تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 838 از 870 اولاول ... 338738788828834835836837838839840841842848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

البرت هم حق داشت که بگه استقلال اهواز سقوط میکنه یه چیز میدونست دیگه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض در آستانه بازی با استیل آذین / دایی: کاری به حاشیه‌ها ندارم، 3 امتیاز بازی را می خواهم

دایی می گوید که برای گرفتن 3 امتیاز با آرامش کامل به دیدار استیل‌آذین می روند.

علی دایی سرمربی پرسپولیس در خصوص بازی فردا مقابل استیل آذین می گوید« خوشبختانه تمرینات بسیار خوب و منظمی را سپری کرده‌ایم و بدون هیچ حرف و حدیثی دنبال کار خودمان هستیم تا یک بازی منطقی را برابر استیل‌آذین انجام دهیم.
    متاسفانه در دیدار برابر استیل‌آذین کریم باقری را در اختیار نخواهیم داشت. او به دلیل مصدومیت نیاز به استراحت دارد و به همین دلیل کریم را در اختیار کادر پزشکی گذاشته‌ایم.»

دایی در جواب این سؤال که آیا حاشیه‌ها حساسیت بازی استیل‌آذین و پرسپولیس را بالا می‌برد‌، ادامه داد«: ما به این حرف‌ها کاری نداریم. از لحاظ فنی با تیمم خوب تمرین کردم و قطعا برای 3 امتیاز به میدان می‌رویم چون دوست داریم جایگاه‌مان در لیگ برتر مناسب باشد.»

او با امید واری به اینکه هواداران از آنها در این بازی هم حمایت کند ادامه می دهد«پرسپولیس با آرامش کامل به دیدار استیل‌آذین می‌رود و به هیچ حرف و حاشیه‌ای کار ندارد. امیدوارم هواداران، ما را حمایت کنند تا با یک بازی زیبا و حساس پس از راهیابی به فینال جام حذفی در لیگ برتر نیز مقامی در شان پرسپولیس کسب کنیم.»

khabaronline.ir

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض مهدوی‌کیا: هرچه دارم از پرسپولیس است

می گوید هر جه دارد از پرسپولیس است اما آنها برای آسیایی شدن در آخرین فرصت باقیمانده 3 امتیاز بازی با پرسپولیس را می خواهند.

مهدی مهدوی کیا با اشاره به بازی روز یک شنبه با پرسپولیس می گوید« پس از اتفاقاتی که در راس کادر فنی استیل آذین اتفاق افتاد وبا آمدن پیروانی شوک جدیدی به تیم وارد شد.در حال حاضر در شرایط خوبی هستیم وخودمان را آماده می کنیم تا با یک بازی منطقی وبه دور از هرگونه استرس به 3 امتیاز بازی با پرسپولیس که این روز ها شرایط خوبی دارد برسیم.»

وی این را می گوید و ادامه می دهد« برای آسیایی شدن شکست پرسپولیس آخرین فرصت ما است به همین دلیل تمام امتیاز های این بازی را می خواهیم.البته پرسپولیس هم دست وپا بسته مقابل ما به میدان نمی آید.»

مهدوی کیا درباره تقابل با تیم سابق خودش نیز گفت: «بالاخره هر چه دارم از پرسپولیس است من از صمیم قلب مثل همه پرسپولیسی دیگر این تیم را دست دارم اما باید بگویم فوتبال حرفه ای است و همانطور که با استیل آذین قرار داد دارم قصد دارم بهترین عملکردم را در برابر پرسپولیس به نمایش بگذارم.مطمئن باشید در برابر هواداران پرسپولیس بهترین عملکردم را به نمایش می گذارم تا آنها هم یک فوتبال زیبا را ببینند.»

khabaronline.ir

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض پس از اعتراض بازیکن دوپینگی به خطای استاندارد نمونه گیری دکتر هاشمیان:بازیکن دوپینگی با کیت ناقص آزمایش داده بود

دکتر احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که نتایج 24 نمونه کنترل دوپینگ ارسالی به آزمایشگاه کلن آلمان وصول شد که بر این اساس کلیه این نتایج منفی اعلام شده است.

رئیس کمیته پزشکی در این باره گفت:« این نمونه ها از رقابتهای لیگ برتر ، یک و دو فوتبال وفوتسال بوده است و نمونه ها از بازیکنان این لیگ ها گرفته شده است.»
    هاشمیان درباره خطای صورت گرفته استاندارد در جمع آوری نمونه از بازیکنی که به چهار سال محرومیت محکوم شده است و باعث اعتراض او هم شده بود گفت:« این سوال زیاد مطرح شده و بنده در جهت تنویر افکار عمومی این مساله مهم را تشریح می کنم.در کنترل دوپینگ کیتی به نام « کیت نمونه ناقص» وجود دارد که کاربردش در زمانی است که ورزشکار نتواند در یک مرحله حجم ادرار مورد نیاز را جهت آزمایش ارائه کند .در این صورت به دلیل جمع آوری نمونه بیش از یک مرحله پس از پایان هر نوبت یک کیت نمونه ناقص در اختیار ورزشکار قرار می گیرد تا نمونه موجود خود را لاک ومهر کند.»
    رئیس کمیته پزشکی ادامه داد:« در زمان نمونه گیری بازیکن مورد نظر این کیت در محل نمونه گیری و در اختیار افسر کنترل دوپینگ به صورت جایگزین قرار گرفت و افسر کنترل دوپینگ با رعایت این استاندارد نمونه جمع آوری شده راتحت نظارت خود در اختیار ورزشکار قرار داده است.بر این اساس کمیسیون بدوی عدم رعایت این استاندارد را در نتیجه حاصله غیرموثر تشخیص داد.»
    هاشمیان در پایان در پاسخ به این سوال که چرا بازیکنی که افدرین مصرف کرده و از مواد ممنوعه خاص محسوب می شود ولی محرومیتش دو سال بیشتر از بازیکنی است که استروئید متابولیک (جزو مواد ممنوعه) مصرف کرده است گفت:« مواد خاص برای اینکه مشمول تخفیف در مجازات شود و شرط ضروری و غیر قابل اجتناب دارد.اول اینکه ورزشکار باید ثابت کند که این ماده چگونه وارد بدن او شده است.دوم اینکه ورزشکار باید بتواند ثابت کند که این ماده به قصد افزایش کارایی ورزشی توسط وی استفاده نشده است، در غیر اینصورت مجازات داروهای خاص مشابه سایر موارد تخلف خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض خلعتبری:پیشنهاد های خوبی دارم اما اسم هیچ کدام پرسپولیس نیست

آب پاکی را روی دست پرسپولیسی ها می ریزد و می گوید که فصل بعد به تیم آنها نمی رود.

خلعتبری در مورد پیشنهادهای رسیده برای فصل جدید،به خصوص پیشنهاد پرسپولیسی ها می گوید« نه من به پرسپولیس پیشنهادی داده ام و نه پرسپولیس به من. من پیشنهادی خوب داخلی و خارجی دارم ولی نام هیچ یک از آنها پرسپولیس نیست.»

او این را می گوید و در رابطه با اینکه احتمال ماندنش در ذوب آهن چقدر وابسته به صعود این تیم به جمع هشت تیم برتر آسیاست ادامه می دهد«منتظرم فصل تمام شود تا در مورد آینده ام تصمیم بگیرم. به هر حال ذوب آهن یکی از اصلی ترین گزینه های من برای فصل بعد است. من این تیم را واقعاً دوست دارم و اگر پیشنهادش خوب باشد در اصفهان می مانم.»

khabaronline.ir
    Last edited by mahdishata; 01-05-2010 at 14:10.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض چند علامت سوال بزرگ برای تیفوسیای پایتخت

وقتی یک لیدر در وبلاگ شخصی اش همه را میزند

موضع کاشانی در قبال شکستن حرمت اسطورههای پرسپولیس چیست؟

"حبیب کاشانی" سرپرست باشگاه پرسپولیس یک آدم ارزشی است. او آدم معتقدی بوده و هست که اگر نبود دنبال رفتن به بهشت از راه فوتبال نبود. پس او بهشت و جهنم را قبول دارد و ...

"حبیب کاشانی" سرپرست باشگاه پرسپولیس یک آدم ارزشی است. او آدم معتقدی بوده و هست که اگر نبود دنبال رفتن به بهشت از راه فوتبال نبود. پس او بهشت و جهنم را قبول دارد و دوست ندارد در این فوتبال راهی جهنم شود.
    کاشاني راخوب میشناسیم. او از روزی که وارد فوتبال شد و مدیریت باشگاه پرسپولیس را برعهده گرفت همواره سعی کرده به بزرگان و پیشکسوتان فوتبال و به خصوص پرسپولیس احترام بگذارد و شأن آنها را حفظ کند چرا که آنها را سرمایه و ارزشهای واقعی این باشگاه میداند، همانطور که تماشاگران تیمش را صاحبان واقعی پرسپولیس محسوب کرده است.
    با تمام این اوصاف کاشانی در اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس آنطور که جامعه فوتبال انتظار داشته عمل نکرده است. از روزی که حاج حبیب دوباره به پرسپولیس برگشت تغییرات در این باشگاه و کادر فنی سرخپوشان شروع شد و با حضور علی دایی، بحث کنار گذاشتن عابدزاده شدت گرفت و حاشیههای زیادی هم به همراه داشت.
    این موضوع کار را به کمیته انضباطی کشاند که همگان در جریان این پرونده هستند و در نهایت عابدزاده از پرسپولیس جدا شد و به استیلآذین پیوست تا داستان او و پرسپولیس وارد فاز جدیدی شود.
    مشکلاتی که لیدرهای پرسپولیس برای مربی سابق دروازهبانهای پرسپولیس ایجاد کرده بودند، در نهایت به درگیری فیزیکی منجر شد و کار به کلانتری کشید اما در نهایت طرفین با هم آشتی کردند اما همچنان که میدانید این پایان کار نبود و حال آقایان به اصطلاح لیدر پرسپولیس در وبلاگ شخصی خود و عابدزاده در مصاحبههایی که داشته، از خجالت یکدیگر درآمدهاند اما حبیب کاشانی در این ماجرا چه کاره است؟
    یک سوال در اینجا مطرح میشود، یعنی فوتبال ما اینقدر بیدر و پیکر شده که لیدر یک تیم بزرگ به خودش اجازه میدهد در وبلاگ شخصی اش هر کسی را که دوست دارد با بدترین ادبیات ممکن بزند و آب از آب تکان نخورد؟
    همان لیدری که شعارهای هدایت شدهشان حرمت و حیثیت کسی مثل عابدزاده را شکسته و از بین برده اما کسی هم جلودارشان نیست. جالب است بدانید که همین فرد روزگاری حرمت علی پروین اسطوره پرسپولیسیها را شکست و یک سیلی محکم از علی آقا خورد اما آن زمان کسی با او برخورد نکرد تا امروز به خودش اجازه بدهد حرمت عابدزاده را بشکند.
    روی صحبت ما حبیب کاشانی است. از او میپرسیم احمدرضا عابدزاده برای پرسپولیس زحمت کشیده یا نه؟ عابدزاده به عنوان یک سمبل و اسطوره در بین مردم چه جایگاهی دارد؟ اگر سرپرست پرسپولیس میخواهد بیشتر عابدزاده را بشناسد، بهتر است دوباره نظرسنجی برنامه 90 را به خاطر بیاورد تا متوجه شود او در بین مردم از علی پروین، ناصر حجازی، علی کریمی، علی دایی و مهدی مهدویکیا هم محبوبتر است اما انگار عابدزاده اصلا در فوتبال ایران نبوده یا هیچگاه برای پرسپولیس بازی نکرده است و با این باشگاه بیگانه است.
    حبیب کاشانی اگر واقعا دنبال ارزشها است و به پیشکسوتان احترام میگذارد نباید آدمهایی از اين دست کنارش باشند. وقتی یک لیدر، کارمند باشگاه میشود چه کسی از او حمایت میکند تا حرمت کسی مثل عابدزاده را در ورزشگاهها بشکند؟
    چرا به جای شعارهای "یا علی مدد، یا زهرا" و... این عده به اسطورههای پرسپولیس توهين مي كنند؟ چرا حبیب کاشانی با این عده برخورد نمیکند و باز هم اجازه میدهد چنین افرادی که شأن پیشکسوتان باشگاه را نگه نمیدارند اطراف پرسپولیس باشند و در این باشگاه فعالیت کنند.
    مخلص کلام اینکه موضع کاشانی مقابل حرمتشکنیها میتواند خیلی از ابهامات را برطرف کند.

http://www.ghatreh.com/news/5092538.html

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نمی دونم, ما باید توقع داشته باشیم گزارشگرای عرب بیان از بازی تیم های ایرانی تعریف کنند !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض پرسپوليس هميشه پرسپوليس است/مهدوي‌كيادر مصاحبه با گل: من مردم را سياه نمي‌كنم!

قطعاً به هواداران پرسپوليس احترام مي‌گذارم و شأن آنها را حفظ خواهم كرد. هيچگاه اهل سياه‌كاري نيستم كه بگويم اين بازي برايم سخت است يا دست و پايم مي‌لرزد،‌چون اگر هم چنين چيزي را بگويم هواداران پرسپوليس باور نكرده و از چنين جملاتي ناراضي خواهند شد.

سايت گل ـ بدون شك مهدي مهدوي‌كيا يكي از نفرات ويژه بازي حساس پرسپوليس و استيل آذين است. او سال‌ها در پرسپوليس توپ زده و فردا قرار است بعد از يازده سال در ورزشگاه آزادي با تشويق هواداران پرسپوليس رو به روز شود، كاپيتان استيل آذين در گفت‌وگويي اختصاصي و ويژه با سايت گل در مورد مسابقه فردا اظهارنظر كرده است.

*قطعاً براي برد به ميدان مي‌رويد، نه؟
    بدون شك همينطور است. ما در طول هفته گذشته تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشتيم و از هر لحاظ آماده اين ديدار هستيم، شكر خدا وضعيت خوبي داريم و در آمادگي كامل به سر مي‌بريم به هر حال بازي فردا هم يك بازي عادي محسوب مي‌شود.

*اما به نظر نمي‌رسيد چندان عادي باشد.
    حاشيه‌ها هميشه بوده و خواهد بود. من سردر نمي آورم كه دليل اين همه حاشيه‌ها چيست. كاري به حواشي اين بازي ندارم و سعي مي‌كنم بازي خودم را انجام بدهم.

*فكر مي‌كردي روزي مقابل پرسپوليس قرار بگيري؟

بعد از يازده سال حضور در اروپا بازي كردن مقابل پرسپوليس اتفاق ناخواسته‌اي است كه در حال رخ دادن است. پرسپوليس را از بچگي دوست داشتم و از سن 19 سالگي به صورت ثابت در اين تيم بازي كردم با حمايتي كه هواداران از من داشتند به تيم ملي رسيدم و به واسطه درخشش در پرسپوليس و تيم ملي بخصوص بازي‌هاي جام جهاني راهي اروپا شدم. به همين دليل مي‌توانم مدعي شوم كه مديون پرسپوليس و هواداران هستم و اگر پرسپوليس نبود شايد اين اتفاقات خوب ورزشي برايم رخ نمي‌داد. طبيعي است كه نمي‌توانم همه چيز را فراموش كنم، فوتبال همين است. من 8 سال در هامبورگ بازي كردم و بهترين و طلايي‌ترين دوران حضورم در اروپا در هامبورگ رقم خورد،‌اما به خاطر طبعيت فوتبال با پيراهن اينتراخت فرانكفورت مقابل هامبورگ بازي كردم. به هر حال منظورم از اين صحبت‌ها اين است كه رويارويي با پرسپوليس طبيعت فوتبال است و كاري هم نمي‌توان كرد.

*ستاره‌هاي استيل آذين همگي سابقه پوشيدن پيراهن پرسپوليس را دارند، اين موضوع را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    طبيعي است كه هر تيمي به دنبال بهترين‌هاست، خيلي از اين ستاره‌ها هم به خاطر شرايطي كه ايجاد شد در استيل آذين بازي كردند يعني شرايط به گونه‌اي رقم خورد كه پرسپوليس آنها را نخواست و آنها به استيل آذين آمدند.

*آيا حضور ستاره‌هاي پرسپوليس و استيل آذين مي‌تواند اين شائبه را ايجاد كند كه اين تيم، تيم دوم پرسپوليس است و آيا استيل آذين مي‌تواند تهديدي براي پرسپوليس باشد؟
    پرسپوليس هميشه پرسپوليس بوده و خواهد ماند،‌اين اتفاقات هيچگاه نمي‌تواند محبوبيت پرسپوليس را تحت‌الشعاع قرار دهد، مگر همين تيم استقلال يك فصل به دسته سوم سقوط نكرد، اما همچنان تماشاگران خودش را داشت و حتي در دسته سوم نيز هواداران اين تيم استقلال را تنها نگذاشتند. مطمئن باشيد بزرگي تيم‌هايي چون پرسپوليس و استقلال هرگز خدشه‌دار نخواهد شد.

*... و در مورد علي دايي؟
    اميدوارم هر دو تيم بازي خوب، سالم و تماشاگر پسندي را ارائه دهند، مثل بازي استيل آذين ـ استقلال كه 9 گل در جريان آن به ثمر رسيد. در مورد علي دايي هم بايد بگويم كه هرگز اهل جنجال و حاشيه نبوده و نخواهم بود. علي دايي همبازي و مربي من بوده و احترامش واجب است. مطمئن باشيد فردا با دسته گل به سراغ او خواهم رفت.

*آيا در صورت گلزني شادي مخصوصي خواهي داشت؟
    قطعاً به هواداران پرسپوليس احترام مي‌گذارم و شأن آنها را حفظ خواهم كرد. هيچگاه اهل سياه‌كاري نيستم كه بگويم اين بازي برايم سخت است يا دست و پايم مي‌لرزد،‌چون اگر هم چنين چيزي را بگويم هواداران پرسپوليس باور نكرده و از چنين جملاتي ناراضي خواهند شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ع.د (علی دایی)
    میگن تو شاهین بوشهره ولی تو لیستشون یه همچین کسی نیست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض یادداشتی درباره همذات پنداری قلعه نویی با گواردیولا

یادداشتی درباره همذات پنداری قلعه نویی با گواردیولا؛ما دوتا رو کجا می برین؟!

سایت گل -1-وقتي سرمربي سپاهان ,حذف تيمش از ليگ قهرمانان آسيا راباحذف بارسلونا در مرحله نيم نهايي ليگ قهرمانان اروپا همسان ويكسان مي پنداردمنتقدان خودش را خطرناك تر از منتقدان گوارديولا مي شمارد چندان نبايد تعجب كرد. امير انگار به مقايسه خودش با مربي بارسا عادت دارد هرچه باشد او در فصل گذشته سرمربي تيمي بود كه بعد از بارسلونا بهترين خط حمله جهان را در اختيار داشت !

2- مشكل اميرقلعه نويي اين نيست كه سنتي است اصولا ستتي بودن نه ايراداست نه مشكل .هدف فوتبال خوب نتيجه گرفتن وخوب بازي كردن است پس به مصداق بدون مناقشه ((دميدن و مردن)) هرکس که این دو هدف راعملی کرد مربی است .

هر مكتب فوتبال جنسش را جور مي كند ، تمام مكاتب فوتبال هم به مربيان سنتي (ترجيح مي دهم بگويم تجربي)احترام مي گذارند هم به مربيان علم گرا (ترجيح مي دهم بگويم آموزش ديده)وهم به مربيان تلفيقي كه راهي ميانه را ميان اين دو گروه انتخاب مي كنند. فوتبال آلمان اوتوره هاگل ويوآخيم لو را باهم دارد و هيچ كدام را طرد نمي كند فوتبال انگليس هم فرگوسن وردنپ را مي خواهد وهم ونگر ،وزماني مورينيو را،دل بوسكه در اسپانيا اسكولاري در برزيل و... كمتر ازبقيه مدعيان نوگرايي وعلم گرايي قدر نمي بينند.

مشكل امير اين است كه از تصوير سنتي خود راضي نيست ومي خواهد آن را بشكند وجاي آن را با تصويري مدرن تر عوض كند تلاشي كه تاكنون تنها به شكست ختم شده .گاهي اين تلاش درشكل استفاده از واژگان فرنگي چون هاليدي و... خودش را نشان مي دهد، زماني بامانور روي پيشنهادهاي غيرمحتمل خارجي مثل پاختاكور گاهي هم با قياس خودش تيمش ومخالفانش با بزرگان جهان مثل بارسا ومنچستر و.... يك قياس به شدت مع الفارق!

3-((مسووليت شكست را برعهده مي گيرم )) اين هم رديف با جمله ((مقصر باخت من هستم)) است اين گونه جملات را نبايد خيلي جدي گرفت چون حداكثر يك تعارف است براي نمايش فداكاري.

اين جملات تنها يك مقدمه كليشه اي است براي گشوده شدن بابي براي هجوم توجيه هاي عجيب وغريب براي اثبات اين موضوع كه اصولا شكستي رخ نداده (مثل جام ملتهاي 2007)يا در مرتبه اي پايين تر در صورت قبول شكست ربط دادن آن به پازل تاكتيكي ابر وبادومه وخورشيدوفلك براي زمين زدن تيم .

.من هيچ گاه متوجه نشدم اگرمقصرباخت سرمربي است واو تمام مسووليت را برعهده گرفته پس اين همه اصرار بر روي بي دقتي مهاجمان به خاطر چيست؟

راستش را بخواهيد خيلي معتقد نيستم كار مرفاوي ابراهيم زاده ولوكا خيلي بزرگ بود آنها فقط تيمشان را در يك گروه چهارتيمي به جمع شانزده تيم رسانده اند و هنوز آرزوهايمان آنقدر تحقير نشده اند كه براي اين صعود حداقلي جشن بگيريم.

مشكل ما سپاهان است كه حذف شد وامير است كه حذف شد. قلعه نويي تا وقتي كه باور نكند بازنده است تا وقتي كه به دنبال اين نباشد كه ببيند كجاي كار مي لنگد ؟تا وقتي كه بخواهد ازحذف بارسا و گوارديولا براي مخفي كردن اين واقعيت تلخ استفاده ابزاري كندكه نيمي از تيم ملي ايران با هدايت او از گروهش بالا نيآمدهيچ گاه برنده نخواهد شد. فصل قبل اين جملات را از او شنيديم اين فصل هم شنيديم واگر روال همين باشد فصل بعد هم خواهيم شنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •