وقتی sxe بازه، کانتر رو که اجرا میکنم sxe ارور میده ، هم sxe و هم کانتر بسته میشه
احتمال داره ورژن کانترم خوب نباشه ؟
کانتر eswc هست که کانتر مسابقات eswc ایرانم بود
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
وقتی sxe بازه، کانتر رو که اجرا میکنم sxe ارور میده ، هم sxe و هم کانتر بسته میشه
احتمال داره ورژن کانترم خوب نباشه ؟
کانتر eswc هست که کانتر مسابقات eswc ایرانم بود
Last edited by light; 21-09-2011 at 20:34.
آقا من v29 از صفحه اول دان کردم ولی موقع اجرا فایل پس میخواد پسش چیه ؟؟
ممنون
سلام:
آقا ما آخر نفهميديم چه جوري ميشه كانتر رو دو نفره يا سه نفره از طريق اينترنت با دوستام بازي كنيم.
از طريق لن بلدم ، تو خونه هم از طريق وايرلس و هم از طريق لن با داداشم بازي مي كنم ولي از تريق اينترنت نميتونم.
يه آدم با انصاف پيدا بشه اينم به ما ياد بده.
ممنون
شما اول این برنامه رو دانلود و نصب کن:
همیشه هم قبل از اجرای بازی باید این برنامه رو باز کنی و بعد بری تو بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش هم که خود بازی رو که دارییه پچ براش بریز زیاد هم فرقی نداره میتونی 23 26 رو بگیری البته اگه نسخه کانترت کامل باشه یعنی بات هم داشته باشه اون موقع 26 رو بریزی بات ها از منوی انتخاب حذف میشن (همچنان میتونی با دستور های توی بازی از بات استفاده کنی ولی یه کم مشکل تره)
بعدش هم که میری تو قسمت سرور ها و قسمت favorite آیپی های سرور ها رو اد میکنی و به هر کدوم خواستی وصل میشی البته بعضی سرور ها که میری باید یه سری فایل ها رو مثل نقشه رو دانلود کنی... (فقط دفعه اول)
داش اينا رو ميدونم
كانتر 1.6 + پچ 23 و انتي چت كه براي بعضي از سرور ها نياز هست + ايپي يك سرور خوب .
ولي من ميخوام با دوستم دو نفره بازي كنم يعني يكيمون سرور بشه اون يكي وصل بشه
با هاماچي نتونستم كاري بكنم.
يكي به من دقيقا توضيح بده كه با هاماچي يا هر برنامه ي ديگه اي كه بهتر از هاماچي باشه چه جوري بايد به هم وصل بشيم؟
همين
ممنون
سلام
دوستان چند تا آی پی سرور آیم بدین ممنون میشم
هر دو تون کلاینت گارنا گیمز رو از ادرس زیر بگیرید
اگر قبلا تو این سایت ثبت نام کردید که هیچ یوزر و پس رو میزنید و وارد کلاینت میشید اگر نه موقع نصب ثبت نام هم میکنید و میرید تو بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش میرید تو قسمت بازی ها و کارنتر 1.6 ، سورس یا... وارد یکی از روم ها میشید؛ تو بخش international یک روم ایران هم هست میتونید برید اونجا
بعدش start game رو میزنید و ادرس بازی رو به نرم افزار میدید
یکیتون سرور میسازه با پسورد که کسی وارد سرورتون نشه (اگر چه همیشه شوت میزنه!) و اون یکیتون از بخش lan سرچ میکنه و وارد سرور نفر قبل میشه
اگه نشد یا نامفهوم بود میتونید تو گوگل سرچ کنید برای اموزش
موردی بود بگید البته اگه درست انجام بدید مشکلی نداره تست شدست
یا اینکه یک سرور اختصاصی بخرید
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
این رو داشته باش مال اهواز گیم هست: 10.7.95.235:27017
آقا من v29 از صفحه اول دان کردم ولی موقع اجرا فایل پس میخواد پسش چیه ؟؟
ممنون
سلام من cs1.6 به همراه Patch v26را نصب کردم واز sxe-injected v11.8 استفاده میکنم وقتی میخوام وارد
Connecting to 10.7.95.235:27017...
Connection accepted by 10.7.95.235:27017
===-- Server is running at 199 fps with Booster.
* Privileges set
BUILD 4554 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Error: server failed to transmit file 'resource/GameMenu.tga'
Requesting tempdecal.wad from server
Player connected
Couldn't open file overviews/awp_map.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/awp_map.txt. Using default values for overiew mode.
Reliable
مشکل چیه به دادم برسید!!!!
این خطا ها را توی کانتر از ` کپی کردم پیغام اصلیش اینه
You have been disconnected from the server.Reason:reliable channel overflowed
Last edited by dear.afghan; 25-09-2011 at 21:00.
اول sxe 12 رو از سایت خودش بگیر
دوم بعضی وقت ها این پیغام رو نشون میده چند بار سعی کن شاید با این کار ها درست شه
اگه نشد بگو تا بازم راهنماییت کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)