ولی تو مشخصات بازی نوشته بودبه احتمال خیلی زیاد کارت گرافیکتون واسه این بازی ضعیفه .
vga: 128+ radeon 9700+ or Geforce 5700 or high
و کارت من هم از اون چیزی که نوشته بیشتره:Geforce 6200 LE 256 mb
ولی تو مشخصات بازی نوشته بودبه احتمال خیلی زیاد کارت گرافیکتون واسه این بازی ضعیفه .
vga: 128+ radeon 9700+ or Geforce 5700 or high
و کارت من هم از اون چیزی که نوشته بیشتره:Geforce 6200 LE 256 mb
درسته که GeForce 6200 LE از بابت مدل بالاتره ولی از بابت قدرت, ضعیفتر از GeForce FX 5700 هست.
قدرت GeForce 6200 LE نسبت به GeForce FX 5700 حدودا میشه 1 به 2...
سلام در هنگام نصب بازی سوکر 2009 با مشکل مواجه میشوم مشخصات سیستم به شرح زیر میباشد cpu;amd atholn3200 ram;2g graphic;9500 geeforce 1g hard;320g پس از نصب هنگام شروع با پیغامی مبنی بر پایینبودن فضای رم یا هارد روبرو میشوم
اگه از ویستا استفاده می کنی باید بگم ویستا به رم بالا احتیاج داره و خود ویندوز تقریبا 2 گیگ رم میخواد...
اما اگه از xp استفاده می کنی ممکنه در background سیستم شما یک سری برنامه داره استفاده میشه که رم سیستم رو اشغال کرده
از گزینه task manager برای این کار استفاده کن
سلام دوستان
بازی call of duty: world at war رو نصب کردم ولی بازی اجرا نمی شه و پیغام زیر ظاهر میشه:
لطفا راهنمایی کنید.
سلام .
كسي از دوستان موفق شده Left 4 Dead رو روي LAN بازي كنه ؟ اگه كسي تونسته مي خوام ببينم چي كار كرده ؟
این چیه گذاشتی؟!
اصلا معلوم نیست...میگن سایز عکس رو کوچیک کنید ولی نه در این حد!
شايد بازي شما 2 DVD باشه از همونهايي كه اول با Winrar روي هارد شما كپي ميشه فايل هاي نصبي. از اونها كه نيست؟ يعني شايد نصب نشده فقط فايلهاي setup كپي شده
نه دوست من این ایراد تابلوئه ولی خوب میشد اگه دوستمون یه سرچی میکردند چون فکر کنم یه دویست سیصدباریبه این سوال جواب داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 06-04-2009 at 13:35.
جدیدا بازی هارو که میریزم خیلی کند هستش وقتی میرم توش.
به تازگی whellman رو ریختم اصلا لگ شدید داره و ثانیه به ثانیه جلو میره....
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
می دونم 100% از قطعات نیست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)