كسي نيس بدونه تو اين شرايط بايد چي كار كرد؟
من 4 روز بيشتر وقت ندارم همه كسري ها تا 15 ام همين ماه بايد ثبت بشن![]()
كسي نيس بدونه تو اين شرايط بايد چي كار كرد؟
من 4 روز بيشتر وقت ندارم همه كسري ها تا 15 ام همين ماه بايد ثبت بشن![]()
عزیز من درست نمیدونم ولی شنیده بودم که باید رفت بنیاد ایثارگران و اونجا ثبتش کرد.
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
افتادی وسط یه مشت پت و مت.
شما همون 19 ام برو.اگر هم گفتن بگو تو برگ سفیدم زده.
میرفتی از یه پلیس+10 دیگه ای می پرسیدی.
باشه عزيز ميپرسم شايد اينجا كه شما گفتيد باشه.
ببین دوست عزیز خدمت اصلا اینجوری نیست که به خواست خودت شرایطت ردیف بشه (مگه با استفاده از بند پ درست و حسابی)
ولی در حالت معمول باید سعی کنی با شرایط مختلف و پیش بینی نشده ای که برات رقم میخوره کنار بیای
چون اولا ممکنه هر جایی با شرایط زمانی مختلف بیفتی
هم اینکه کارت تایم آزاد کم داشته باشه یا حتی خیلی زیاد
خلاصه اینکه به قول گفتنی خدمت جایی نیست که بگی نمیخوام و نمیام و نمیخورم و خوشم نمیاد و ...
خدمت جایی هست که فقط باید سعی کنی به بهترین نحو اطلاعت کنی (اینو خیلی از کسایی که همین الان سرباز هستن میگن !)
یعنی شاید باورت نشه !
ولی خیلی اوضاع پلیـس +10 محلمون داغونه !
اتفاقا خودمم به سرم زد برم جای دیگه بپرسم ولی اولا واقعا وقتشو ندارم (چون مسیر طولانی میشه)
دوما هم این پسر خالمون هم میگفت واسه اونم تاریخ اعزام برگه سبز و سفیدش انگار فرق داشته !
ولی کماکان درام تاشمو میکنم از نظام وظیفه بپرسم ولی خطاش همیشه اشغاله !
رفتن 2 بستگی به خیلی موارد داره که بهت گفتم ، مثلا تو اداره ما 90% افسر ها و درجه دار ها ساعت 2 میزنن بیرون ، اون 10% هم جاهایی که کار اداری شون زیاد هست تا 3-4 نگه میدارن بعد میرن
تا ساعت 2 شما اعم از انواع حمالی های رایگان ، بیگاری ، جور کادری کشیدن و خیلی موارد دیگه رو انجام میدی !
سلام
برای ما که در شرف رفتن به سربازی هستیم خیلی مفید میتونه باشه...
ممنون
آقا خشم شب هنوز هست؟ منظورم با رگبار وارد شدن و اشک آور و .... من از یک نفر شنیدم گفت نه من خدمت کردم خشم شب نداشت این جوری. راسته؟ یا هنوز به همون شدت قبلش هست؟
تو ارتش که همچین چیزی نیست.
من شنیده بودم تو بقیه جاها هم طی این سالها ، چندین نفر سکته کردن و دیگه از این کارا نمیکنن.
دوستان که تو بقیه ارگانها هستن بیان نظر بدن.
دوستان چجوري ميشه تو شهر محل سكونت خدمت كرد؟آشنا ميخواد يا نه؟
![]()
خشم شب رو همه ازش ميترسن. نميدونم چيه آخه. باحاله كه
شما مثلا داريد واسه جنگ آماده ميشيد وقتي شب يهو به قول خودشون دشمنه حمله كنه ديگه خواب و بيدار حاليش نيست. ميزنه ميتركونه!
واسه ما بدبختا چون يكم شيطوني كرده بوديم يه چيزي تو اين مايه ها زدن. خشم شب كه البته از طرف يكي ازاين آدمهاي عوضي انجام شد. يكي كه كلا مريضي داشت كه سربازا رو اذيت كنه( يه بار هم درگيري شديدي بين اون و دو تا سرباز پيش اومد كه فرستادنش از اردوگاه رفت پسره هم فرستادن بهداري. خلع درجه شد يارو!
ولي كلا اين داستان خشم شب اينه كه اول منور ميندازن بعد چند تا تير هوايي(واسه ما اينطوري بود) بعد ميان بين چادرها و البته داخل چادرها گاز اشك آور ميندازن!!!
حالا يكي نيست بگه آخه موجودات بي مغز! اومديم و خشم شب زدين . تو اون تاريكي كه ادم فقط 45 دقيقه طول ميكشه كه با نور ماه و ستاره دور و وردش رو يكم ببينه اين سرباز بدبخت چطوري آمده باش بره 200 متر اونور تر آماده باش وايسته؟؟؟
البته من چادرم كنار بود و رديف اول. بيشتر رديف آخري ها رو ميرفتم چك ميكردن. من با خيال راحت پا شدم. رفتم
صبح كه شد ديدم يه كپسول گاز اشك آور تو چادمونه كه عمل نكرده و الا ميتونستم شرط ببندم با مشكل تنفسي كه من دارم 100% خفه شده بودم !!!!!
![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)