تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 4428 اولاول ... 33873878882883483583683783883984084184284888893813381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

ای بابا یادم رفت قبل ساعت 7 خاموش کنم ازم کم کرد
    شما اگر از نرم افزار IDM استفاده میکنید طوری اون رو تنظیم کنید که خودش خاموش کنه سیستم رو تا از ترافیکتون کم نشه
    من خودم در این زمان پای سیستم نیستم ولی سیستم راس ساعت 6:58 خاموش میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

بهترین راه اینه که time out مودمتون رو تنظیم کنید روی 1 دقیقه وقتی سیسستم خاموش میشه بعد از یک دقیقه مودم دیسکانکت میشه من idm رو روی 6:55 می زارم تا خاموش بشه توی پارس 6:57 میزنه

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این سایتشون مثل سگ دروغ میگه.
    من دیشب کل فایلی که برایی دانلود گذاشتم حداکثر 1.6 گیگ بود. اما تو میزان مصرف زده 1900 مگ!!! چرا اینجوری حساب میکنه؟
    یه زمانی بیشتر حجم دانلود شبانه رو خودمد داشتم، حالا چی

---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------

امروز که مردم همه سر کار و زندگیشون هستند سرعت روزانه من چسبیده به سقف. 230 کیلوبایت بر ثانیه. اما دیروز که جمعه بود ملت تو خونه بودن و همه چترشون رو پهن کرده بودن رو اینترنت سرعت روزانه من 60 70 کیلوبیت بر ثانیه بود. سرعت شبانه هم که ساعت های اولیه حداکثر به 30 40 کیلو میرسه. از 12:30 سرعت میاد پایین.
    کسی از مخابرات شهدای گمنام اینجا هست؟ تعجب میکنم تو این تاپیک بچه های مفتح خیلی بیشتر هستن اما شهدای گمنام کسی نیست. اون وقت میگن مفتح چون خلوت تره سرعتش بیشتره!!!!! البته منطقه ما مسکونیه و برای همین شب ها و روزای تعطیل گند زده میشه به اینترنت

4. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این سایتشون مثل سگ دروغ میگه.
    من دیشب کل فایلی که برایی دانلود گذاشتم حداکثر 1.6 گیگ بود. اما تو میزان مصرف زده 1900 مگ!!! چرا اینجوری حساب میکنه؟
    پسر اینها دزد تر از خودشون ، خودشونن

من توی 2 روز یعنی پنچشنبه و جمعه 3100 مگ دانلود کردم ولی توی این سایت مزخرفشون زده 3400 مگ....

یعنی روزانه رو هم همینجوری حساب میکنه.....؟

امروز که مردم همه سر کار و زندگیشون هستند سرعت روزانه من چسبیده به سقف. 230 کیلوبایت بر ثانیه. اما دیروز که جمعه بود ملت تو خونه بودن و همه چترشون رو پهن کرده بودن رو اینترنت سرعت روزانه من 60 70 کیلوبیت بر ثانیه بود. سرعت شبانه هم که ساعت های اولیه حداکثر به 30 40 کیلو میرسه. از 12:30 سرعت میاد پایین.
    کسی از مخابرات شهدای گمنام اینجا هست؟ تعجب میکنم تو این تاپیک بچه های مفتح خیلی بیشتر هستن اما شهدای گمنام کسی نیست. اون وقت میگن مفتح چون خلوت تره سرعتش بیشتره!!!!! البته منطقه ما مسکونیه و برای همین شب ها و روزای تعطیل گند زده میشه به اینترنت
    مفتح خلوته چون تا چند ماه پیش این مرکز مخابراتی پورت نمیداد و الان تقربا 2 ، 3 ماهی میشه که داره پورت میده....
    Last edited by nima3333; 09-07-2011 at 09:15.

6. این کاربر از nima3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

منو بگو چه آبرویی ازم رفت
    قبل از اینکه اوضاع پارس خراب بشه یکی از دوستانم میخواست adsl بگیره. هی بهش گفتم پارس بگیر پارس بگیر.
    حالا رفته پارس گرفته هر روز زنگ میزنه فحش میده. حق داره والله. گند زدم با این پیشنهادم
    لعنت به این پارس آنلاین
    آخ گفتی.منم به پسر خالم که میخواست adsl بگیره بهش گفتم از پارس بگیره.بنده خدا از روز اول سرعتش بالاتر از12نیومده.اما بچه با معرفتیه هیچ وقت به روم نیورده.خداوند مدیر پارس آنلاین مورد عنایت قرار بده انشالله.

8. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسر اینها دزد تر از خودشون ، خودشونن
    من توی 2 روز یعنی پنچشنبه و جمعه 3100 مگ دانلود کردم ولی توی این سایت مزخرفشون زده 3400 مگ....
    یعنی روزانه رو هم همینجوری حساب میکنه.....؟
    منم اوايل همين فكرو ميكردم ولي يه bw meter نصب كردم ديدم خيلي با گزارش پارس اختلاف نداره.
    مثه اينكه اپلود هم از حجم كم ميكنه.

10. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliahmadi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم اوايل همين فكرو ميكردم ولي يه bw meter نصب كردم ديدم خيلي با گزارش پارس اختلاف نداره.
    آره آپلود هم کم میکنه منم اولش نمیدونستم ولی بعدش ...

دااش این برنامه ای که گفتی چیه؟چیکار میکنه؟

شما اگر از نرم افزار IDM استفاده میکنید طوری اون رو تنظیم کنید که خودش خاموش کنه سیستم رو تا از ترافیکتون کم نشه
    من خودم در این زمان پای سیستم نیستم ولی سیستم راس ساعت 6:58 خاموش میشه
    آقا حامد سیستم خامومش بشه کفایت میکنه یا مودم رو هم باید Hamg Up کنم؟

----

من نمیفهمم این یعنی چی؟میشه یه نفر واسم توضیح بده

اون ستون " ترافیک دریافتی " واسه چی این همه من گرفتم در صورتی که کامپیوتر فقط داخل زمان های رایگان روشن بوده

اون سعت 11 هم که نوشته،ساعتیه که من مودم رو خاموش و روشن کردم والا ساعت 6:55 دقیقه کامپیوترم خاموش شده
    Last edited by aliahmadi22; 09-07-2011 at 10:36.

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دوست عزیز مطمئن باش بیشتر از اون چیزی که مصرف میکنی حساب میکنه.
    این اختلاف ربطی به آپلود هم نداره چون حجم آپلود هم جداگانه توی ترافیک ارسالی مینویسه.

13. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مفتح روزانه ش هم 195 هست . کلا" ثابته و 90% مواقع 195 هست . 10 % مواقع کم و زیاد میشه .

برید حال کنید سرعتتون 230ه

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

آره آپلود هم کم میکنه منم اولش نمیدونستم ولی بعدش ...

دااش این برنامه ای که گفتی چیه؟چیکار میکنه؟

----

من نمیفهمم این یعنی چی؟میشه یه نفر واسم توضیح بده

اون ستون " ترافیک دریافتی " واسه چی این همه من گرفتم در صورتی که کامپیوتر فقط داخل زمان های رایگان روشن بوده

اون سعت 11 هم که نوشته،ساعتیه که من مودم رو خاموش و روشن کردم والا ساعت 6:55 دقیقه کامپیوترم خاموش شده
    اون برنامه ترافیک رو حساب می کنه .

مودم هم باید خاموش شه . مگر اینکه تنظیمات مودم طوری باشه که با خاموش شدن سیستم هم خاموش شه . من تنظیماتشو بلد نیستم .

15. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

تیک hang up رو بزنید و تیک گزینه turn off when done رو هم بزنید و ساعت خاموش شدن رو روی 6:55 تنظیم کنید

17. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •