تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 2376 اولاول ... 33873878882883483583683783883984084184284888893813381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

محمد خرمگاه: رفتارهاي قلعه نوعي در شان سرمربي استقلال نيست
    بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به حاشيه هاي بازي استقلال و پيروزي تهران گفت: رفتارهاي امير «قلعه نوعي» سرمربي استقلال در شان اين تيم نيست و وي باعث ايجاد بحران در تيمش شده است.

«محمد خرمگاه» بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال در ديدار با پيروزي مغلوب تفكرات محتاطانه «امير قلعه نوعي» شد كه پس از رسيدن به گل اول تمام تيم استقلال را به لاك دفاعي وارد كرد و باعث شد تا مدافعان و هافبكهاي تيم پيروزي با فراغ بال بيشتري به روي دروازه استقلال فشار بياورند اما مهمترين مسئله رفتارهاي پرخاشگرانه «امير قلعه نوعي» با بازيكنان بود كه باعث ايجاد بحران در تيم استقلال شده است.

وي افزود: پس از بازي فارغ از هر نتيجه اي كه ايجاد شده بود قلعه نوعي نبايد در ورزشگاه و در مقابل چشم هواداران تيم رقيب با بازيكنانش دعوا مي كرد و حتي در رختكن با آنها پرخاش مي كرد بلكه اين بحثها بايد در تمرينات در طول هفته مطرح مي شود اما قلعه نوعي تيمش را بلافاصله وارد حاشيه و بحران كرده است كه دود اين مسئله به چشم استقلال خواهد رفت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

"مانوسي‌فر" مشاور بين‌الملل مديرعامل باشگاه استقلال تهران شد

طي حكمي از سوي مديرعامل باشگاه استقلال، "علي‌اصغر مانوسي‌فر" به عنوان مشاور مديرعامل در امور بين‌الملل منصوب شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بنابر اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال طي حكمي از سوي اميررضا واعظ آشتياني، مديرعامل باشگاه استقلال "علي‌اصغر مانوسي‌فر" به عنوان مشاور مديرعامل در امور بين‌الملل منصوب شده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سامی داوران هفته دهم/
    رحیمی‌مقدم برای استقلال قضاوت می کند
    کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد که بر این اساس رحیم رحیمی‌مقدم دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و مقاومت سپاسی شیراز را قضاوت می کند.

سه شنبه - 16/7/87

* استقلال تهران - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 15:45، ورزشگاه آزادی تهران
    داور: رحیم رحیمی مقدم، کمک‌ها: جواد تقی پور و حسین خانبان، داور چهارم: بابک وسیله‌بر

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پورحيدري در گفت و گو با فارس:

درگيري قلعه‌نويي اخلاق و زيبايي دربي را زير سوال برد

خبرگزاري فارس: عضو سابق هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: حاشيه هاي پيش آمده در پايان بازي مسابقه خوب و اخلاق را زير سوال ‌برد.

منصور پورحيدري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، عنوان كرد: متاسفانه همزمان با دربي، پاس همدان بازي داشت و نتوانستم مسابقه را ببينم. بايد از مسئولين سازمان ليگ گله كنم كه چرا برنامه بازي ها را اينگونه تنظيم كرده بودند.
    وي افزود: تماشاگران تيم هاي ميزبان به خاطر ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس به ورزشگاه نيامدند و ميزبان ها از اين بابت متضرر شدند. خودم هم اگر مي‌توانستم، مي‌رفتم دربي را تماشا مي‌كردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مقصر دربي بخشيده شد

بازگشت كوشكي به تمرين استقلال

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال كه از سوي كادر فني در دربي 65 مقصر شناخته شده بود، به تمرين بازگشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي تمرين كرد.
    در ابتداي تمرين قلعه نويي حدود دو دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد و از آنها خواست حوادث مسابقه با پرسپوليس را فراموش كنند و به فكر بازي سه شنبه مقابل مقاومت باشند.
    بيژن كوشكي كه در پايان مسابقه با پرسپوليس مورد غضب امير قلعه نويي قرار گرفته بود و گفته مي شد از اين تيم اخراج شده، امروز همراه سايرين تمرين كرد.
    آرش برهاني دچار مصدوميت شده و زير نظر پزشك تمرين كرد. وضعيت او براي حضور در مسابقه با مقاومت روز آينده مشخص مي شود.
    در تمرين امروز فقط حدود 20 هوادار حضور دارند و بازيكني غايب نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

برهاني: علي كريمي هم توپ را به آسمان فرستاد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: دنبال حاشيه نيستم؛ اما كريمي هم در شش قدم توپ را به آسمان زد.

آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره انتقادهايي كه به وي پس از بازي پرسپوليس شد، اظهار داشت: اهل حاشيه‌سازي نيستم. كاري به صحبت‌هاي ديگران ندارم. خيلي از كارشناساني كه مي گويند، اگر بازيكن ديگري جاي من بود. اين توپ‌ها را گل مي‌كرد، خود قبول دارند كه خودم در موقعيت گل قرار مي‌گيرم.
    وي افزود: شايد هم دو موقعيتي كه نصيب من شد و گل نشد، همان‌ها نصيب بازيكن ديگري هم نمي‌شد. آن توپي هم كه همه مي‌گويند، در سه قدمي گل نكردم اصلا آن را نديدم.
    اين مهاجم عنوان كرد: خود واعظي هم متوجه نشد مي‌خواهم ضربه بزنم. توپ با سرعت از سوي حيدري ارسال شد و پس از برخورد پاي من به بدن واعظي خورد و به زمين برگشت. بنابراين، آن را نديدم.
    اين بازيكن با بيان اينكه اگر قرار باشد هر توپي وارد دروازه شود دربي بايد با نتيجه 7 بر 7 تمام مي‌شد، ادامه داد: چرا اينقدر به برهاني گير مي‌دهيد؟ مگر بازيكنان ديگر موقعيت از دست نمي‌دهند؟ علي كريمي در 6 قدم توپ را به آسمان زد. ابراهيم توره تك به تك صرف خود را از دست داد؛ اما هيچ كس به او گل نزن نگفت.
    برهاني عنوان كرد: اگر قرار بر هت‌تريك من در اين بازي بود، بايد 7 بر 7 مي شد.
    وي در مورد اتفاقاتي كه در رختكن استقلال افتاده و انتقاد امير قلعه‌نويي بر شماري از بازيكنان گفت: در آن لحظه در حال مصاحبه بودم و در جريان چيزي نيستم؛ اما اعتقادم اين است كه اگر تيمي نتيجه بد مي‌گيرد. همه مقصر هستند؛ همانطور كه وقتي تيم خوب است همه سهيم هستند. معتقدم روي گلي كه زدم وحيد طالب‌لو هم سهم دارد. پس وقتي تيم گلي مي‌خورد، همه مقصرند.
    آرش برهاني درباره گلزني خود در سه بازي گذشته و تفاوتش با فصل پيش، اظهار داشت: از نظر جايگيري تمرين كردم در بازي‌هاي قبلي هم روي موقعيت‌هاي كه داشتم گل زدم. از نظرات كارشناسي استفاده مي‌كنم؛ اما قبول ندارم در دربي بايد هت‌تريك مي‌كردم.
    وي در مورد شادي بعد از گل خود گفت: اين شادي به خاطر دربي بود و براي بازي هاي آينده برنامه اي ندارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مربي استقلال از يك روزنامه ورزشي شكايت كرد

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: 5 سال است اين روزنامه مطالبي عليه من به چاپ مي رساند و امروز تصميم به شكايت گرفتم.

اميد طيري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص شايعه بركناري اش از استقلال اظهار داشت: در 5 سالي كه به ايران آمده ام، اين روزنامه ورزشي بيش از 100 مطلب عليه من چاپ كرده كه تا كنون سكوت كرده ام. امروز اين آرشيو را به وكيل خواهم داد و از اين نشريه شكايت مي كنم.
    وي در مورد اينكه در دربي 65 با عنوان مدير تداركات روي نيمكت نشسته است، گفت: هدفم فقط كمك به استقلال است و برايم اهميت ندارد با چه كارتي روي نيمكت بنشينم. تا كنون كارت خود را در استقلال نديده‌ام؛ اما همانطور كه گفتم، اين موضوع برايم مهم نيست.
    يك روزنامه ورزشي خبر از بركناري اميد طيري از كادر فني استقلال داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيگ زاده: مقاومت سپاسي حريف خطرناکي است
    بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران ديدار با مقاومت سپاسي را بازي سختي براي تيم خود پيش بيني مي کند.

هاشک بيگ زاده روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: مقاومت سپاسي يکي از جوان ترين تيم هاي ليگ برتر است و به همين دليل شايد دست کم گرفته شود، اين در حالي است که غلام پيرواني ثابت کرده است که با بازيکنان کم نام و نشان هم مي تواند برابر تيم هاي مطرح به موفقيت برسد.
    اين بازيکن همچنين ادامه داد: استقلال بعد از بازي با پرسپوليس و نمايش خوبي که مقابل حريف سنتي خود داشت، روحيه و اعتماد به نفس بالايي به دست آورده است و اميدوارم با شکست دادن حريفمان درهفته دهم به رتبه هاي بالاي جدول رده بندي صعود کند.
    بازيکن فصل پيش مقاومت سپاسي با اشاره به رويارويي با تيم سابقش اظهار داشت: من با پيراهن سپاسي خودم را به عنوان بازيکني درجه اول معرفي کردم، اما اگر با نظر قلعه نويي درترکيب اصلي قراربگيرم، از دقيقه اول تلاش خواهم کرد تا مهره اي تاثيرگذار براي استقلال باشم.
    هاشم بيگ زاده در فصل نقل و انتقالات بعد از انعقاد قرارداد داخلي با تيم فوتبال پرسپوليس، با عقد قرادادي دو ساله به جمع بازيکنان استقلال تهران پيوست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيژن کوشکي: اين آخرين حاشيه ام بود
    مدافع تيم فوتبال استقلال که بعد از بازي با پرسپوليس با خبرنگاران درگير شده بود، از عصر امروز (يکشنبه) بار ديگر تمرينات خود را شروع کرد.

استقلال تهران به فينال جام حذفي راه يافت.
    "بيژن کوشکي" روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در رابطه با محروميت يک جلسه اي اش از حضور در تمرينات گفت: بعد از تمام شدن شهرآورد تهران به دليل اينکه در آخرين دقيقه ها پيروزي را با نتيجه تساوي عوض کرده بوديم، عصبي شدم و نتوانستم خودم را کنترل کنم.
    مدافع استقلال همچنين ادامه داد: همه مي دانند که من بازيکني هستم که به حاشيه ها توجه نمي کنم و به مربيان هم قول داده ام که از اين پس کوچکترين تخلفي نداشته باشم.
    کوشکي در مورد بازي تيمش با مقاومت سپاسي شيراز در چارچوب هفته دهم ليگ برتر اظهار داشت: اين ديدار براي ما و همه تيم ها سختي هاي زيادي دارد، بازيکنان جوان غلام پيرواني هميشه با انگيزه زيادي به ميدان مي روند و اگر آنها را دست کم بگيريم به طور حتم مقابل تماشاگرانمان امتياز از دست خواهيم داد.
    تيم فوتبال استقلال تهران سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي به مصاف تيم مقاومت سپاسي شيراز مي رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با خروج اکبرپور و جباري ديگر کسي مزاحم پرسپوليس نبود
    صادق ورمزيار: با تعويض هاي قلعه نويي استقلال يک پله به عقب رفت

پس انجام ديدارهاي هفته نهم با صادق ورمزيار مربي صباباتري گفت و گويي داشتيم تا نظر وي را در خصوص اين بازي ها داشته شويم.

پانا: دربي استقلال و پرسپوليس را چطور ديديد؟
    بازي خوبي بود. هر دو تيم خوب شروع کردند. مي توان گفت که پرسپوليس به دليل برتري نفري و مهارت فني تا حدودي بر بازي مسلط تر بود ولي هر دو تيم خوب شروع کردند و موقعيت هاي خوبي بدست آوردند.
    در نيمه دوم گل زود هنگام برهاني و فکر مي کنم تعويض هاي استقلال باعث شد که تيم ناخودآگاه به عقب کشيده شود و اين چيزي بود که حريف منتظرآن بود. پرسپوليس منتظر بود تا استقلال عمق دفاعي را کم کند و به هافبک هاي کناري فضا دهد تا از نزديکي 18 قدم ارسال داشته باشند. يعني اگر از نيمه سانتر مي کردند فکر نمي کنم که به گل دست پيدا مي کردند. هنگامي که عرض استقلال کم شد و از کناره 18 سانتر کردند موقعيت هاي خطرناک تري کسب کردند و با پاس باقري، کريمي گل مساوي را زد.

پانا: تعويض هاي قلعه نويي را چطور بود؟
    عمق دفاع را کم کرد. قطعا تفکراتي داشته ولي ناخودآگاه عمق دفاعي را کم کرد و استقلال يک پله به عقب رفت. جايي که اکبرپور و جباري ايستاده بودند ديگر کسي نبود که براي حريف مزاحمت ايجاد کند.

پانا:قلعه نويي پيش از بازي گفته بود که بازي زيبايي را به نمايش مي گذارند. به نظر شما مي توان اين بازي را زيبا قلمداد کرد؟
    هر مربي تفکراتي دارد و ما هم به اين تفکرات احترام مي گذاريم. اين هم نوعي بازي بود که خيلي از مربي ها استفاده مي کنند.

پانا: آرش برهاني به بازيکن گل نزن مشهور شده، بازي آرش را چطور بود؟
    من سال گذشته هم که در استقلال بودم و آرش از شاگردان من بود، گفتم که برهاني از بهترين بازيکنان ايران مي باشد. بازيکن هنرمندي است که مي تواند براي خود موقعيت بسازد. در چند بازي که آرش براي استقلال بازي کرد موقعيت هاي بهتري نسبت به بازي هايي داشتند که وي در ترکيب نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •