تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 1298 اولاول ... 338738788828834835836837838839840841842848888938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام خدمت اقای توسلی.اول از همه بگم من از مخابرات کرمانم دوستم تا 15 شهریور سرویس داشته امروز میخاست تمدید کنه (کلا مخابرات ما پورتا رو جمع نمیکنه) بعد امروز که میخاست تمدید کنه اینو برای نوشته بود این یعنی خطش از رانزه در اومده؟؟؟؟ (چون از ما هم مثل شما پلوتون هست پرسیدم)

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی واقعا این مخابرات شورشو درآورده . مرتب قطعی میده .سرعت رو هم که در حد لاکپشت پایین آورده . تازه مشکلاتی عجیب و غریبی هم واسم درست کرده .
    یه مدت طولانی بود که به انجمن ها دسترسی نداشتم . یعنی آدرس رو که میزدم روی conneting و یا waiting قفل میکرد و هر چقدر هم که ریفرش می کردی فایده نداشت . با "هیتلر باز کن " به راحتی انجمن رو باز میکرد !!ابتدا فکر میکردم مشکل از پی سی ورلد باشه ولی به تدریجا مشکل خیلی شدیدتر شد تا اونجا که تقریبا از هر ده تا سایتی که میزدم( حتی مجاز) 9 تاش باز نمیشد . آرزوم شده بود یه بار صفحه " پیوندها " رو ببینم .
    بعد فکر کردم مشکل از ویروسه . با هزار بدبختی کل هارد رو فرمت کردم ولی همون دیشب متوجه شدم که هیچی عوض نشده .
    دیگه کاملا یقین دارم مشکل از مخابراته . با این قیمت سرسام آورش با اون سرعت مسخره و پاسخگویی در حد صــــــــفر . . .
    دیگه چاره ای واسم نمونده . تصمیم گرفتم قطعش کنم و از یه راه دیگه وصل بشم به نت . با توجه به اینکه خط تلفن ما فیبر نوری هست ، کسی از دوستان پیشنهادی داره ؟ رایتل چطوره ؟ وای مکس ؟
    با تشکر . . . . .

اینم اینترنت ما :
    Last edited by PLAΨMID; 27-10-2014 at 17:10.

3. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    عذر میخوام این ساعت سامانه پلوتون رو چطوری میشه تصحیح کرد من با پشتیبانی تماس گرفتم برای اختلاف 20 دقیقه ایش با ساعت ایران، گفتن ارجاع میدن درست میشه الان ساعت روی 6:10 مونده و تغییر نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت اقای توسلی.اول از همه بگم من از مخابرات کرمانم دوستم تا 15 شهریور سرویس داشته امروز میخاست تمدید کنه (کلا مخابرات ما پورتا رو جمع نمیکنه) بعد امروز که میخاست تمدید کنه اینو برای نوشته بود این یعنی خطش از رانزه در اومده؟؟؟؟ (چون از ما هم مثل شما پلوتون هست پرسیدم)
    با 2020 تماس بگیرید سوال کنید از تو سامانه نمیشه متوجه شد
    یعنی واقعا این مخابرات شورشو درآورده . مرتب قطعی میده .سرعت رو هم که در حد لاکپشت پایین آورده . تازه مشکلاتی عجیب و غریبی هم واسم درست کرده .
    یه مدت طولانی بود که به انجمن ها دسترسی نداشتم . یعنی آدرس رو که میزدم روی conneting و یا waiting قفل میکرد و هر چقدر هم که ریفرش می کردی فایده نداشت . با "هیتلر باز کن " به راحتی انجمن رو باز میکرد !!ابتدا فکر میکردم مشکل از پی سی ورلد باشه ولی به تدریجا مشکل خیلی شدیدتر شد تا اونجا که تقریبا از هر ده تا سایتی که میزدم( حتی مجاز) 9 تاش باز نمیشد . آرزوم شده بود یه بار صفحه " پیوندها " رو ببینم .
    بعد فکر کردم مشکل از ویروسه . با هزار بدبختی کل هارد رو فرمت کردم ولی همون دیشب متوجه شدم که هیچی عوض نشده .
    دیگه کاملا یقین دارم مشکل از مخابراته . با این قیمت سرسام آورش با اون سرعت مسخره و پاسخگویی در حد صــــــــفر . . .
    دیگه چاره ای واسم نمونده . تصمیم گرفتم قطعش کنم و از یه راه دیگه وصل بشم به نت . با توجه به اینکه خط تلفن ما فیبر نوری هست ، کسی از دوستان پیشنهادی داره ؟ رایتل چطوره ؟ وای مکس ؟
    با تشکر . . . . .

اینم اینترنت ما :
    به سیستمتون دی ان اس بدید
    دی ان اس سرور مخابرات مشکل داره
    چندین بار اعلام کردیم ظاهرا کسی پاسخگو نیست

Sent from my HTC One

6. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

با تشکر . . . . .

اینم اینترنت ما :
    درود بر شما ...
    اگر هزینه زیاد برای شما مهم نیست پیشنهاد میکنم از وایرلس استفاده کنید... وایمکس یک فناوری سوخته به حساب می آید و ارزش ندارد... استفاده از 3G هم برای دانلود پیشنهاد نمیشود.

8. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود بر شما ...
    اگر هزینه زیاد برای شما مهم نیست پیشنهاد میکنم از وایرلس استفاده کنید... وایمکس یک فناوری سوخته به حساب می آید و ارزش ندارد... استفاده از 3G هم برای دانلود پیشنهاد نمیشود.

سلام
    دقیقا متوجه منظورتون نشدم . وایرلس ؟ چه جور وایرلسی ؟

به سیستمتون دی ان اس بدید

Sent from my HTC One
    سلام
    میشه بیشتر توضیح بفرمایید ؟
    Last edited by PLAΨMID; 27-10-2014 at 20:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

راستش این گزینه را خودم هم دیده بودم ولی امتحانش نکردم و فکگر میکردم کار نمیده چون آخه موقع ثبت نام خودش pass سرویس را میگرفت ازمون و سرویس بعد از دو روز که فعال شده فکر کردم این هم مثل موقع ثبت نام یه چیز الکگیه و اصلا امتحانش نکردم =)))

با این همه خیلی ممنون دوست من ولی امروز رفتم و پسور را گرفتم و اومدم سرویسرا رو مودمگ ست کردم و در عین ناباوری دیدم سرویسم رو 5 مگ بسته شده در حالی که باید رو 10 بسته بشه !!!!!
    جالبه هر چگی هم به مسئولین مرکگز استقلال میگفتم که شما باید خط را تا 10 باز بذارید زیر بار نمیرفتن و میگفتن در صورت باز بودن پهنا تا 10 میره و من هی میگفتم وقتی شما رو 5 محدود کردی محاله تا 10 بره و زیر بار نمیرفتن !!!

حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که این مشکل را داشته باشه و درستش کرده باشه ؟؟؟؟
    دقیقا به منم همین ج را دادن

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان چه جوری میشه تو مودم 2730u سفید دی ان اس ست کرد؟؟؟؟ ایا تاثیری داره؟؟؟؟؟(پینگم خیلی نوسان داره در حدی که یه بار پینگ 4.2.2.4 زیر 100 و گاهی بالای 500 هست)

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    دقیقا متوجه منظورتون نشدم . وایرلس ؟ چه جور وایرلسی ؟

استفاده از اینترنت بی سیم (وایرلس) آنتن وایرلس بر روی پشت بام نصب میشود و شما سرویس مورد نظر را به صورت بی سیم از ISP دریافت میکنید.

13. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

استفاده از اینترنت بی سیم (وایرلس) آنتن وایرلس بر روی پشت بام نصب میشود و شما سرویس مورد نظر را به صورت بی سیم از ISP دریافت میکنید.
    اینکار قانونی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •