شما اگر از نرم افزار IDM استفاده میکنید طوری اون رو تنظیم کنید که خودش خاموش کنه سیستم رو تا از ترافیکتون کم نشه
من خودم در این زمان پای سیستم نیستم ولی سیستم راس ساعت 6:58 خاموش میشه
شما اگر از نرم افزار IDM استفاده میکنید طوری اون رو تنظیم کنید که خودش خاموش کنه سیستم رو تا از ترافیکتون کم نشه
من خودم در این زمان پای سیستم نیستم ولی سیستم راس ساعت 6:58 خاموش میشه
بهترین راه اینه که time out مودمتون رو تنظیم کنید روی 1 دقیقه وقتی سیسستم خاموش میشه بعد از یک دقیقه مودم دیسکانکت میشه من idm رو روی 6:55 می زارم تا خاموش بشه توی پارس 6:57 میزنه
این سایتشون مثل سگ دروغ میگه.
من دیشب کل فایلی که برایی دانلود گذاشتم حداکثر 1.6 گیگ بود. اما تو میزان مصرف زده 1900 مگ!!! چرا اینجوری حساب میکنه؟
یه زمانی بیشتر حجم دانلود شبانه رو خودمد داشتم، حالا چی
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
امروز که مردم همه سر کار و زندگیشون هستند سرعت روزانه من چسبیده به سقف. 230 کیلوبایت بر ثانیه. اما دیروز که جمعه بود ملت تو خونه بودن و همه چترشون رو پهن کرده بودن رو اینترنت سرعت روزانه من 60 70 کیلوبیت بر ثانیه بود. سرعت شبانه هم که ساعت های اولیه حداکثر به 30 40 کیلو میرسه. از 12:30 سرعت میاد پایین.
کسی از مخابرات شهدای گمنام اینجا هست؟ تعجب میکنم تو این تاپیک بچه های مفتح خیلی بیشتر هستن اما شهدای گمنام کسی نیست. اون وقت میگن مفتح چون خلوت تره سرعتش بیشتره!!!!! البته منطقه ما مسکونیه و برای همین شب ها و روزای تعطیل گند زده میشه به اینترنت
پسر اینها دزد تر از خودشون ، خودشونن
من توی 2 روز یعنی پنچشنبه و جمعه 3100 مگ دانلود کردم ولی توی این سایت مزخرفشون زده 3400 مگ....
یعنی روزانه رو هم همینجوری حساب میکنه.....؟
مفتح خلوته چون تا چند ماه پیش این مرکز مخابراتی پورت نمیداد و الان تقربا 2 ، 3 ماهی میشه که داره پورت میده....
Last edited by nima3333; 09-07-2011 at 09:15.
آخ گفتی.منم به پسر خالم که میخواست adsl بگیره بهش گفتم از پارس بگیره.بنده خدا از روز اول سرعتش بالاتر از12نیومده.اما بچه با معرفتیه هیچ وقت به روم نیورده.خداوند مدیر پارس آنلاین مورد عنایت قرار بده انشالله.
منم اوايل همين فكرو ميكردم ولي يه bw meter نصب كردم ديدم خيلي با گزارش پارس اختلاف نداره.
مثه اينكه اپلود هم از حجم كم ميكنه.
آره آپلود هم کم میکنه منم اولش نمیدونستم ولی بعدش ...
دااش این برنامه ای که گفتی چیه؟چیکار میکنه؟
آقا حامد سیستم خامومش بشه کفایت میکنه یا مودم رو هم باید Hamg Up کنم؟
----
من نمیفهمم این یعنی چی؟میشه یه نفر واسم توضیح بده
اون ستون " ترافیک دریافتی " واسه چی این همه من گرفتم در صورتی که کامپیوتر فقط داخل زمان های رایگان روشن بوده
اون سعت 11 هم که نوشته،ساعتیه که من مودم رو خاموش و روشن کردم والا ساعت 6:55 دقیقه کامپیوترم خاموش شده
Last edited by aliahmadi22; 09-07-2011 at 10:36.
نه دوست عزیز مطمئن باش بیشتر از اون چیزی که مصرف میکنی حساب میکنه.
این اختلاف ربطی به آپلود هم نداره چون حجم آپلود هم جداگانه توی ترافیک ارسالی مینویسه.
مفتح روزانه ش هم 195 هست . کلا" ثابته و 90% مواقع 195 هست . 10 % مواقع کم و زیاد میشه .
برید حال کنید سرعتتون 230ه
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
اون برنامه ترافیک رو حساب می کنه .
مودم هم باید خاموش شه . مگر اینکه تنظیمات مودم طوری باشه که با خاموش شدن سیستم هم خاموش شه . من تنظیماتشو بلد نیستم .
تیک hang up رو بزنید و تیک گزینه turn off when done رو هم بزنید و ساعت خاموش شدن رو روی 6:55 تنظیم کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)