تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 1126 اولاول ... 338738788828834835836837838839840841842848888938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام ببخشید من یه هارد adata ch94 دارم که سرعت کپی توش خیلی کنده حالا فرق نمیکنه چه بخوای به هارد کپی کنی یا از هارد به یه جای دیگه کپی کنی در هر دو حالت سرعت از 300 کیلوبایت هم نمیرسه .ممنون میشم بگید مشکل از کجاست؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by abolfazlwest72; 13-02-2014 at 23:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید من یه هارد adata ch94 دارم که سرعت کپی توش خیلی کنده حالا فرق نمیکنه چه بخوای به هارد کپی کنی یا از هارد به یه جای دیگه کپی کنی در هر دو حالت سرعت از 300 کیلوبایت هم نمیرسه .ممنون میشم بگید مشکل از کجاست؟

سلام .

هارد اکسترنال مورد نظر اگر گارانتی دارد پس در اسرع وقت بفرستید گارانتی و در صورتیکه تعویض کردند در وقت شما هم صرفه جویی میشود . در صورت عدم تعویض به هر علت ، یکبار با استفاده از HDD regenerator طبق این آموزش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عمل کنید و اگر بازهم مشکل کندی سرعت همچنان برقرار هست پیشنهاد میکنم یکبار کلیه سکتورهای هارد را صفر کنید (پس از خارج کردن کلیه اطلاعات) و مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید .

این حداکثر کاری هست که میتونید انجام بدید و اگر با روشهای گفته شده درست نشد یا باید بفرستید کلینیکهای تخصصی (که از لحاظ قیمتی و هزینه برای این هارد ارزش نداره) و یا اینکه به فکر هارد جدیدی باشید .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد سالمه مشکلی نداره اون صدای هارد طبیعی است مشکلی نداره صدای حرکت هد است

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام .

هارد اکسترنال مورد نظر اگر گارانتی دارد پس در اسرع وقت بفرستید گارانتی و در صورتیکه تعویض کردند در وقت شما هم صرفه جویی میشود . در صورت عدم تعویض به هر علت ، یکبار با استفاده از HDD regenerator طبق این آموزش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عمل کنید و اگر بازهم مشکل کندی سرعت همچنان برقرار هست پیشنهاد میکنم یکبار کلیه سکتورهای هارد را صفر کنید (پس از خارج کردن کلیه اطلاعات) و مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید .

این حداکثر کاری هست که میتونید انجام بدید و اگر با روشهای گفته شده درست نشد یا باید بفرستید کلینیکهای تخصصی (که از لحاظ قیمتی و هزینه برای این هارد ارزش نداره) و یا اینکه به فکر هارد جدیدی باشید .
    مرسی از جوابتون...اطلاعات زیادی ندارم توش به جز 50 گیگ...به نظرتون با چه روشی فرمت کنم تا مشل برطرف بشه؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از جوابتون...اطلاعات زیادی ندارم توش به جز 50 گیگ...به نظرتون با چه روشی فرمت کنم تا مشل برطرف بشه؟؟
    روش کار با HDD regenerator را در همان لینکی که گذاشتم توضیح دادم . برای zero fill کردن هم برنامه زیر را دانلود ، نصب و اجرا کنید .

در آخر دقت کنید که اگر میخواهید zero fiil کنید کلیه اطلاعات را در جای دیگری ذخیره کنید که حتی 1 بایت هم قابل ریکاوری نخواهد بود .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هارد رو دیروز با hdd regenerator اسکن کردم 33 تا delay داشت امروز همه درایو های هارد به جز درایو c پاک کردم واز اول پارتیشن بندی کردم مقدار یکی از پارتیشن ها رو یکی کم دادم وبا استفاده از ویندوز اون رو فرمت کرد تیک گزینه quick format رو برداشتم با وجود اینکه مقدار پارتیشن فقط چند گیگ بود فرمت بیش از یک ساعت طول کشید بعد به روی همه درایو ها اطلاعات کپی کرد در زیر دو تا عکش میذارم که اولی مربوط به قبل از فرمت و دومی بعد از فرمت است لطفا با توجه به عکس بگید وضعیت هارد بدتر شده با نه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد رو دیروز با hdd regenerator اسکن کردم 33 تا delay داشت امروز همه درایو های هارد به جز درایو c پاک کردم واز اول پارتیشن بندی کردم مقدار یکی از پارتیشن ها رو یکی کم دادم وبا استفاده از ویندوز اون رو فرمت کرد تیک گزینه quick format رو برداشتم با وجود اینکه مقدار پارتیشن فقط چند گیگ بود فرمت بیش از یک ساعت طول کشید بعد به روی همه درایو ها اطلاعات کپی کرد در زیر دو تا عکش میذارم که اولی مربوط به قبل از فرمت و دومی بعد از فرمت است لطفا با توجه به عکس بگید وضعیت هارد بدتر شده با نه؟
    به نظر من این ارور ها نرم افزاری قابل حل نیست باید هارد رو ببرید برای تعمیر نه فرمت سطح پایین جواب داد نه hdd regenere

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در قسمت health برنامه hd tune مقابل عبارتهای reallocated sector count ,reallocated event count در چند ستون اعدادی هست اعداد کدوم ستون نشان دهنده خرابی هارد است؟current,worse,threshold,data

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته فکر نکنم جاش اینجا باشه شرمنده
    من هارد کامپیوترم رو میخوام بفروشم حالا با چه نرم افزاری فرمتش کنم که دیگه اطلاعاتش قابل بازیابی نباشه ؟
    و همینطور الان 7 تا درایو پارتیشن بندی شده پاکشون کنم 1 درایوش کنم ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •