
من تو این دو تا سایت شکایت کردم ، یکی از دوستان میگفت نتیجه گرفته . گرچه بعید میدونم ، دست همشون تو یه کاسست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ostad AliReza; 01-11-2013 at 01:06.
داداش از چه سایتی لینک مستقیم اینو که داری دانلود میکنی میگیری منم میخوام![]()
لینکش رو از یو تیو p برداشتم
سایت فایل گیر هم لینک رو مستقیم کردم.
بفرما لینکش تا 6 روز آپ هستش:
شبانه امشب
![]()
[احسنت به نکته ظریفی اشاره کردی
Last edited by farshad0123; 01-11-2013 at 02:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)