تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 2199 اولاول ... 33873878882883483583683783883984084184284888893813381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستای گلم عرض کنم با توجه به اینکه چند ساله با مبین نت دارم کار میکنم مقدار RSSI در مبین نت باید بین -50 تا -70 باشه و همچنین مقدار CINR بین 15 تا 30 که بهترین سیگنال رو داشته باشه

2. 2 کاربر از M-Bagher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درود به همه
    یکی از دوستان عزیزم که میخوام سر به تنش نباشه از بس زنگ زده به من، رفته از مبین نت اشتراک گرفته. یه مودم bm632w بهش دادن. موقعی که اومدن نصب کنن به شبکه وصل نشده. مودم رو ولکردن رفتن. بعد از 5 روز سر و کله زدن با پشتیبانی آخر سر اعلام فرمودن دکل های اون منطقه ( برج جام جم همت ) عوض شده و ورژن فیرمویر مودم باهاش همخونی نداره و باید از ورژن 13 بره رو 11. حالا 2 تا سوال.
    2- از کجا میتونم ورژن های مختلف رو دانلود کنم؟
    3- بعد از آپدیت باید دوباره مودم کانفیگ بشه یا نیازی به کانفیگ نیست؟
    اگه لینک دانلود ورژن 11 رو برام بذارید ممنون میشم.
    پیشاپیش سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان من میخواهم وایمکس بگیرم امروز با یکی از مودم های کله قندی تست کردم با اینکه خانه ما در محدوده داخلی نیست نزدیک پنجره یک چراغ آن روشن و چراغ دوم گاهی روشن و خاموش می شد اما درون ساختمان چراغ اول خاموش و روشن میشد البته دستگاه های من هم نزدیک پنجره هستن البته امروز هم از شانس بد ما در موقع تست باد خیلی شدید خلاف جهت منطقه پوشش داخلی می امد به طوری که چند درخت هم در نزدیکی ما شکسته شد با این توضیحات چند سوال داشتم 1.ایا با این شرایط انتن دهی میشه اینترنت وایمکس دریافت کرد؟وکیفیتش چه جوریه؟ 2.ایا مودم های جدید تر بهتر سیگنال میگیرند؟ 3.کدوم مودم بهتر میتونه سیگنال دریافت کنه؟ 4.ایا انتن تقویتی مودم های داخلی در ایران گیر میاد؟ 5.با خرید طرح های مودم رایگان آیا میشه نوع مودم رو خودمون تعیین کنیم؟یا مودم هر طرح معین و ثابته؟ 6.معمولا سرعت نسبت به512 adslچقدر کمتره؟ 7.با توجه به اینکه تلفن ما pcm هست و نمیتونم از طریق ان اینترنت بگیرم به نظرتون ارزش داره از وایمکس استفاده کنم یا gprs بهتره؟ باتشکر از شما دوستان گرامی که وقت خود را جهت پاسخگویی و راهنمایی دوستان خود صرف نموده و تابیک را به این خوبی اداره میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان من میخواهم وایمکس بگیرم امروز با یکی از مودم های کله قندی تست کردم با اینکه خانه ما در محدوده داخلی نیست نزدیک پنجره یک چراغ آن روشن و چراغ دوم گاهی روشن و خاموش می شد اما درون ساختمان چراغ اول خاموش و روشن میشد البته دستگاه های من هم نزدیک پنجره هستن در ضمن امروز هم از شانس بد ما در موقع تست باد خیلی شدید خلاف جهت منطقه پوشش داخلی می امد به طوری که چند درخت هم در نزدیکی ما شکسته شد با این توضیحات چند سوال داشتم 1.ایا با این شرایط انتن دهی میشه اینترنت وایمکس دریافت کرد؟وکیفیتش چه جوریه؟ 2.ایا مودم های جدید تر بهتر سیگنال میگیرند؟ 3.کدوم مودم بهتر میتونه سیگنال دریافت کنه؟ 4.ایا انتن تقویتی مودم های داخلی در ایران گیر میاد؟ 5.با خرید طرح های مودم رایگان آیا میشه نوع مودم رو خودمون تعیین کنیم؟یا مودم هر طرح معین و ثابته؟ 6.معمولا سرعت نسبت به512 adslچقدر کمتره؟ 7.با توجه به اینکه تلفن ما pcm هست و نمیتونم از طریق ان اینترنت بگیرم به نظرتون ارزش داره از وایمکس استفاده کنم یا gprs بهتره؟ باتشکر از شما دوستان گرامی که وقت خود را جهت پاسخگویی و راهنمایی دوستان خود صرف نموده و تابیک را به این خوبی اداره میکنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان. میگم از بین این مودمهای indoor که تو سایتشون هست DX350 بهتره یا BCM632W؟ فقط همینارو دارن؟ وایرلس نمیخوام آخه چون خودم اکسسز پوینت دارم!

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام دوستان. میگم از بین این مودمهای indoor که تو سایتشون هست DX350 بهتره یا BCM632W؟ فقط همینارو دارن؟ وایرلس نمیخوام آخه چون خودم اکسسز پوینت دارم!
    توی سایت نزدن ولی هنوز مودم های USB و BM631a (کله قندی) دارند، از صفحه زیر به نمایندگی های شهرتون زنگ بزنید راهنماییتون می کنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون دوست من. قیمتشون را هم اطلاع دارید چه حدوده؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

BM631a فکر کنم 80 بود اون موقع ها :

و
    Last edited by FerineFast; 19-06-2012 at 23:33.

11. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من از مودم های outdoor استفاده می کنم ، خود پشتیبانی فریمور مودم رو ارتقا داد، قبلش یه سری مشکلات کندی سرعت داشتم و از بعد از اون مشکلات بیشتر شد !!!
    ممکنه ربطی به فریمور داشته باشه ؟ الان 10-4.03.08 هست قبلا 06-3.05.03 بود
    لطفا راهنمایی بکنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این 631 لن هست؟ ای ول همونیه که من میخوام. مرسی

پ.ن: این usbها فکر کنم ضعیف باشه گیرندگیش، درسته؟

پ.ن2: خب عکسی هم که زحمت کشیده بودید و گذاشته بودیدو الان دیدم. نه انگار پورت لن نداره این مدل usb (فی الواقع تصور کردم منظور از مودم usb مثل این adslهاست که پورت لن + usb داره!). فردا برم ببینم داره این 631و. شب شما به خیر
    Last edited by magnetali; 19-06-2012 at 23:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •