تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 1049 اولاول ... 338738788828834835836837838839840841842848888938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بذار کمکت کنم . کابل hdmi رو به پورت تی وی که arc روش نوشته وصل کن . داخل منوها دنبال گزینه anynet+ بگرد و اونو روی on بذار . تی وی را روشن کن و بعد سینما رو . سپس با دکمه سورس روی کنترل سینما گزینه d.in را انتخاب کن . پس از چند لحظه مکث همه پی درست میشه . ضمنا برای تنظیم دستی اکولایزر هم معمولا یک گزینه user وجود داره که اجازه تنظیم دلخواه صداهای زیر وبم را بهت میده . موفق باشی
    ممنون بابت راهنمایی. الان کابل hdmi یه سرش به سینما خانگی وصله و سر دیگش به پورت arc تی وی. این +anynet که فرمودین رو کجا باید پیدا کنم؟ تو منوی سینما خانگی نیست همچین چیزی. همینطور d.in
    راستی مدل تی وی هم Sony Bravia. اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح یدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی. الان کابل hdmi یه سرش به سینما خانگی وصله و سر دیگش به پورت arc تی وی. این +anynet که فرمودین رو کجا باید پیدا کنم؟ تو منوی سینما خانگی نیست همچین چیزی. همینطور d.in
    راستی مدل تی وی هم Sony Bravia. اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح یدین
    گزینه anynet یا همون bravia sync داخل منوی صدا یا سیستم تلویزیون شما موجود است . کنترل سینما شما دکمه ایی برای انتخاب منبع یا سورس دارد . شاید اسم این دکمه function باشد!! این دکمه برای انتخاب منبع از روی dvd- رادیو و USB و تی وی (digital input ) می باشد . لطفا کمی با حوصله تر امتحان کن . باور کن قضیه خیلی راحتتر از اینا حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

گزینه anynet یا همون bravia sync داخل منوی صدا یا سیستم تلویزیون شما موجود است . کنترل سینما شما دکمه ایی برای انتخاب منبع یا سورس دارد . شاید اسم این دکمه function باشد!! این دکمه برای انتخاب منبع از روی dvd- رادیو و USB و تی وی (digital input ) می باشد . لطفا کمی با حوصله تر امتحان کن . باور کن قضیه خیلی راحتتر از اینا حل میشه
    واقعا مرسی از توضیحاتتون
    الان که توضیح دادین فهمیدم که این کارا رو قبلا کرده بودم یعنی تی وی و سینما خانگی رو sync کردم. اما خوب مشکل اینه که هنوزم نمیشه بیس رو کم کرد یا اکولایزر تو منوی تی وی وجود نداره

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

واقعا مرسی از توضیحاتتون
    الان که توضیح دادین فهمیدم که این کارا رو قبلا کرده بودم یعنی تی وی و سینما خانگی رو sync کردم. اما خوب مشکل اینه که هنوزم نمیشه بیس رو کم کرد یا اکولایزر تو منوی تی وی وجود نداره
    بیس رو از تنظیمات سینمای خانگی با استفاده از قدرت db میتونی تنظیم کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بیس رو از تنظیمات سینمای خانگی با استفاده از قدرت db میتونی تنظیم کنی.
    متاسفانه سینما خانگی بنده اصلا همچین قابلیتی نداره دوست عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام رفقا
    اقا من 2تومن دارم میخواستم یه ست متوسط جمع کنم به نظرتون این مدل چطوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با 2 تومن حرکته دیگه ای میشه کرد؟
    هدف هم فقط گوش دادن موزیک.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام رفقا
    اقا من 2تومن دارم میخواستم یه ست متوسط جمع کنم به نظرتون این مدل چطوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با 2 تومن حرکته دیگه ای میشه کرد؟
    هدف هم فقط گوش دادن موزیک.
    مرسی
    سلام.
    مدل خوبیه.صداش رو بشنوید.پسندید بخرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود رایان عزیز
    من قبلا بلوری پلیر 150 پایونیر رو با کابل اچ دی ام ای به آمپ 921 وصل کردم و از آمپ با کابل اچی دی به تلوزیون (ARC) . قبلا وقتی با پلیر کار می کردم به تلوزیون تصویر منتقل می شد ولی نمی دونم چی شد که حالا تصویر ندارم (د واقع به تلوزیون سیگنال ارسال نمیشه )شاید تنظیماتش تغییر کرده اگه میشه راهنمایی کنید تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود رایان عزیز
    من قبلا بلوری پلیر 150 پایونیر رو با کابل اچ دی ام ای به آمپ 921 وصل کردم و از آمپ با کابل اچی دی به تلوزیون (ARC) . قبلا وقتی با پلیر کار می کردم به تلوزیون تصویر منتقل می شد ولی نمی دونم چی شد که حالا تصویر ندارم (د واقع به تلوزیون سیگنال ارسال نمیشه )شاید تنظیماتش تغییر کرده اگه میشه راهنمایی کنید تشکر
    سلام.
    نمیدونم از اینجا چجوری راهنمایی کنم.اتصالات چک کتید و در نهایت پیشنهاد من اینه که از اول تنظیمات پایه رو انجام بدید.هم پلیر و هم آمپ.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود رایان عزیز
    يك با پلير تنها وصل كنيد ببينيد تصوير داريد.
    از تنظيمات امپ خروجي hdmi كنترل كنيد. پلير به ديگر ورودي ها وصل كنيد.

12. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •