تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 838 از 3195 اولاول ... 33873878882883483583683783883984084184284888893813381838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,371 به 8,380 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام...عزیزان این کابله 3 فیش کاراییش چیه؟و این دیسک اورجینال بازیهای ارکد چی هستش که مدلهای دیگه این رو ندارن؟و دیگه این که مموری ارکد حدود 50 تومن هست ...میشه هنگام خرید این مموری رو به فروشنده بدیم بعد یه 20 تومنی هم بهش بدیمو یه هارد 60 -70 تومنی برداریم؟بعد اینکه دمای ایکس باکس به چقد برسه 3 چراغه میشه؟

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

1

خب چه بهتر !! ممکن هست فرونشده هارد 60 برای فروش نداشته از روی کنسول شما برداشته فروخته و جاش به 120 گذاشته و مطمئن باش پولشم گرفته.

حالا رنگ هارد شما مکشی هست ؟؟؟!!! چون هارد 120 با قاب سفید نداریما !!!!

شما روزی 5 الی 6 ساعت بازی کن و بعد 15 دقیقه بیا تو داشبورد و بعد اگه خواستی بازی کنی کنسول رو 1 ساعت خاموش کن و اگه

نه که کلا خاموش کن .

سعی کن کنسولت در جایی که هوا خورش خوب باشه قرار داشته باشه
    نه مشکی نیست همون رنگ واسه پریمومه ... 425 تومن خریدم ؟؟؟!!!! (تو تهران)
    5-6 ساعت یه سره پشت سر هم ؟؟!! یعنی چی ؟؟؟
    Last edited by Jeff hardy M; 13-08-2009 at 12:05.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام...عزیزان این کابله 3 فیش کاراییش چیه؟و این دیسک اورجینال بازیهای ارکد چی هستش که مدلهای دیگه این رو ندارن؟و دیگه این که مموری ارکد حدود 50 تومن هست ...میشه هنگام خرید این مموری رو به فروشنده بدیم بعد یه 20 تومنی هم بهش بدیمو یه هارد 60 -70 تومنی برداریم؟بعد اینکه دمای ایکس باکس به چقد برسه 3 چراغه میشه؟
    خوب اون کابل 3 فیش برای اتصال به tv هست دیگه !
    اون دیسک هم مجموع فکر کنم 5 تا بازی arcade هست که تو مدل arcade میزارن
    اینو نمیدونم چون بستگی به فروشنده داره ممکنه اون رو 20 تومان ازت بخره به جاش یه هارد 20 بده که 60 تومانه یا هارد 60 که 90 تومانه
    شایدم اصلا قبول نکنه
    اگه منظورت از اون fan هایی هست که دما رو نشون میده باید بگم کاملا بی خوده
    ولی در کل دکای بالای 65 خطر ناکه
    نه مشکی نیست همون رنگ واسه پریمومه ... 425 تومن خریدم ؟؟؟!!!! (تو تهران)
    5-6 ساعت یه سره پشت سر هم ؟؟!! یعنی چی ؟؟؟
    خوب یعنی 6 ساعت یک ضرب بشین بازی کن بدون این که هی یک چشمت به ساعت باشه یک چشمت به چراغ جلوی دستگاه

در ضمن برای من خیلی عجیبه چون اولین موردیه که دیدم تو premium هارد 120 بزارن اونم سر خود
    و این که شما میگید که همون رنگ premium هست احتمالا هارد هک شده laptop هست که تو قاب هارد 60 یا 20 قرارا داده شده

4. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام امروز کنسول جاسپرمو باز کردم تا فنشو با خروجی 12 ولت تقویت کنم هم توری جلو فن رو بریدم تا تهویه راحتر صورت بگیره ....تو همین حین به این نتیجه رسیدم که دوستان من فک میکنم کنسول xbox از نظر جنس و مواد بکار رفته در ساخت کنسول مشکلی نداره ولی از نظر مهندسی و طراحی کنسول ایراد داره اونم اینه که فاصله هدسینکهای gpu وcpu فاصله زیادی با فنها داره و حتی کانال کشی فنها ایراد اساسی و gpu از تهویه و هدسینک خوبی برخوردار نیست من اگه جای طراح کنسول بودم یا cpu وgpu رو نزدیک فنها قرار میدادم یا برای هر کدوم یه فن جداگانه مثل فن cpu کامپیوتر روشون مینشوندم با یه فن برای تهویه(3 تا فن)تازه هد سینکارو با هم مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم که واقعا gpu گرمای خیلی بیشتری نسبت به cpu تولید میکنه بطوری که حتی سینک gpuرنگش نسبت به سینک cpu بر اثر حرارت تیره تر شده بود و در کل به این نتیجه رسیدم به این جاسپرم نمیشه زیاد دل بست ما که یه فالکونو شوهر داده بودیم و 450 تومن شیرین از دست دادیم خدا کنه به سال بعد برسه که بتونیم sam fisher . allan wake .metall gear ,وخیلی عناوین دیگرو زیارت کنیم ممنونم

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 xbox 360 premium 120 GB

سلام(رنگ هاردم خاکستریه رنگه خودش سفید) کنسول من هیچ فرقی با بقیه پریموم ها توش نیست و نداره فقط هاردش 120 ته نمیدونم منظورتون از هک چیه ؟!... من اگه هم با کنسولم اهنگ گوش کنم هم بازی کنم کنسول بیشتر داغ میکنه ؟ نمیدونم چطور جرات میکنید 6 ساعت بازی کنید ولی من جراتش رو ندارم بشینم 6 ساعت بازی کنم میترسم خراب شه من 2 ساعت بازی میکنم دستگاه داغ میکنه ...راستی رو کنسول 360 شما ها
    MADE IN .. چی زده؟ کدوم کشور ؟
    در ضمن من 360 تمو Cooling نکرم مشکلی که پیش نمیاد ؟
    دوستان از کجا بفهمم کنسولم premium هست ؟ کارتونش که واسه پریمومه ؟ وسایل جانبی تو کارتون هم همش هست (واسه پریموم)
    لطفا همه ی سوال هایی که در این پست نوشتم جواب بدین ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض ok

[quote=pedram_sad;4081029]خوب اون کابل 3 فیش برای اتصال به tv هست دیگه !
    اون دیسک هم مجموع فکر کنم 5 تا بازی arcade هست که تو مدل arcade میزارن

اگه منظورت از اون fan هایی هست که دما رو نشون میده باید بگم کاملا بی خوده
    ولی در کل دکای بالای 65 خطر ناکه

خوب یعنی 6 ساعت یک ضرب بشین بازی کن بدون این که هی یک چشمت به ساعت باشه یک چشمت به چراغ جلوی دستگاه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پس چرا پرمیوم 6 تا فیش داره ؟یعنی به 2 تا تلویزیون وصل میشه؟
    حالا 5 تا بازیش چی هست؟
    میشه یه دما سنج گذاشت داخلش تا وقتی دماش به 60 تا 65 رسید خاموشش کنیم؟
    6 ساعت بازی کنی داغ نمیکنه؟
    قضیه این جریان هوا چیه؟من اگه بزارم روی میز کامپیوتر بغل مانیتور مشکلی داره؟البته هنوز نخریدما ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و اما اصل مطلب ...من 500 دارم ...با این پول کیسمو ارتقا بدم خوبه یا یه ایکس باکس بگیرم؟فقط برای بازی میخوام...کیسی که بتونه بازی ها رو مثل ایکس باکس اجرا کنه و تا 3.4 سال تو بازیها کم نیاره چند در میاد؟
    و در اخر ممنون از کمکتون ...

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که اپدیت کردند مشکلی نداشتند ؟؟؟
    چون به نظر میاد که این اپدیت بعضی xbox ها رو دچار مشکل کرده
    به این توجه کنید
    Dangerous Xbox360 Update Killing to-be released Homebrew ----
    On Tuesday, Microsoft has released an Xbox 360 software update that overwrites the first stage boot-loader of the system. Although there have been numerous software updates for Microsoft’s gaming console in the past, this is the first one to overwrite the vital boot block. Any failure while updating this will break the Xbox 360 beyond repair. Statistics from other systems have shown that about one in a thousand boot-loader updates go wrong, and unless Microsoft has a novel solution to this problem, this puts tens of thousands of Xboxes at risk.
    It seems that this update is being done to fix a vulnerability already known to the Free60 Project. This vulnerability has been successfully exploited to run arbitrary code, and a complete end user compatible ---- has been in development for some time and is planned to be released on free60.org shortly. It will allow users to take back control of their Xboxes and run arbitrary code like homebrew applications, or Linux right after turning on the console; and, without the need of a modchip, finally opening up the Xbox 360 to a level of hacking as the original Xbox.
    Because of the dangerousness of the update and the homebrew lockout, the Free60 Project advises all Xbox 360 users to not update their systems to the latest software version. The Project website at will provide the latest information on this ongoing topic, including the final ---- software.
    Free60
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    is a project that aims to enable Xbox 360 users to run homebrew applications and operating systems like Linux on their consoles. The effort is headed by Felix Domke and Michael Steil, who have a background in dbox2, Xbox and GameCube hacking, and who have spoken at various conferences about their findings. Two years ago, Free60 released a ---- that allowed arbitrary code execution using a game (”King Kong Hack”) as well as an adapted version of Linux, but this possibility has been disabled by Microsoft in subsequent updates of the Xbox 360 software.
    Felix and Michael have repeatedly argued that game console manufacturers should open up their platforms to Linux and homebrew, similar to what Sony has done with the PlayStation 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من یه سئوال دارم، یکی از دوستان قصد داره یه Xbox 360 تهیه کنه و با یه ال سی دی ال جی W2261V می خواستم ببینم این بنده خدا Xbox رو به مانیتور که وصل میکنه برای صداش نیاز به کابل یا قطعه ی اضافی داره یا همون کابل های درون خود پکیج کنسول کفایت میکنه؟ چون مانیتور که اسپیکر نداره و باید Xbox به اسپیکر جداگانه ایی وصل بشه.

شرمنده اگر سئوالم مبتدی هست ولی خوب نه خودم تا حالا Xbox داشتم نه این دوستم .

داره خودمونی میشه PROJECT NATAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای من یک ابهام ایجاد شده،با توجه به این که ایکسباکس با تغییر فریم ویر درایور کپی خور می شود،
    پس اگر بازی های کپی را به هارد اینستال کنیم،آیا باز هم بازی ها اجرا می شود؟؟

اگر شما قصد تهیه بازی های اوریجینال را داشته باشید،ایکس باکس 360 را ترجیح می دهید یا پلی استیشن 3 را؟

{ میشه آدرس نمایندگی اصلی مایکروسافت رو تو دبی بذارین؟برا خرید کنسول360+سه تا بازی اوریجینال(فیفا،فورزا،رزید ت اویل)
    اگه از این جا بخرم،فکر می کنید آخرین ورژن دستگاهو بهم می دن؟
    تازه تو گمرگ قوطی رو باز می کنن؟ یا نه؟
    یکم توضیح بدین}

ممنونم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاهش قیمت Xbox 360 elite‌ به ۲۹۹ دلار

سایت ۱up‌ اعلام کرد قیمت Xbox 360’s Premium Elite به ۲۹۹ دلار خواهد رسید.
    ظاهرا مایکروسافت تصمیم دارد باقی مانده xbox 360 های Pro را به فروش برساند و از این به بعد فقط سیستم های elite را می توانید از تاریخ ۳ آگوست به قیمت ۲۹۹ دلار خریداری کنید.
    مطمئنا در طی این دو هفته می توانید خبر های اصلی را از سایت رسمی مایکروسافت بشنوید.
    با انتشار این خبر می توان انتظار کاهش قیمت کنوسلهای رقیب را هم داشت.
    منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته کنکوری:
    نفرین خدا بر فروشندگان دزد ایرانی!!
    دیروز Arcade قیمت کردم 400 تومن!!! مرتیکه ××× !
    ایشالا خدا به زمین گرمتون بزنه!

12. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •