تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 1135 اولاول ... 338738788828834835836837838839840841842848888938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا مصطفی الان مصرف نوا چقدره ؟ایا وقتی موتور گرم هست ماشین بوی خامسوزی داره؟

چون همانطور که قبلا هم عرض کردم اگر نسبت سوخت زیادتر از مقدار لازم باشه و غلظت بنزین در ترکیب سوخت ورودی به موتور بیشتر از مقدار لازم باشه لرزش وجود داره و همراه اون بوی خامسوزی و گاهی هم دود سیاه از اگزوز دیده میشه.
    اگر غلظت بنزین در ترکیب سوخت و هوا کم باشه هم باز لرزش وجود داره و این موضوع هم در شتاب کم و یا دیر روشن شدن موتور مشخص میشه.

در کل با توجه به گران بودن کاربراتور (تویوتا و پاترول ....) خیلی امکان تست کاربراتورهای دیگه وجود نداره و اگر امکانش بود شاید میشد یه کارب مناسب براش پیدا کرد.
    البته گاهی تهران کاربراتور بازسازی شده و در حد نو پیدا میشه که معمولا بیش از 500-600 تومان هم قیمت داره

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی

با توجه به کوهستانی و برف گیر بودن منطقه ما پلیس را ه ممانعت میکنه از ماشینهایی که زنجیر چرخ نداشته باشن ، زنجیر چرخ کدام ماشینها با نوا یکی هستش؟ سایز لاسیک 205/75R14
    با تشکر فراوان.

4. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مصرف دقیق رو نمیدونم چراکه مشکل کیلومترشمار همچنان وجود داره ، با اینکه عقربه درسته و هیچ نوسانی هم در نمایش سرعت نداره ولی اعداد کیلومترشمار گاهی کار میکنن گاهی کار نمیکنن در نتیجه نمیتونم مصرف دقیق رو محاسبه کنم ولی با توجه به مسیرهایی که میرم حدس میزنم حدود صدی 16 الی 17 لیتر باشه.
    محمد جان اگه فقط سوخت کم یا زیاد دلیل لرزش بود با تنظیم پیچ سوخت باید درست میشد مگه نه؟
    ولی نشد من فکر میکنم الان هم دور موتور کمه ولی مکانیک میگه خوبه ، از کجا بفهمم مقدار استانداردش چقدره؟ یعنی سولونویید باید چقدر چرخیده باشه؟
    درباره زنجیر چرخ عرض شود که با توجه به اندازه تایر باید زنجیر چرخ ون دلیکا و وانت مزدا به نوا بخوره.

6. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مقدار فرو رفتگی سوزن در ژیگلور هم قابلیت تنظیم داره و همچنین سایز سوزن و ژیگلور که معمولا هم مشکل خیلی از کاربراتورها هم همین هاست.
    بعضی از تعمیرکارها سوزن و ژیگلور فابریک رو سرقت میکنن و من که تا به حال نمونه فابریک و نو سوزن و ژیگلور رو ندیدم.نموننه های موجود در بازار سایزهای مختلف دارن و به صورت معمول روی کارب درست کار نمیکنن.در نتیجه مجبور به تغییر شکل پایه نگه دارنده سوزن کارب میشن و این یعنی به هم ریختن کلی تنظیمات کاربراتور.
    اکثر کاربراتورها به این دلیل به هم خوردن و معمولا دیگه به حالت استاندارد نمیرسن.چون کسی نمیتونه اون رو به صورت اولیه تنظیم کنه.

.............................................

در مورد زنجیر چرخ نمونه های جدیدی در بازار اومده که دیگه دردسر های نصب زنجیرهای قدیمی و سنگین رو نداره و میتونید بررسی کنید ببینید برای تایر نوا موجود شده یا نه.

8. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان امریکایی باز
    من تقریبا توی امور ماشین تازه کارم...ولی خب سر پر سودایی برای امریکایی سوار شدن دارم
    راستش داشتم از روی ناچاری دنبال پراید میگشتم که به یه شورولت کامرو 1975 6 سیلند اتومات(اگر اشتباه نکنم مدل lt) گیر اوردم که مشکل پلاک داره!یعنی پلاک قدیمیه...
    و گیربکسشم دنده عقب جا نمیره برخوردم.7وخوردی میگه.
    به بودجه من میخوره...4-5 ت میتونم بزارم واسه تعمیرش و رنگ و...
    بنزین چقدر میخوره 6 سیلندرش؟برای سواری داخل شهر اصلا مناسبند یا خریدش به این منظور اشتباهه؟
    همه منو میترسونن برای خریدش....میگن یک پات باید تعمیرگاه باشه...و هی میگن خرج رو دستت میزاره و پشیمونت میکنه؟اینا درسته؟میدونم نگهداری میخواد...ولی تا چه حد؟هر 6 ماه یک و خوردی براش کنار بزارم کافیه؟
    بعدش با این پلاک همینطوری میتونم بشینم؟اصلا پلاک میشه کردش؟اگه ماشینو بخوابونن چه بلایی سرم میاد؟
    ماشین مورد نظرم یه شهر دیگست اگر بخوام بخرم باید با جرثقیل بیاره برام فکر کنم...ولی میگه فنی و موتوریش سالمه و فقط گیربکس عقب جا نمیره
    کلا یخورده منو اگاه کنید که با اطلاعات بهتری برم جلو...

اگر لطف کنید سریع پاسخ بدید چون روی تصمیمم تاثیر داره.ممنونم
    Last edited by javad933; 31-10-2015 at 03:08.

10. 2 کاربر از javad933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنونم اقا محمد ، به نظر خودمم هرچی هست تقصیر کاربراته، حالا بازم بررسی میکنم بعد نتیجه رو اینجا میگم.
    راستی یه نوا کاملا فابریک پیدا کردم حدود 4 تومن با رینگ بی 5 و لاستیک نو ، شاید کل ماشین رو بخرم بعد لوازم بدرد بخور رو از روش باز و با لوازم ماشین خودم تعویض کنم و در نهایت بعنوان خودروی فرسوده تحویلش بدم.
    جناب javad933 به کلوپ امریکایی خوش امدید
    ایا منظور شما همون کاماروی کرم رنگ هست در مشهد؟
    اساتید میان توضیح میدن ولی به نظر من بحث تعمیر گیربکس و بنزین و ... زیاد مهم نیست وقتی ماشین پلاک قدیمه ، تا اونجایی که من میدونم به هیچ وجه تعویض پلاک نمیشن پس امکان تردد در شهر وجود نداره بنابراین خریدش عاقلانه نیس مگر اینکه مدارک و پلاک کامارو سراغ داشته باشین که اون زمان قضیه فرق میکنه.

Last edited by mard1169; 31-10-2015 at 10:56.

12. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

توی نت دیاگرام کاربراتور را پیدا کردم اگر امکان داره اساتید در مورد نحوه اتصالات آن توضیح بدهند ممنون میشم ، بعضی از اتصالات روی کارب من وصل نیست که روی عکس مشخص کردم

Last edited by kcnc; 31-10-2015 at 10:22.

14. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنونم اقا محمد ، به نظر خودمم هرچی هست تقصیر کاربراته، حالا بازم بررسی میکنم بعد نتیجه رو اینجا میگم.
    راستی یه نوا کاملا فابریک پیدا کردم حدود 4 تومن با رینگ بی 5 و لاستیک نو ، شاید کل ماشین رو بخرم بعد لوازم بدرد بخور رو از روش باز و با لوازم ماشین خودم تعویض کنم و در نهایت بعنوان خودروی فرسوده تحویلش بدم.
    اساتید میان توضیح میدن ولی به نظر من بحث تعمیر گیربکس و بنزین و ... زیاد مهم نیست وقتی ماشین پلاک قدیمه ، تا اونجایی که من میدونم به هیچ وجه تعویض پلاک نمیشن پس امکان تردد در شهر وجود نداره بنابراین خریدش عاقلانه نیس مگر اینکه مدارک و پلاک کامارو سراغ داشته باشین که اون زمان قضیه فرق میکنه.

خیلی ممنون بابت راهنمایی و خوش امد گویی
    بله.همونه.ماشین مدارک داره.کارت ماشین و سندش موجوده...فقط پلاک نشده
    پس که اینطور...حتی اگر ماشین سالم و رو پا باشه پلاکش نمیکنن؟چقدر ظالمانهپلاک کلاسیکم نمیشه گرفت؟فروشنده که میگفت تا سال 90 عوارض پرداخت شده!!!
    فکر کنم با این پول بهتره فعلا قید کامرو رو بزنم...
    Last edited by javad933; 31-10-2015 at 12:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خیلی ممنون بابت راهنمایی و خوش امد گویی(:
    بله همون کرمه هست
    ماشین سند و کارت ماشینش موجوده!یعنی بازم پلاک نمیکنن؟اخه چرا!!!
    خب پلاک کلاسیک یا همون تاریخی نمیشه گرفت براش؟
    استفاده از این ماشین ها برای کار های روزمره اشتباست؟
    Last edited by javad933; 31-10-2015 at 15:25.

17. 2 کاربر از javad933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بله همون کرمه هست
    ماشین سند و کارت ماشینش موجوده!یعنی بازم پلاک نمیکنن؟اخه چرا!!!
    خب پلاک کلاسیک یا همون تاریخی نمیشه گرفت براش؟
    استفاده از این ماشین ها برای کار های روزمره اشتباست؟

برعکس ادعای مالک اون ماشین توسط دوستی از نزدیک بازدیده شده و بنا به گفته اون فرد که در زمینه ماشینهای امریکایی وارد هم هست خیلی کاردار و پردردسره و خریدش مقرون به صرفه نیس.
    درسته که مدارکش موجوده ولی بازم تعویض پلاکش ممکن نیس بدلیل قانونی که شامل همه ماشینهای پلاک قدیم (امریکایی و غیر امریکایی) میشه ، گرچه افرادی از رابطه بجای ضابطه استفاده میکنن و واسه اونا ممکنه
    پلاک کلاسیک هم میشه گرفت اما هزینه ها و محدودیتهای خاص خودش رو داره که باعث شده کمتر کسی سراغ این پلاکها بره.
    دوست عزیز درباره استفاده روزمره نمیشه قطعی نظر داد شاید از نظر بعضیا مثه من استفاده روزانه از این ماشینها لذت بخش باشه و از نظر خیلیا هم کار کاملا اشتباهی باشه بنابراین باید دید شما چه توقعات و شرایطی دارین .

19. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •