سلام
لطفا اگر كسي از وضعيت عمران شميرانات اطلاع داره منو راهنمايي كنه…! كلا كلاسا به چه صورتيه؟ برا همه دروس كلاس ميذارن يا نه؟ وضعيت اساتيد و امكانات آزمايشگاهي و كارگاهيش چطوره!؟
ممنون
سلام
لطفا اگر كسي از وضعيت عمران شميرانات اطلاع داره منو راهنمايي كنه…! كلا كلاسا به چه صورتيه؟ برا همه دروس كلاس ميذارن يا نه؟ وضعيت اساتيد و امكانات آزمايشگاهي و كارگاهيش چطوره!؟
ممنون
نمیگماین عکسهای داغون رو از کجا میاری حمید ؟
بدک نیست..فقط مسیر کمی گنگ و دوره...شما باید برای رسیدن به دانشگاه خودتون رو به ایستگاه متروی گلبرگ برسونید و از اونجا با ونهای دانشگاه که مجانی هم نیست برید دانشگاه...البته میتونید اول بزرگراه ارتش یعنی اوشان خودتون رو برسونید از اونجا هم برید دانشگاه..بالای تپه قرار داره و زمستانها رفتن به اونجا کمی مشکله و اینکه به جایی دسترسی ندارید...سلام
ممنون
مثلا اگر گرسنتون شد مجبورید یه ساندویچ 5 یا 6 هزار تومنی آشغال از همون بوفه یونی بخرید ...![]()
آقا یه دونه ای به جان خودم![]()
مرسی اعتماد بنفس
نه بابا داشتم با خودم توی آینه حرف میزدم شما ب خودتون گرفتید.
(این به اون در ک فرمودید شاگرد نمیگیرید)
Last edited by flashdesign; 25-05-2013 at 22:11.
زبون درازی جلوی رئیس تاپیک...شما زا هم اکنون بن شدید![]()
نــــــــــــــــــــــــ ـــــه آقا ببخشید ببخشید رئیس ببخشید
فلفل خورده بودم دهنم سوخت زبونم رو درآوردم
ببخشید![]()
باز عدم حضور در امتحان باعث حذف ان درس می شه یا نه نمره صفر برات رد می شه ایا قانون جدیدی امده
این لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون درس حذف میشه بدون تاثیر در نمره معدل
حالا جدا از سختي راه اگر كمي بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم؛ آخه من موندم رشته هاي فني مثل عمران رو چطور بدون كلاس و استاد و امكانات كارگاهي ارائه ميدن…!؟ مثلا برا يه درسي مثل آز تكنولوژي بتن نميشه كه بدون آزمايشگاه كاري كرد…!!!
راستي براي وردي مهر ٩٢ هم دوباره مي خوان مثل بهمن ٩١ بدون آزمون و با شرط معدل بردارن باز!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)