تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 1004 اولاول ... 338738788828834835836837838839840841842848888938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه زنگ نزدم چون قبلا که بریج میکردم به مشکل میخورد دیگه بی خیال بریج شدم و همش pppoe وصل میشم
    تو نت بیل هم ارور ثبت نمیشه چون اصلا ارتباط مودم با dslam برقرار نمیشه
    در مورد IP هم حتی موقعی که از رنج خود مخابرات اورمیه IP میده بازم همون وضعیت وجود داره
    حتی بعضی وقتا در باز کردن و کارکردن با سایتهای داخلی هم دچار اشکال میشه و تا IPرو تغییر ندم دیتا رد و بدل نمیشه
    یکی از مشکلات بریج در مخابرات نبود امنیت در شبکه ATM و کافو های نوری هست. وقتی بریج میزنی میبینی هر بار مودم یکی دیگه میاد روی مرورگر یا مثلا" توی my network places چند تا سیستم جدید باهات شبکه میشن و... ولی این مشکل معمولا" با دادن آی پی استاتیک به ویندوز حل میشه.
    احتمالا" برنامه ای تو ویندوز استفاده نمیکنی که پورت 53 رو مشغول کنه مثل dns changer ,... ؟ از برنامه اصلی اوپن (GUI) استفاده میکنی یا از این اپلیکیشنهای آماده هست؟ نسخه برنامه آپدیت هست؟یک لوگ از اتصال اوپن اگه میدادی خیلی بهتر میشد نظر داد!
    IP های مخابرات که کلا" تخم مرغ شانسیه روی بعضی ها حتی وب سایت بانک هم متصل نمیشه!
    Last edited by hadi.EST; 20-02-2015 at 22:29.

2. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

موضوع این‌جاست که مودم خاموشه و هیچ اتصالی ندارم ولی تو نت بیل زده Online
    مودم رو هم روشن می‌کنم کانکت نمیشه و خطای یوزر نیم و پسورد میده . . .
    یعنی همون اینترانت رو هم وصل نمیشه!
    تو نت بیل هم این پیغام میاد:
    Concurrent user login not allowed
    این مشکل از چند روز پیش برای تعدای از اکانتها پیش اومده و با زدن دگمه ...remove در قسمت مربوطه پنل مدیریتی نت بیل حل میشه! ولی متاسفانه یا اوپراتورها به این سطح از پنل دسترسی ندارند و یا اطلاعاتی در این مورد بهشون نمیدهند. مشکل با زنگ زدن به 2020 حل نمیشه شما یا باید با یک اینترنت دیگه اکانت رو شارژ کنید یا حضوری تشریف ببرید مخابرات!

4. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یکی از مشکلات بریج در مخابرات نبود امنیت در شبکه ATM و کافو های نوری هست. وقتی بریج میزنی میبینی هر بار مودم یکی دیگه میاد روی مرورگر یا مثلا" توی my network places چند تا سیستم جدید باهات شبکه میشن و... ولی این مشکل معمولا" با دادن آی پی استاتیک به ویندوز حل میشه.
    احتمالا" برنامه ای تو ویندوز استفاده نمیکنی که پورت 53 رو مشغول کنه مثل dns changer ,... ؟ از برنامه اصلی اوپن (GUI) استفاده میکنی یا از این اپلیکیشنهای آماده هست؟ نسخه برنامه آپدیت هست؟یک لوگ از اتصال اوپن اگه میدادی خیلی بهتر میشد نظر داد!
    IP های مخابرات که کلا" تخم مرغ شانسیه روی بعضی ها حتی وب سایت بانک هم متصل نمیشه!
    بله رو بریج تجربه ورود به فولدر share سیستم یه نفرم دارم که توش پر از سریال بود
    ....
    نه هیچ برنامه ای نصب نیست که بخواد پورت رو اشغال کنه و از openvpn-2.3.6-I601-i686 استفاده می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این مشکل از چند روز پیش برای تعدای از اکانتها پیش اومده و با زدن دگمه ...remove در قسمت مربوطه پنل مدیریتی نت بیل حل میشه! ولی متاسفانه یا اوپراتورها به این سطح از پنل دسترسی ندارند و یا اطلاعاتی در این مورد بهشون نمیدهند. مشکل با زنگ زدن به 2020 حل نمیشه شما یا باید با یک اینترنت دیگه اکانت رو شارژ کنید یا حضوری تشریف ببرید مخابرات!
    یعنی اگر با یک خط دیگه، اکانت مخابراتم رو دوباره شارژ کنم، اون Online به صورت اتوماتیک حذف میشه؟
    چون تا زمانی که اتصال قبلی Online باشه مجدد نمیشه وصل شد . . .
    Last edited by robotop; 20-02-2015 at 22:57.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یعنی اگر با یک خط دیگه، اکانت مخابراتم رو دوباره شارژ کنم، اون Online به صورت اتوماتیک حذف میشه؟
    بله در چندین تماسی که با 2020 داشتم گفتند خطای سیستمی هست نه میتونند شارژ بزنند و نه امکان تمدید وجود داره( چون دسترسی ندارند!) نمیشه به گیت وی مخابرات وصل شد مگر اینکه یکی از دو کار بالا رو انجام بدید.
    Last edited by hadi.EST; 20-02-2015 at 23:04.

8. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست عزیز یعنی چی دانلود شبانه نداره . من خودم 10 مگ دارم شبا تا 10 گیگ دانلود دارم . برین 10 مگ رو بگیرین
    الان زنگ زدم 2020 حرف شما رو تایید کرد و گفت برای همه سرعت ها دانلود شبانه برقراره ... ولی چرا اون بیشعور اون حرف رو به من زد ؟ موندم والا! شنیدم بعضی از خط ها ده مگ رو نمیکشه ؟ همچین چیزی صحت داره ؟

10. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شنیدم بعضی از خط ها ده مگ رو نمیکشه ؟ همچین چیزی صحت داره ؟
    در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کن به max rate ببین چند مگ زده
    همه چی دست مخابرات ِ اگه پورت خوب ببندن مطمئنا 10مگو راحت میکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان مخابرات شبانه رو جمع کرده ؟

دیشب مثل همیشه گذاشتم برای دانلود، . . .

درستش کردن !!!
    دارم به ۲۰۲۰ امیدوار میشم!

Last edited by robotop; 21-02-2015 at 12:25.

13. 3 کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درستش کردن !!!
    دارم به ۲۰۲۰ امیدوار میشم!

بله مال شما حل شد چون حسابتون هنوز اعتبار داره برای حسابهایی که expire شدن یا ترافیک تموم کردند امکان پذیر نیست حساب بنده حتی اعتبار منفی هم داشت!
    Last edited by hadi.EST; 21-02-2015 at 16:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

................................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •