تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 1211 اولاول ... 338738788828834835836837838839840841842848888938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

kitserver-9.11-by-juce-robbie

kserv: bug-fix (in 9.1.0, this module wasn't working correctly with 1.1 or 1.2 exe, if there was no Edit Data. And also could cause crashes)
    updated documentation, new installer
    lodmixer: support for "active player" LODs
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع
    کد:

2. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به دوستان pes باز...
    آقا ما یه مشکل خانمان سوز برامون به وجود اومده...
    الان من رفتم برا فصل سوم تو مستر لیگ که میزنه به خاطر مشکلات مالی باید تعدادی از بازیکن ها رو ریلیز کنی!
    همه بازیکنان خوب تیمم رو یهو میندازه بیرون!!!
    میخوام ببینم الان راهی داره که من این مشکل رو حل کنم؟
    مثلا کد تقلب بزنم پول باشگاه زیاد بشه یا کار دیگه ای بشه کرد؟
    خیلی از بازیکنای اضافی رو خودم ریلیز کردم ولی مشکل حل نشد...
    لطفا کمک کنید.....
    Last edited by farhad_persona; 23-11-2009 at 19:06.

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام بچه ها من دارم نسخه PC رو بازی میکنم میخواستم بپرسم که با کدوم دکمه میشه تکل سرپا انجام داد و توپ رو گرفت
    مثلا توی فیفا لا همون دکمه ای که میشوتی تکل هم میکنه
    مورد اینکه کدوم دکمه رو باید بزنم تا دروازهبان از دروازه بیاد بیرون و سریع توپ رو بگیره؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من دارم نسخه PC رو بازی میکنم میخواستم بپرسم که با کدوم دکمه میشه تکل سرپا انجام داد و توپ رو گرفت
    مثلا توی فیفا لا همون دکمه ای که میشوتی تکل هم میکنه
    مورد اینکه کدوم دکمه رو باید بزنم تا دروازهبان از دروازه بیاد بیرون و سریع توپ رو بگیره؟
    ممنون
    با دکمه پاس (ضربدر)(x) تکل سر پا میزنه برای بیرون اومدن دروازه بان هم باید دکمه پاس در عمق رو بزنی (مثلث )نشنوم کسی اینجا فیفا بازی کنه ها
    Last edited by hajoo; 23-11-2009 at 19:32.

6. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام به دوستان pes باز...
    آقا ما یه مشکل خانمان سوز برامون به وجود اومده...
    الان من رفتم برا فصل سوم تو مستر لیگ که میزنه به خاطر مشکلات مالی باید تعدادی از بازیکن ها رو ریلیز کنی!
    همه بازیکنان خوب تیمم رو یهو میندازه بیرون!!!
    میخوام ببینم الان راهی داره که من این مشکل رو حل کنم؟
    مثلا کد تقلب بزنم پول باشگاه زیاد بشه یا کار دیگه ای بشه کرد؟
    خیلی از بازیکنای اضافی رو خودم ریلیز کردم ولی مشکل حل نشد...
    لطفا کمک کنید.....
    با این برنامه میشه برای چندومین بار که میزارم دوستان دیگه هم توی پست های قبلی گذاشته بودند

کد:

8. این کاربر از ali_pes2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی آرمین جان مشکل کیت سرور حل شد ؟
    فعلا می خوام این جدید رو دانلود کنم ببینم چی میشه مردیم امسال از بس کیت سرور دانلود کردیم

آرمین جان میشه راهنمای کار کردن با gdb رو بزاری؟
    باشه چشم.. با اجازه اساتید

کیت سرور به مثابه یک پل ارتباطی میان هارد کامپیوتر شما و فضایی از اون با بازی PES هست که شما با کپی کردن فایل های گرافیکی توی فولدری به نام کیت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازی میشید بطوری که هیچ تغییری در خود فایل های اصلی به وجود نمیاره در واقع باید به هوش جویس صد آفرین گفت که چنین چیز جالبی رو برای ویرایش در نظر گرفته کیت سرور شاید یکی بهترین ابزار برای ویرایش هست بین همه بازی ها نه فقط PES چون از معدود ابزاری هست که به فایل های نصب شده کاری نداره و در اونها ایجاد تغییر نمی کنه کیت سرور مثل یک روکش می مونه که هر لحظه می تونی این روکش رو بزنی کنار و هسته اصلی خود بازی نمایان بشه. در کل کسانی که به هر دلیلی نمی تونن یا نمی خوان یا علم این رو ندارن که از کیت سرور استفاده کنن واقعا بی بهره می مونن از یک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان دیگه خیلی ها استفاده می کنن یکی از قسمت هایی که در کیت سرور هست فولدر GDB هست که یک شاخه اختصاصی برای لباس تیم ها هست این GDB خوبی داره که خیلی مرتب تر و تر و تمیز تر میشه و شناسایی کیت ها بسیار ساده و مدیریت کیت ها رو فوق العاده سهولت می بخشه. شما اگه نتونید از GDB استفاده کنید باید از همون فولدر img فایل های bin شامل کیت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطی بریزید. هیچ مدیریتی هم نمی تونید روی کیت ها داشته باشید.
    اما GDB یک فضای مرتب و طبقه بندی شده و دارای نظم و نظام هست فولدر GDB حاوی فولدری به نام uni هست که داخلش یک فایل متنی با عنوان map هست. این فایل مهمترین چیزی هست که در حین کار با gdb شما باید بهش توجه کنید. در واقع این فایل متنی رو که باز کنید توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کیت یک تیم رو می تونید درج کنید به طور مثال فرض می کنیم کیت سرور شما خام هست و هیچی توش نیست به طور مثال می خواهید کیت تیم ملی روسیه رو وارد بازی کنید اولا باید gdb فولدر روسیه رو داشته باشید که همیشه داخل یه gdb فولدر حتما این 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb یعنی 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازیکنان خانگی و خارج از خانه شما می تونید در هر جایی از که زیر مجموعه فولدر uni باشه این gdb فولدر رو کپی کنید. اگه gdb فولدر روسیه رو درست توی همون فولدر uni و کنار همون فایل مپ کپی کنید باید ادرس به این شکل باشه : 23, "Russia"
    23 شماره کیت روسیه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهید کیت روسیه رو وارد کنید باید حتما بدونید که شماره کیت روسیه 23 هست بعد از 23 یه ویرگول هست بعد یک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقیقا آدرس gdb باید نوشته بشه که چون توی ریشه کپی کردیم فقط باید اسم gdb فولدر روسیه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسیه به این شکل : rusia (املای اشتباه) نوشته بشه باید همین کلمه رو عینا داخل تگ بنویسد یعنی باید دقیقا هم خوانی داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه ای که داخل تگ می نویسید

حالا فرض می کنیم شما می خواهید سلیقه به خرج بدید و gdb فولدر ها رو مدیریت کنید و طبقه بندی کنید بهترین طبقه بندی اینه که توی فولدر uni دوتا فولدر باز کنید:
    National و Club می تونید برای مدیریت بهتر داخل هر کدوم از این فولدر ها فولدر هایی دیگه ای باز کنید مثلا داخل National فولدر هایی با اسامی : Asia و Europe و America و Africa ایجاد کنید و حتی همین طبقه بندی سلیقه ای رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بدید حالا مثلا وقتی gbd فولدر ایران رو گیر آوردید درست توی فولدر آسیا کپی می کنیدو و بعد فایل map رو باز می کنید و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ایران رو وارد می کنید اول شماره ایران (هنوز نمی دونم) بعد ویرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اینا " تایپ می کنید و بینش آدرس محلی که کپی شده رو می ذارید طبیعی هست که باید این متن رو بین اون تگ بنویسید : National\Asia\Iran ملاحضه می کنید که دقیقا اسامی فولدرها به ترتیب اومده شما کیت ایران رو توی 100 تا فولدر تو در تو هم که بذارید فقط باید مسیرش رو بذارید. و در آخر فایل map باید سیو بشه بعد می تونید به داخل بازی برید و شاهد حضور لباس جدید باشید. نمی دونم این آموزش تا چه حدی می تونه براتون قابل استفاده باشه ولی من سعی کردم به زبانی ساده توضیح بدم کسی اشکالی داشت بگه تا توضیح اضافه بدم. موفق باشید.

10. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

فعلا می خوام این جدید رو دانلود کنم ببینم چی میشه مردیم امسال از بس کیت سرور دانلود کردیم

.
    اینم مثل قبلیه ، من دانلود کردم ولی وقتی اسم config-sample.txt رو به config.txt تغییر میدم درست میشه و تمام قسمتاش کار می کنه
    من موندم چرا مال شما کار نمی کنه ، راستی از کرک بازی نیست ؟؟
    Last edited by Mehdi.ss; 23-11-2009 at 23:50.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینم مثل قبلیه ، من دانلود کردم ولی وقتی اسم config-sample.txt رو به config.txt تغییر میدم درست میشه و تمام قسمتاش کار می کنه
    من موندم چرا مال شما کار نمی کنه ، راستی از کرک بازی نیست ؟؟
    خوشبختانه این جدیده کار کرد به درستی دقیقا اسم اون فایل رو تغییر دادم درست شد نمی دونم چرا جویس همچین می کنه یعنی خودش نمی فهمه نباید به انتهای فایل غبارت سمپل رو اضافه کنه؟

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دو تا سوال دیگه راجع به pes داشتم ممنون میشم دوستان کاردرست پاسخ بدن:

1-پچی وجود داره که آدم نصب کنه و تیم های فوتبال در pes 2010 همه لایسنس بشن؟
    الان من وقتی میرم لیگ انگلیس خیلی از تیم ها مثل چلسی اسم و لباس الکی دارن و مثلا تو لیگ که باهاشون بازی میکنی تو ورزشگاه خودشون نیستن...
    پچی هست این مشکلات رو حل کنه و راحت هم نصب بشه؟ اسم تیم رو چلسی کنه و ورزشگاهش رو به استمفربریج تغییر بده!

2-الان من با منچستر رفتم مستر لیگ لباس دومش مشکی هست راهی هست این لباس رو صورمه ای یا مثلا سبز کنم؟
    کلا لباس تیم رو چه طوری میتونم ادیت کنم؟ بدون نرم افزار نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

------------
    Last edited by farhad_persona; 24-11-2009 at 02:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •