تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 2365 اولاول ... 33873878882883483583683783883984084184284888893813381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

1- بله آمپ خيلي عالي هستش.
    2-من براي استيج جلوي پرايد(جاي فابريك) سعي ميكنم پيشنهاد ندم چون هزينه كردنش= پول دور ريختن.مگر اينكه اهل ساختن كيكپنل باشي و رو در نصب كني.اونوقت موضوع فرق ميكنه.
    3-من پخشهاي سوني رو صداشون رو گوش نكردم. قديم كه خيلي مناسب نبود. الان رو نميدونم.شرمندم.ولي فكر نميكنم تو رنج قيمت 7016 هيچ رقيبي باشه.
    4-اگر مايل بوديد بنده ميتونم مستقيم از شركت براتون محصولات اديو سيستم رو تهيه نمايم.
    سلام،
    حمید خان فروشگاه سری X--ion مدل x100.2 رو موجود نداشت و گفت co 609 باند قوی ای هست و بهتره یه آمپ 4 کانال ببندم و مدل M-Line 75.4 رو پیشنهاد داد نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام،
    حمید خان فروشگاه سری X--ion مدل x100.2 رو موجود نداشت و گفت co 609 باند قوی ای هست و بهتره یه آمپ 4 کانال ببندم و مدل M-Line 75.4 رو پیشنهاد داد نظر شما چیه؟
    بهتر نیست فعلا همون 7016 رو با co 609 ببندم تا بار X--ion x100.2 بیاد بعد آمپ هم اضافه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز بالاخره سیستم گرفتم ولی هنوز ناقص
    پخش pioneer deh-5350ub
    باند hertz hcx-690.4
    امپلیفایر audison sr4
    حالا اگه میشه راهنمایی کنید ایا خازن و تویتر لازمه؟اگه لازمه یه چیزی معرفی کنید ارزون باشه بودجم دیگه ته دیگه زیر 100 تومن با پک سیم
    Last edited by peeyymmaann; 28-08-2012 at 14:39.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید جان.
    اونطور که شما گفتین برای راه اندازی 1073 حداقل باید یه پایونیر 5500 بردارم. سوالم این هست که با توجه به اینکه قبلا 718 کنوود داشتم و تیزی صدا اذیتم میکرد امکان داره که نوع آمپ و شرکت سازنده اش هم توی تیزی صدا تاثیر بذاره؟
    به خاطر همین اگه امکان داره تا مرز 200 تومن آمپی معرفی کنید که خوب از پس 1073 بربیاد.
    سلام
    صدای جیغ تیوترها بستگی به عوامل مختلف داره. یکی جنس خود تیوتر هست که از فلز باشه یا سیلک.اصولا فلزیها صدای تیزتری دان و زود صداشون دیستورت میشه مخصوصا اینکه با آمپ بد درایو شده باشن.
    دوم آمپلیفایر تغذیه کننده هست و اینکه تا چه میزان از نظر گین و تنظیمات هیلترها سیستم تنظیم شده باشه.
    سوم نوع موزیک از نظر ضبط ترک و آدیو و MP3 بودن ترک هستش که تاثیر داره. تو موزیکهای MP3 با بیت ریت پائین مثل 128 خیلی دیستورت تیوتر مشاهده میشه. تو 320 ها کمتر هست.
    متاسفانه تو رنجی که شما میخواهید آمپلیفایری که شایسته R1073 باشه نیست.5500 هم تو بار جدید پایونیر نیوده و پخش نشده .هر کی داره از سری قبل داره و مسلما قیمتش رو افزایش میده.
    سلام،
    بهتر نیست فعلا همون 7016 رو با co 609 ببندم تا بار X--ion x100.2 بیاد بعد آمپ هم اضافه کنم؟
    بله متاسفانه تموم کردن. موجود بود ولی فروختن.
    کاملا کار صحیحی انجام میدهید که هزینه خوبی برای آمپلیفایر میکنید.یه کار اصولی و ماندگار هستش.حالا بزار بیاد از نزدیک کیفیت ساخت و کلا کوالیتیش رو مقایسه کن با دیگر برندها،عاشقش میشی.
    سلام دوستان
    من دیروز بالاخره سیستم گرفتم ولی هنوز ناقص
    پخش pioneer deh-5350ub
    باند hertz hcx-690.4
    امپلیفایر audison sr4
    حالا اگه میشه راهنمایی کنید ایا خازن و تویتر لازمه؟اگه لازمه یه چیزی معرفی کنید ارزون باشه بودجم دیگه ته دیگه زیر 100 تومن با پک سیم
    مبارکتون باشه.
    ولی با احترامی که بنده برای آدیسان قائل هستم،به نظرتون این مدلی که انتخاب فرمودی با 4*65 وات روی ولتاژ 14.4کافیه برای یه اسپیکر 130 واتی؟
    اگه براتون امکان داره قیمتهای خریدتون رو هم محبت بفرمائید .
    ممنون.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حمید خان ممکنه در مورد M-Line 75.4 و x-ion x100.2 یه توضیح بدین که چند درصد با هم اختلاف دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    صدای جیغ تیوترها بستگی به عوامل مختلف داره. یکی جنس خود تیوتر هست که از فلز باشه یا سیلک.اصولا فلزیها صدای تیزتری دان و زود صداشون دیستورت میشه مخصوصا اینکه با آمپ بد درایو شده باشن.
    دوم آمپلیفایر تغذیه کننده هست و اینکه تا چه میزان از نظر گین و تنظیمات هیلترها سیستم تنظیم شده باشه.
    سوم نوع موزیک از نظر ضبط ترک و آدیو و MP3 بودن ترک هستش که تاثیر داره. تو موزیکهای MP3 با بیت ریت پائین مثل 128 خیلی دیستورت تیوتر مشاهده میشه. تو 320 ها کمتر هست.
    متاسفانه تو رنجی که شما میخواهید آمپلیفایری که شایسته R1073 باشه نیست.5500 هم تو بار جدید پایونیر نیوده و پخش نشده .هر کی داره از سری قبل داره و مسلما قیمتش رو افزایش میده.

بله متاسفانه تموم کردن. موجود بود ولی فروختن.
    کاملا کار صحیحی انجام میدهید که هزینه خوبی برای آمپلیفایر میکنید.یه کار اصولی و ماندگار هستش.حالا بزار بیاد از نزدیک کیفیت ساخت و کلا کوالیتیش رو مقایسه کن با دیگر برندها،عاشقش میشی.

مبارکتون باشه.
    ولی با احترامی که بنده برای آدیسان قائل هستم،به نظرتون این مدلی که انتخاب فرمودی با 4*65 وات روی ولتاژ 14.4کافیه برای یه اسپیکر 130 واتی؟
    اگه براتون امکان داره قیمتهای خریدتون رو هم محبت بفرمائید .
    ممنون.
    راستش من خیلی سر در نمیارم منظورتون چیه ؟جون یکی از دوستان معرفی کرد منم خریدم.سیستم در حد بودجم گرفتم.یه نظر شما مشکلش چیه؟
    باند 218 تومان
    امپلی فایر 266تومان
    پخش 200 تومان
    اینم مشخصات امپلی فایر:
    Audison SR4 Description

Audison SR4 360w 4 channel amp
    - 4 x 65 watts rms @ 4 ohms
    - 4 x 90 watts rms @ 2 Ohms
    - 2 x 175 watts rms @ 2 ohms bridge
    - 1 x 190 watts rms + 2 x 60 watts rms (front + subwoofer)
    - By-Pass Filter
    - Removable panel to hide the settings panel
    - Monoblock with heat sink aluminum design
    - Fanless cooling system
    - ANL-type fuse on the Settings panel for easy replacement
    - Power input to 4 AWG (21.14 mm ²)
    - Speaker connections up to 8 AWG (8.36 mm ²)
    - High-level speaker inputs and remotely in connection with removable clip-on connectors with screw
    - 24dB Low-pass filter with 3-channel use
    - Dual Range High-Pass Filter (50 Hz - 500 Hz / 500 Hz - 5 kHz) for multi-channel settings
    - Input / Filter:
    - Inputs IN PRE / Speaker IN
    - Outputs PRE
    - A U.S. Filter Full / Hi-pass 50-5 kHz @ 12dB/oct
    - B CH filter Full / Hi-pass 50-5 kHz @ 12/24 (L + R) dB / oct
    - Dimensions: 213 x 53.5 x 408 mm (width x height x depth)
    Last edited by peeyymmaann; 28-08-2012 at 22:12.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان ممکنه در مورد M-Line 75.4 و x-ion x100.2 یه توضیح بدین که چند درصد با هم اختلاف دارن؟
    سلام
    سری m line جزو پائینترین سری آمپلیفایرهای آدیو هست.خیلی نکته بارزی نداره.جزو املیفایرهای معمولی حساب میشه.البته به نظر من با توجه به کیفیت ساخت خوبی که داره (تو کره ساخته میشه) از برندهائی مثل پایونیر،کن وود خیلی بهرته.
    ولی تو X--ion موضوع فرق میکنه.کاملا ماسفت استفاده شده تو مدارش.دمپینگ فکتور بالای 1000 داره که واقعا مهم هست تو کنترل و کیفیت صدای اسپیکرها.من غیر از آدیو سیستم همچین دمپینگی رو فقط تو هلیکس دیده بودم.
    Efficiency بالائی دارن که تو کلاس A/B این کارائی که بالای 72% اعلام شده واقعا عالیه و نشان دهنده مصرف برق کمتر در مقابل خروجی بیشتر میباشد.
    از تکنولوپی SMD تو همه آمپلیفایرها استفاده شده.
    روی هر کانل هیلتر Band Pass تعبیه شده که باز این هم جزو یکی دیگر از محاسن اون هست.
    خروجیهای لود 2 اهم این سری بسیار بالا هستش. حدود 1.5 کیلو ولت که یه قدرت استثنائی برای یه آمپلیفایر کلاس A/B هست.
    خلاصه یه آمپلیفایر کامل از هر نظر هستش.
    من اگر راکفورد نداشتم مطمئنا X--ion 160.4 رو سفارش میدادم برام بیارن.بدون شک.
    راستش من خیلی سر در نمیارم منظورتون چیه ؟جون یکی از دوستان معرفی کرد منم خریدم.سیستم در حد بودجم گرفتم.یه نظر شما مشکلش چیه؟
    باند 218 تومان
    امپلی فایر 266تومان
    پخش 200 تومان
    اینم مشخصات امپلی فایر:
    Audison SR4 Description

Audison SR4 360w 4 channel amp
    - 4 x 65 watts rms @ 4 ohms
    - 4 x 90 watts rms @ 2 Ohms
    - 2 x 175 watts rms @ 2 ohms bridge
    - 1 x 190 watts rms + 2 x 60 watts rms (front + subwoofer)
    - By-Pass Filter
    - Removable panel to hide the settings panel
    - Monoblock with heat sink aluminum design
    - Fanless cooling system
    - ANL-type fuse on the Settings panel for easy replacement
    - Power input to 4 AWG (21.14 mm ²)
    - Speaker connections up to 8 AWG (8.36 mm ²)
    - High-level speaker inputs and remotely in connection with removable clip-on connectors with screw
    - 24dB Low-pass filter with 3-channel use
    - Dual Range High-Pass Filter (50 Hz - 500 Hz / 500 Hz - 5 kHz) for multi-channel settings
    - Input / Filter:
    - Inputs IN PRE / Speaker IN
    - Outputs PRE
    - A U.S. Filter Full / Hi-pass 50-5 kHz @ 12dB/oct
    - B CH filter Full / Hi-pass 50-5 kHz @ 12/24 (L + R) dB / oct
    - Dimensions: 213 x 53.5 x 408 mm (width x height x depth)
    قیمت ها قیمت اکبنده یا دست دوم؟
    مشکلش اینه که این آمپ توانائی درایو کردن کامل اسپیکرهاتون رو نداره.احتمالا تو ولومهای بالا صداتون به هم میریزه و Distortion بوجود میاد.
    در کل مبارکتون باشه.

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    سری m line جزو پائینترین سری آمپلیفایرهای آدیو هست.خیلی نکته بارزی نداره.جزو املیفایرهای معمولی حساب میشه.البته به نظر من با توجه به کیفیت ساخت خوبی که داره (تو کره ساخته میشه) از برندهائی مثل پایونیر،کن وود خیلی بهرته.
    ولی تو X--ion موضوع فرق میکنه.کاملا ماسفت استفاده شده تو مدارش.دمپینگ فکتور بالای 1000 داره که واقعا مهم هست تو کنترل و کیفیت صدای اسپیکرها.من غیر از آدیو سیستم همچین دمپینگی رو فقط تو هلیکس دیده بودم.
    Efficiency بالائی دارن که تو کلاس A/B این کارائی که بالای 72% اعلام شده واقعا عالیه و نشان دهنده مصرف برق کمتر در مقابل خروجی بیشتر میباشد.
    از تکنولوپی SMD تو همه آمپلیفایرها استفاده شده.
    روی هر کانل هیلتر Band Pass تعبیه شده که باز این هم جزو یکی دیگر از محاسن اون هست.
    خروجیهای لود 2 اهم این سری بسیار بالا هستش. حدود 1.5 کیلو ولت که یه قدرت استثنائی برای یه آمپلیفایر کلاس A/B هست.
    خلاصه یه آمپلیفایر کامل از هر نظر هستش.
    من اگر راکفورد نداشتم مطمئنا X--ion 160.4 رو سفارش میدادم برام بیارن.بدون شک.

قیمت ها قیمت اکبنده یا دست دوم؟
    مشکلش اینه که این آمپ توانائی درایو کردن کامل اسپیکرهاتون رو نداره.احتمالا تو ولومهای بالا صداتون به هم میریزه و Distortion بوجود میاد.
    در کل مبارکتون باشه.
    قیمت اکبنده....حالا چاره ای نداره که این مشکل به وجود نیاد؟مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز الان 1073 را چنذ گرفتید ؟
    خریدم 230 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    سلام و ممنون از شما.
    بله مدل صحیحش R1073 هست و جزو سری Reference محصولات DLS میباشد.
    در بهتر بودن آمپلیفایرهای DLS که شکی نیست.ایشون هم صحیح فرمودند.مسلما هر کپانی وقتی محصولی رو تولید میکنه مثلا آمپ و اسپیکر،یه ریزه کاریهائی رو تو طراحی ها به کار می بنده که باعث بهتر مچ شدن قطعات و در نهایت افزایش Performance در آنها میشود.
    ولی این به منزله وحی منزل نیست و میتوان از برندهای دیگر هم استفاده نمود. چون اغلب آمپلیفایرهای برندهای معروف از نظر قیمتی بالا هستند(به خاطر استفاده از متریال مرغوبتر،طراحی های برتر و پیشرفته و...) و اکثریت دوستان توانائی پرداخت اینگونه هزینه ها رو ندارن( که به نظر من نخریدن یه جنس ارزون از خریدن اون بهتر هستش) لذا کمتر اشخاصی رو میبینیم که تو تهیه لوازم سیستم صوتیشون از قطعات مرغوب استفاده نمایند.
    البته جا داره این رو هم عرض کنم به خاطر مسائل موجود در کشور و تلورانسهای ارزهای خارجی مثل یورو و دلار و....برخی اجناس خیلی خیلی افزایش قیمت داشته اند که دیگه خریدن آنها صلاح و به صرفه نمی باشد.
    بازم سلام حمید جان و مرسی از راهنماییهات
    راستش دو تا سوال دارم ازت که ممنون می شم اگه جوابم رو بدی:
    1- آمپ های 5500t جنس تقلبی هم دارند یا نه و اگه دارند که چه گارانتی بگیرم که مطمئن باشم؟
    من دیروز که قیمت گرفتم حدود 185 تومان قیمتش بود (تو پشت شهرداری و نیز خیابون عباسی)
    2- آمپهای dls رو هم که من دیروز قیمت می گرفتم حدود 180 تومان قیمت میدادن (تو خیابون عباسی)
    شما چه مدلهایی از آمپهای dls رو به من پیشنهاد می دی که برای 1073 مناسب باشه و نیز بشه بعدها در صورت نیاز سیستم رو ارتقاء داد (البته اگه قیمت زیاد فرقی نداشته باشه)؟ اگه حدود قیمت پیشنهادیهات رو هم به من بگی ازت ممنون می شم

بازم مرسی از راهنماییهات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •